Beste vershouddozen

 

Vershouddozen test van 2024

 

Vershouddozen zijn echt wel handig en zijn bijna onmisbaar geworden in menig huishouden. Je kunt kiezen tussen verschillende vormen, formaten, designs en materiaalsoorten. Sommige vershouddozen kun je zonder problemen ook in de vaatwasmachine of magnetron plaatsen, terwijl dat bij andere exemplaren dan weer niet aan te raden is. Neem daarom rustig de tijd om onze koopgids over vershouddozen even te bekijken. Klik vervolgens verder naar onze top 3 indien je graag wilt kennismaken met de 3 best beoordeelde hedendaagse vershouddozen. Door te kiezen voor de Wesco Grandy Lime Green vershouddoos kies je duidelijk voor een bijzonder stevige en opvallende broodtrommel. Met de Curver Chef Taartdoos Hoog mag je zeker zijn van een meer dan waardig alternatief. Het is een stevige vershouddoos met een maximaal formaat van maar liefst 35 x 35 x 15 cm.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Vershouddoos Reviews – Top 5

 

Met behulp van vershouddozen is het mogelijk om gerechten of bepaalde ingrediënten net een tikkeltje langer te bewaren. We raden je natuurlijk wel aan om meteen uit te kijken naar de beste vershouddozen. Omdat we jou daarbij willen helpen, hebben we een selectie gemaakt van 5 topproducten. We hebben hierbij de reviews van kopers grondig bestudeerd en rekening gehouden met hun advies en de gebruikerservaring. Wij raden je dus zeker aan de 5 producten hieronder eens rustig te bekijken en je kunt altijd rekening houden met een eventuele vershouddoos aanbieding.

 

 

1. Wesco Grandy Lime Green

 

Deze broodtrommel van het bekende en populaire merk Wesco zul je niet meteen tussen de goedkope vershouddozen hoeven te zoeken vanwege de iets hogere prijs ervan.

De broodtrommel is een handig instrument omdat je er je brood en koeken veel langer vers in kunt houden. Deze vershouddoos is gemaakt uit heel stevig en duurzaam staal en is bovendien beschikbaar in maar liefst 11 vrolijke kleurtjes. Zo kies jij het model dat je het liefste ziet en dat het beste in je interieur past.

Ondanks de iets hogere prijs, zijn de meeste reacties van de klanten overwegend positief. Zo is het product heel degelijk en gebruiksvriendelijk en de meeste kopers geven ook een positief advies over de goede kwaliteit ervan.

De keuze aan vershouddozen is bijzonder groot en daardoor niet altijd even eenvoudig te noemen. Ben je op zoek naar een stevige en makkelijk te gebruiken broodtrommel dan loont het de moeite om dit product alvast even te bekijken. De vershouddoos wordt je bovendien geleverd door het bekende, en misschien wel het beste merk Wesco.

 

Voordelen:

Materiaal: het is een stevige vershouddoos die best wel tegen een stootje kan en helemaal uit staal vervaardigd blijkt te zijn.

Design: de vershouddoos is afgewerkt in een felle groene kleur maar kun je ook nog in tal van andere kleuren en designs bekomen.

 

Nadelen:

Prijskaartje: jammer genoeg is dit product niet meteen voorzien van de laagste prijs en dat zou dan ook als een mogelijk struikelblok kunnen worden ervaren door sommige klanten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Curver Chef Taartdoos Hoog

 

Deze vershouddoos van het merk Curver heeft een sneeuwwitte kleur en past daardoor vrijwel in elk interieur. Het product heeft een afmeting van 35 x 35 x 15 cm en is daardoor de meest ideale taartdoos. Dankzij de lage prijs is het ook een leuk ideetje om te als geschenk te geven.

De vershouddoos is gemaakt uit heel stevig en duurzaam kunststof en heeft een volume van maar liefst 2 liter. Bovendien hoef je je ook geen zorgen te maken over het schoonmaken achteraf aangezien dit product probleemloos in de vaatwasser kan worden geplaatst.

Ondanks de vele voordelen merken we dat de meningen van de vele klanten toch eerder verdeeld zijn. Sommige kopers vinden het niet zo handig in gebruik en vinden dat de vershouddoos er niet mooi uitziet. Anderen zijn dan weer helemaal overtuigd van de kwaliteit en het fraaie design ervan.

Je zou natuurlijk ook voor deze unieke taartdoos kunnen kiezen. Deze vershouddoos wordt jou aangeboden door het sterk gewaardeerde merk Curver. Om te weten of dit product al dan niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan het handig zijn om de populairste kenmerken hieronder alvast even te bekijken.

 

Voordelen:

Formaat: deze prachtige vershouddoos heeft een maximaal formaat van maar liefst 35 x 35 x 15 cm. Ideaal om taarten en cakes probleemloos in op te bergen. Je geniet een totaal volume van ongeveer 2 liter.

Prijskaartje: indien je liever niet zoveel geld spendeert aan een degelijke vershouddoos dan loont het de moeite om dit product alvast even te bekijken.

Materiaal: je zult vrijwel meteen kunnen vaststellen dat het om een bijzonder stevige vershouddoos gaat volledig uit kunststof vervaardigd is en best wel tegen een stootje kan.

Onderhoud: na gebruik kun je deze unieke taartdoos gewoon door de vaatwasmachine laten schoonmaken.

 

Nadelen:

Design: we merken dat een kleine minderheid van de klanten toch niet helemaal overtuigd blijkt te zijn wat betreft het design van de vershouddozen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Wesco Broodtrommel Superball

 

Net zoals het eerste product is ook deze vershouddoos afkomstig van het populaire merk Wesco. En ook net zoals we bij het eerste apparaat gezien hebben, kun je ook deze vershouddoos vooral gebruiken als een soort van broodtrommel.

De doos heeft een inhoud van maar liefst 33 liter en je kunt er dus heel wat broden en koekjes in bewaren. Het is gemaakt van staal en daardoor bijzonder stevig en duurzaam. De vershouddoos heeft de vorm van een soort van wereldbol en is beschikbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren. Met dit product haal je dus echt een blikvanger in huis.

Het valt op dat werkelijk alle kopers helemaal tevreden zijn over de voordelen en de mogelijkheden van deze vershouddoos. En dit ondanks de hoge prijs. Daardoor vermoeden wij dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan.

Opnieuw krijgen we te maken met een vershouddoos die je wordt aangeboden door het populaire merk Wesco. Het is een stevige en originele vershouddoos die je makkelijk kunt gebruiken om er broodjes of broden gewoon in op te bergen en te bewaren. Hieronder een overzicht van de populairste kenmerken.

 

Voordelen:

Volume: je zult merken dat het om een vrij grote vershouddoos gaat met een totale inhoud van wel 33 liter.

Materiaal: deze unieke vershouddoos is niet alleen stevig en duurzaam maar kan ook best wel tegen een stootje. De doos is namelijk uit kwalitatief staal vervaardigd.

Design: je zult vrijwel meteen kunnen vaststellen dat de vershouddoos ontworpen is in de vorm van een prachtige en duidelijke wereldbol. Bovendien heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit de wel 11 beschikbare kleuren en designs.

 

Nadelen:

Budget: echter zul je wel rekening moeten houden met een prijskaartje dat net iets boven het gemiddelde ligt. Het is dus niet meteen een koopje te noemen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Lock&Lock Vershoudbox Starter 

 

Indien je op zoek bent naar een transparante vershouddoos dan kunnen wij jou aanbevelen om eens een kijkje te nemen naar dit product van het merk Lock&Lock. Het is misschien niet meteen één van de goedkoopste vershouddozen maar je krijgt er dan ook wel een set van 11 stuks voor in de plaats.

De vershouddozen zijn gemaakt uit heel stevig en duurzaam polypropyleen en hebben een gemiddeld volume van maar liefst 1 liter. Verder zijn ze ook nog eens allemaal vaatwasserbestendig. De dozen zijn niet alleen BPA vrij maar zijn ook nog eens waterdicht. Verder kun je ze ook in de koelkast en in de microgolfoven gebruiken.

Eén enkele gebruiker is niet zo tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Echter is de overgrote meerderheid wel overtuigd van de vele mogelijkheden en de voordelen van deze vershouddozen. Haast je dus zeker naar de winkel want misschien voldoet dit product ook wel aan jouw verwachtingen.

Door te kiezen voor deze unieke vershouddoos van het bekende merk Lock&Lock, kies je niet alleen voor kwaliteit en degelijkheid maar ook voor gebruiksvriendelijkheid. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de eigenschappen van deze vershouddoos? Lees dan alvast even verder.

 

Voordelen:

Verpakking: bij de levering zul je vrijwel meteen kunnen vaststellen dat de set uit maar liefst 11 verschillende vershouddoosjes bestaat.

Materiaal: elk van de 11 vershouddozen zijn volledig vervaardigd uit kwalitatief polypropyleen. Bovendien zijn de doosjes ook helemaal BPA vrij te noemen.

Handig in gebruik: de doosjes zijn bijzonder makkelijk om te gebruiken en zijn bovendien helemaal waterdicht. Daarnaast is het ook mogelijk om de doosjes zonder problemen in de magnetron of de koelkast te plaatsen.

 

Nadelen:

Prijskaartje: het is mogelijk dat sommige klanten het prijskaartje misschien wel eens te duur zullen ervaren. Houd hier dan ook rekening mee.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Luminarc Pure Box Active Vershoudbak

 

Indien je op zoek bent naar een glazen vershouddoos dan is dit model van Luminarc misschien net wel waar jij naar op zoek bent. Het product heeft een ronde vorm en een inhoud van ongeveer 0,42 liter.

Je mag deze vershouddoos ook zonder problemen in de koelkast of in de microgolfoven gebruiken. Bovendien hoef je deze na gebruik niet zelf schoon te maken want je mag dit product ook gewoon in de vaatwasmachine stoppen.

Op dit moment is er nog maar één enkele reactie geplaatst bij dit artikel. Daarin laat de koper weten helemaal tevreden te zijn over het fraaie design en de uitstekende kwaliteit. Daarnaast is deze vershouddoos ook bijzonder praktisch en handig om te gebruiken.

Tenslotte kunnen we de top 5 afsluiten met de vershouddoos van het bekende merk Luminarc. Het product wordt gekenmerkt door een overwegend ronde vorm en een maximale capaciteit van maar liefst 0,42 liter. Zo kun je toch al heel wat ingrediënten zoals, fruit, groenten of sausjes veilig in bewaren.

 

Voordelen:

Onderhoud: heb je ook zo een hekel aan afwassen? Dan alvast niet langer getreurd want dit type vershouddozen kun je makkelijk en zonder problemen in de vaatwasmachine plaatsen.

Comfort: je kunt de vershouddozen makkelijk afsluiten door gebruik te maken van de verschillende daarvoor voorzienen clipsluitingen. Daarnaast mag deze vershouddoos ook zonder problemen in de vaatwasmachine of magnetron worden gestopt.

 

Nadelen:

Te klein: de vershouddoos heeft slechts een inhoud van amper 0,42 liter en dat kan voor sommige klanten net iets te weinig zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Vershouddozen koopgids

 

Wanneer je op zoek gaat naar de beste vershouddozen dan zul je staan kijken van de verschillende mogelijkheden die je hebt. Er bestaan heel veel soorten vershouddozen en er zijn ook heel wat aanbiedingen. Het is daarom altijd een goede aanbeveling om zoveel mogelijk producten te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. Je zou bijvoorbeeld kunnen letten op het gebruiksgemak, het materiaal, het formaat, de mogelijke prijsklasse, het design en de extra kenmerken ervan. Wie weet zit er ergens wel een leuke vershouddoos aanbieding op je te wachten.

Het gebruiksgemak

Je zult je misschien wel afvragen waarom je één of meerdere vershouddozen nodig hebt. Toch kan dit best wel handig zijn. Met een degelijke vershouddoos kun jij op een makkelijke en handige manier lekkere gerechten iets langer gaan bewaren. Stel je voor dat je een lekker wokgerecht gemaakt hebt, maar je hebt toch nog wat restjes. Dan is een vershouddoos altijd handig en mooi meegenomen.

Je hoeft er uiteraard niet altijd bereide gerechten in te bewaren. Je kunt in een vershouddoos ook gewoon bepaalde ingrediënten naar keuze veilig en vooral iets langer vers bewaren. En dit is natuurlijk een groot voordeel. Je kunt een vershouddoos ook gebruiken om je lunch mee te nemen wanneer je naar kantoor moet of wanneer je naar school vertrekt. Kortom vershouddozen zijn een echte aanbeveling en je kunt ze in diverse situaties gaan gebruiken.

 

Het type en de verschillende materiaalsoorten

Wanneer je op zoek gaat naar de voor jou perfecte vershouddozen dan zul je merken dat er toch wel heel veel keuze is. Langs de ene kant is dit wel bijzonder leuk want dan kun je zelf kiezen welke vershouddoos je liever ziet. Langs de andere kant zorgt een ruim assortiment er ook wel voor dat het niet altijd makkelijk is om snel en meteen een keuze te maken. Zo zul je merken dat er rond vershouddozen bestaan net zoals er ook producten bestaan die rechthoekig of vierkant zijn van vorm.

Daarnaast zul je ook een keuze moeten maken tussen de verschillende materiaalsoorten die gebruikt zijn. Zo zijn er heel wat vershouddozen die gemaakt zijn uit stevige plastic of kunststof maar je hebt evengoed producten die uit duurzaam en sterk glas zijn vervaardigd. Aluminium hoort ook zeker bij de opties. Afhankelijk van het type materiaal zul je merken dat de vershouddoos over iets meer mogelijkheden beschikt in vergelijking met sommige andere dozen.

 

Het formaat

Naast het type en het materiaal zul je toch ook even moeten stilstaan bij het formaat van de vershouddozen. Zoals hiervoor reeds vermeld is, komen vershouddozen in alle mogelijke vormen voor. Het zal dan ook niet verwonderen dat er meerdere formaten beschikbaar zijn. Om het formaat van de vershouddoos te bepalen dan is het vooral belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren. Ben je van plan de dozen regelmatig te gebruiken of gewoon sporadisch een keertje.

Je hebt nu eenmaal mensen die graag op voorhand voor de volledige week eten maken en dan zijn vershouddozen van hetzelfde formaat altijd handiger. Zo krijg je elke dat dezelfde hoeveelheid voeding binnen. Verder is het ook belangrijk om rekening te houden met het aantal leden waaruit je gezin bestaat. Indien je bijvoorbeeld 3 kindjes hebt dan kan een grotere vershouddoos uiteraard best wel handiger zijn in vergelijking met iemand die alleen woont. Kortom er zijn heel wat elementen waar je rekening mee kunt houden.

 

De opties en de kenmerken

We hebben het misschien al eventjes vermeld maar sommige vershouddozen zullen net iets meer opties hebben in vergelijking met andere producten. Uiteraard zullen deze exemplaren dan niet langer tot de goedkope vershouddozen behoren. Het is natuurlijk wel altijd handig indien je de vershouddozen zonder problemen in de diepvries, in de oven of in de magnetron kunt stoppen.

Verder is het ook wel belangrijk om rekening te houden met de manier waarop je de vershouddoos kunt sluiten. Zo heb je vershouddozen die werken met een soort van klemsysteem en dit is altijd wel veel veiliger. Op die manier kun je zonder problemen een vershouddoos met je lunch meenemen naar kantoor. Er zijn dan ook heel wat elementen die een extra toevoeging kunne bieden aan het product.

Mogelijke prijsklasse en het design

Je hoeft helemaal niet te vrezen. De meeste vershouddozen hoef je echt niet zo duur te betalen. Het is natuurlijk allemaal een beetje afhankelijk van welk materiaal er gebruikt is. Zo zal een glazen vershouddoos iets prijziger in vergelijking met een product uit plastic. Daarnaast zal ook het design een invloed uitoefenen op de prijsbepaling.

Een leuke vershouddoos met een afbeelding van disney of in een fel kleurtje zal prijziger zijn dat een product dat volledig transparant is. Het is daarom een goed idee om vooraf al eventjes na te denken over waar je nu precies naar op zoek bent. En welk bedrag je er maximaal wilt maar vooral kunt aan spenderen.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES