5 Beste USB lader sigarettenaanstekers Test van 2024

 

USB lader sigarettenaanstekers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je vaak onderweg met de wagen? Dan kan het al eens gebeuren dat je smartphone plots een lege batterij heeft. Het kan misschien een goed idee zijn om uit te kijken naar een degelijke USB lader die je zonder problemen om de sigarettenaansteker van de wagen kunt aansluiten. Op die manier is het mogelijk om bijvoorbeeld je smartphone, tablet of eventueels zelfs je laptop op te laden. Wij zijn voor jou alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde USB laders voor sigarettenaanstekers. Zo zou je kunnen kiezen voor het product Mmobiel 4 USB ports autolader adapter 12V. Het is een degelijk product dat voorzien is van maar liefst 4 USB aansluitingen zodat je dus 4 toestellen op hetzelfde moment kunt opladen. Met de Sinji Universele Autolader 2 USB Poorten Sigarettenaansteker Multi-oplader kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook echt voor design. Zo zijn er maar liefst 4 kleurtjes beschikbaar.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste USB lader sigarettenaanstekers (Reviews) van 2024

 

Als je veel onderweg bent met de auto dan kan het natuurlijk gebeuren dat de batterij van je smartphone leeg kan raken. Om dit te vermijden kun je een USB adapter kopen die je op de sigarettenaansteker van je auto kunt aansluiten. We hebben de volgende vijf topproducten met elkaar vergeleken, je moet er enkel nog de beste USB lader sigarettenaansteker uit kiezen.

 

 

1. Mmobiel 4 USB ports autolader adapter 12V

 

Met deze autolader beschik je meteen over 4 USB poorten met een hoge snelheid. Je kunt zo 4 apparaten tegelijk opladen. De poorten gebruiken een 3.1 aansluiting om je toestellen veel sneller op te laden.

Het product is beschermd tegen overbelasting en oververhitting en heeft meerdere testen ondergaan om de veiligheid te optimaliseren. Het is geschikt voor vele verschillende apparaten, zowel Android als iOS.

Volgens de reviews is dit apparaat een goede koop en is het handig in gebruik. Je kunt er vier apparaten mee opladen op een snelle manier. Het product is compact en makkelijk om mee te nemen. Bijna alle kopers geven goed advies over de goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van de oplader.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Sinji Universele Autolader 2 USB Poorten Sigarettenaansteker Multi-oplader

 

Met deze unieke USB lader sigarettenaansteker kies je voor een betaalbaar en duurzaam product. De sigarettenaansteker wordt jou aangeboden door het merk Sinji en is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren. Zo kun je kiezen tussen een zwart, wit, blauw of roze exemplaar.

Het is een bijzonder handig apparaatje dat voorzien is van maar liefst 2 USB poorten. Zo kun je dus meerdere externe apparaten op een veilige manier opladen. Denk maar aan je smartphone maar ook tablets behoren tot de mogelijkheden. Het gaat hier om een 12-24 Volt autolader die je makkelijk en bijzonder snel kunt aansluiten op de aanwezige sigarettenaansteker. Echter is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat het product niet geleverd wordt met een USB kabel.

Tot op heden heeft er nog maar één enkele koper een reactie geplaatst bij dit product. We kunnen wel stellen dat de klant helemaal overtuigd is van de aankoop. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid van deze unieke USB lader sigarettenaansteker.

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te moeten maken uit de verschillende soorten USB laders die er zijn. Ben je benieuwd naar dit exemplaar dat je moet aansluiten op de sigarettenaansteker van je wagen? Bekijk hieronder dan alvast even de voor- en nadelen ervan. Zo weet jij of deze USB lader sigarettenaansteker al dan niet iets voor jou is.

 

Voordelen:

Aansluitingsmogelijkheden: het apparaatje is voorzien van maar liefst 2 mogelijke USB poorten zodanig dat het mogelijk wordt om je smartphone of een ander extern apparaat op te laden.

Werkwijze: je kunt deze 12-24 Volt autolader heel makkelijk en zonder al te veel problemen koppelen aan de sigarettenaansteker in je wagen. Vervolgens gebruik je een USB kabeltje om de lader met je smartphone of tablet te verbinden.

Handig in gebruik: de USB lader sigarettenaansteker is niet alleen compact maar ook licht van gewicht en daardoor handig om overal mee naartoe te nemen.

 

Nadelen:

Geen USB kabel: jammer genoeg zul je merken dat de verpakking helemaal geen USB kabel bevat. Je zult die dus zelf nog apart hoeven bij te kopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Brauch 12 Volt 3 Poort + USB Auto Splitter

 

Deze splitter van Brauch beschikt over 4 aansluitingen: 3 12V aansluitingen en een USB verbinding. Zo kun je verschillende apparaten met een 12V adapter aansluiten en kun je nog je smartphone opladen met de USB aansluiting. Het apparaat beschikt over een maximale output van 5A. Het artikel heeft een zwarte kleur en de kabel heeft een lengte van 80 cm.

De meningen over dit product zijn verdeeld, voor de één is de kabel lang genoeg, voor de ander is de kabel te kort. De oplader werkt naar behoren en de prijs is goedkoop. Het product wordt echter nogal warm en voelt niet stevig aan.

Het artikel is niet zwaar en je kunt er zelfs een koelbox op aansluiten. Het is handig in gebruik en zorgt voor een goede uitbreiding van je 12V stopcontacten.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Mmobiel Universele Autolader 2 USB Poorten 5V 1.0 + 2,1A

 

Deze autolader van MMOBIEL beschikt over 2 USB poorten en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. De USB poorten gebruiken een 2.1 aansluiting om je toestellen vlug op te laden. Dit product is perfect voor mensen die op zoek zijn naar goedkope USB laders voor de sigarettenaansteker vanwege de lage prijs.

Het apparaat is beschermd tegen oververhitting en overbelasting. Wanneer de batterij van je toestel volledig opgeladen is dan stopt de adapter automatisch. Het toestel is gemaakt van aluminium en is bestand tegen roest en vuur.

De meeste kopers vinden dat deze USB lader sigarettenaansteker aanbieding goed werkt maar er zijn ook anderen die niet tevreden zijn over de kwaliteit. De blauwe lampjes in de USB aansluitingen maken het makkelijk om je apparaten te verbinden wanneer je ‘s nachts aan het rijden bent. Je kunt je apparaten snel opladen en wanneer de batterij 100% vol is stopt de lader automatisch.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Konig 12-24V usb-autolader voor de iPod/iPhone

 

Ook deze lader van König behoort tot de categorie van goedkope USB laders voor de sigarettenaansteker. Deze lader beschikt echter over slechts 1 USB verbinding dus het is niet mogelijk om meerdere apparaten tegelijk op te laden. Het product is voorzien van een LED indicator die aangeeft wanneer het apparaat in- of uitgeschakeld is.

Deze lader is beschermd tegen kortsluiting en tegen overbelasting. Dit maakt het product veilig om te gebruiken. De lader heeft een witte kleur.

Het enige minpunt die we terugvinden over dit product is dat het kwetsbaar is. Voor de rest geven alle kopers goed advies over deze USB lader voor sigarettenaansteker aanbieding. De kwaliteit is top en de prijs is goedkoop. De autolader is handig in gebruik en werd snel geleverd.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Usb laders voor sigarettenaanstekers koopgids

 

Een usb lader die je op een sigarettenaansteker in een auto kunt aansluiten is handig in gebruik. Op die manier kun je één of meerdere smartphones opladen terwijl je aan het rijden bent, maar het is ook mogelijk om een tablet of zelfs sommige laptops aan te sluiten om ze van stroom te voorzien. Als je de beste usb laders voor sigarettenaanstekers wilt kopen dan moet je rekening houden met het aantal usb poorten, het formaat, de snelheid, de veiligheid en de prijs.

Aantal usb poorten

We zullen het eerste punt zo logisch mogelijk houden, hoe meer usb poorten er op de lader zitten, hoe meer apparaten je kunt opladen. Voor mensen met een gezin kan het handig zijn om een usb lader voor sigarettenaanstekers aanbieding te kiezen die beschikt over tenminste 4 poorten zodat je zeker 4 smartphones tegelijk kunt opladen.

Je moet er dan wel rekening mee houden dat zo’n lader meestal meer tijd zal nodig hebben om alle apparaten op te laden omdat het vermogen van de lader verdeeld wordt onder de verschillende poorten. Zorg er dus voor dat je een lader koopt met een hoog vermogen als je opteert voor een model met meerdere poorten.

Je kunt natuurlijk ook een lader kopen die voorzien is van 1 of 2 poorten zodat het vermogen over minder uitgangen verdeeld wordt. Op die manier kun je de apparaten iets vlugger opladen maar kun je natuurlijk minder toestellen aansluiten.

 

Formaat van de lader

Omdat je in een auto over niet teveel ruimte beschikt is het natuurlijk een aanbeveling om te kiezen voor een lader met een klein formaat. Op die manier neemt het product niet te veel plaats in en zit het niet in de weg voor de chauffeur.

Je kunt verschillende modellen kopen zoals een soort van stekker met 4 uitgangen die weinig plaats inneemt. Je kunt echter ook kiezen voor een model waarvan de usb poorten via een kabel verbonden zijn met de stekker die je in de sigarettenaansteker steekt.

Het is aangeraden om zoveel mogelijk modellen te vergelijken zodat je het beste product voor jouw auto kunt vinden. De plaats van de sigarettenaansteker is natuurlijk ook van belang. Let op met goedkope usb laders voor sigarettenaanstekers want het kan zijn dat deze een stuk groter zijn van formaat en ook minder vermogen hebben.

 

Snelheid van de lader

Zoals we al eerder hebben vermeld, hangt de snelheid van het opladen af van het vermogen van de lader. Dit vermogen wordt uitgedrukt in ampère en kan variëren van 1,5 tot 5 A, of zelfs meer. Met een vermogen van 1,5 A heb je genoeg kracht om een smartphone op te laden maar om een tablet aan te sluiten is het toch aangeraden om een minimaal vermogen van 2 A te gebruiken.

Als je een lader koopt met meerdere poorten dan wordt de output of het vermogen verdeeld over deze poorten. Neem nu bijvoorbeeld een lader met 3 usb poorten en een vermogen van 5 A. Het meest logische is dat twee poorten een output van 1,5 A zullen hebben en de derde poort een output van 2 A. Zo kun je verschillende soorten apparaten aansluiten en opladen.

 

Veiligheid van het toestel

Zelfs al is zo’n lader maar een klein apparaat die werkt op slechts 12V, toch is het belangrijk dat een usb lader ook beveiligd is tegen schade.

De meest voorkomende problemen met elektrische apparaten zijn overbelasting en oververhitting. Beide problemen kunnen onherroepelijke schade veroorzaken aan het apparaat waarna het waardeloos wordt.

Als je aanbiedingen gevonden hebt let er dan zeker op dat de laders beveiligd zijn tegen zowel overbelasting als oververhitting zodat het apparaat niet te vlug kapot kan gaan. Dit vertaalt zich meestal in het feit dat het apparaat zichzelf automatisch uitschakelt bij gevaar. Als oververhitting de oorzaak was dan hoef je gewoon even te wachten totdat het toestel genoeg afgekoeld is.

Prijs

De prijs van een usb lader voor sigarettenaanstekers valt gelukkig goed mee. Omdat het hier meestal om een klein apparaat gaat hoef je geen groot budget te voorzien. Bovendien kun je deze apparaatjes tegenwoordig heel makkelijk online kopen zodat je niet eens op zoek hoeft te gaan naar een winkel die deze gadgets verkoopt.

Vanwege het lage gewicht zijn deze toestellen ook goedkoop om te verzenden waardoor je dus weinig verzendkosten zult betalen.

De meeste usb laders voor sigarettenaanstekers kosten minder dan €10. Er zijn natuurlijk ook andere apparaten die iets duurder zijn maar het is moeilijk om meer dan €20 uit te geven aan zo’n apparaat.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES