De beste inductie beschermers voor jouw keuken

 

Het kan gebeuren. Een bosje sleutels op je mooie inductie en hij zit vol krassen. Vanzelfsprekend. Hij is nou eenmaal van glas. Erger nog, het paneel kan kapot met lelijke barsten als gevolg. Gelukkig is er wel een oplossing: inductie beschermers.

Wij vertellen je alles over deze kookplaat beschermers: wat ze zijn, hoe ze werken en waarvan ze vervaardigd worden. Daarnaast geven we je 3 punten om op te letten wanneer je er een aanschaft. Zo kun je de elegante uitstraling van je inductie kookplaat langer behouden.

Plus: waar je er een kunt halen die aan alle eisen voldoet.

 

Wat is een inductie beschermer?

Een inductie beschermer is een mat die je op je inductie legt om hem tegen beschadigingen te beschermen. Tegelijkertijd is de beschermer voorzien van allerlei designelementen om hem zo effectief mogelijk te maken. Ook al gaat het om een goedkope inductie beschermer. Hoe? Lees het volgende.

 

Hoe werkt een inductie beschermer?

De kookplaat beschermer wordt vervaardigd uit vinyl—een sterk, duurzaam en plastisch materiaal. Dat maakt het goed bestand tegen de effecten van vallende pannen en deksels. Tegelijkertijd is het makkelijk schoon te houden.

Maar er zijn nog meer voordelen. Er is minder schoonmaakwerk, want de inductie is steeds dicht. Daarnaast krijg je wat meer werkruimte, want het vaatwerk kan gewoon erop—natuurlijk in redelijke mate.

Wist je trouwens dat niet elke pan geschikt is voor inductie? Lees hier meer over de beste koekenpannen voor inductie.

 

Zo kies je de beste inductie beschermer voor je keuken

Helaas verschillen inductiebeschermers van elkaar. Je moet dan ook op het een en ander letten. Ten eerste moet hij op zijn plek blijven en niet eraf glijden. Dan hoef je de mat niet steeds recht te leggen. En dat houdt hem te allen tijde klaar voor de volgende klap.

Ten tweede moet je rekening houden met het formaat. Kies het juiste formaat om je luxe kookplaat volledig te behouden. Als laatste heb je nog de algehele look van je beschermlaag. Overweeg heel nauwkeurig de kleuren en patronen, zodat er een complementair geheel ontstaat.

Maar dan blijft de vraag nog: wat is de beste inductie beschermer? Wij raden aan om er een te halen bij een bedrijf dat zich daarin specialiseert. Bestel een inductie beschermer van Topdoek, niet overtuigd? Lees gauw verder.

 

Review: inductie beschermer van Topdoek

Het begon met een Google search. We zochten naar personaliseerbare kookplaat beschermers en de naam Topdoek verscheen op onze radar. We deden ons huiswerk en het bedrijf bleek een rechtmatige instantie te zijn—ook al kan het een en ander wat beter in de organisatie. Daarover straks meer.

Design en formaat: De inductie beschermer van Topdoek voldoet aan al onze eisen qua veiligheid, functionaliteit en design. Zo is hij ten eerste voorzien van een antisliplaag om glijden te voorkomen. Je legt hem op je inductie en hij blijft echt daar liggen. Daarnaast bieden ze de beschermers in 22 formaten. Je vindt dus zeker een matje voor jouw kookplaat.

Soepel en oprolbaar: Een ander aspect dat ons opviel, was de dikte van het product. Het is 2 millimeter dik. Dat maakt het dun genoeg om op te rollen. Zo kan het gauw uit de weg wanneer je moet koken. Maar laat je niet misleiden door dat getal—de mat biedt genoeg bescherming aan je kookplaat.

Personaliseerbaar: Maar hier dan het allerleukste: je kunt je inductie beschermer personaliseren. Er zijn verschillende mogelijkheden—personaliseren aan de hand van een template, een unieke design creëren of je eigen foto insturen.

 

Een goede aankoop

We zijn echt onder de indruk van de inductiebeschermers van Topdoek en hebben besloten er reclame voor te maken. Ze zijn van goede kwaliteit en we raden je aan om zeker een te overwegen.

Bestel er een. Test de antisliplaag. Geef je keuken een functionele, luxe aanwinst en ervaar het gemak van extra werkruimte.

 

Bestellen bij Topdoek: Let hierop

Het blijkt dat Topdoek zich in een overgangsfase bevindt, waardoor de medewerkers vaak genoeg niet bereikbaar zijn. Hierdoor zijn er heel wat onprettige situaties ontstaan. Zo lieten sommige klanten weten dat ze hun product laat hebben ontvangen. Enkele daarvan waren bestemd als een cadeau. Dat is natuurlijk niet de bedoeling geweest, maar helaas wel gebeurd.

Ons advies voor jou is om ruim optijd te bestellen. Let daarnaast op de kwaliteit van je foto. Anders krijg je de individuele pixels op het eindproduct te zien. Zorg dus ervoor dat je een goede foto kiest. Zo krijg je niet met nare situaties te maken.

Mocht er toch iets mis zijn met je pakket, dan zullen ze het gratis voor je ruilen. Maar dat kost natuurlijk wat tijd en dat willen we absoluut niet. We hopen dat die jongens van Topdoek het gauw in orde maken, zodat alles weer op gang komt.

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES