Beste donutmaker

 

Donutmakers test van 2024

 

Met een degelijke donutmaker is het mogelijk om in een mum van tijd een aantal heerlijke donuts klaar te maken. Op die manier kun je eender welk verjaardagsfeestje extra speciaal maken met zelfgemaakte donuts. Door rekening te houden met verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de online reviews en de gebruikerservaringen, was het mogelijk om een top 3 samen te stellen. Zo zul je met de Bestron ADM218 een zeer degelijk apparaat in huis halen waarmee je maar liefst 7 donuts tegelijk kunt klaarmaken. Met de Tristar DM-1147 donutmaker haal je zeker en vast een degelijk alternatief in huis. Het toestel heeft een korte opwarmtijd en vervolgens kun je tot wel 7 donuts per keer gaan klaarmaken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Donut maker reviews – top 5

 

 

Voor een leuke tijd in de keuken met uw kinderen of om op een snelle en eenvoudige manier donuts te bakken, kunt u nu kiezen voor de beste donutmaker. Met dit apparaat kun je binnen de kortste tijd mooie en gave donuts bakken, die je daarna kunt versieren met verschillende garneringen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Bestron ADM218

 

Met de Bestron ADM218 – Donut Maker kun je 7 donuts per keer maken. Dit apparaat maakt mooie en gave donuts vanwege de hoogwaardige bakplaat met antiaanbaklaag.

Je kunt dus dagelijks met diverse recepten thuis donuts bakken. Het is eenvoudig in gebruik, want er is een indicatielampje dat aangeeft wanneer het apparaat klaar voor gebruik is. Na het gebruiken is dit apparaat ook eenvoudig schoon te maken.

Een deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Daarnaast heeft het een goede prijs. Andere kopers hebben ook dezelfde mening, maar vinden toch dat er wat minpunten zijn voor het apparaat. Voor enkele kopers heeft dit product een te hoge prijs en heeft het een matige kwaliteit.

Je kunt er mooie donuts in maken, maar ze smaken niet als de echte donut.

Bestron is tegenwoordig beter bekend onder het grote publiek. Aan de reacties te zien bij dit product is het voor een aantal kopers ook het beste merk. Als je op zoek bent naar een degelijke donutmaker dan kun je zeker en vast dit product eens bekijken.

 

Voordelen: 

Formaat: met deze donutmaker kun je maar liefst 7 donuts tegelijkertijd maken. Ideaal voor grotere gezinnen of als je vaak veel vrienden over de vloer krijgt.

Gebruiksgemak: de donutmaker is voorzien van een bakplaat van een hoge kwaliteit. In een handomdraai heb jij heerlijke donuts klaargemaakt. Dankzij de antiaanbaklaag kun jij er zeker van zijn dat de donuts niet aan de plaat blijven kleven.

Opbergmogelijkheden: je kunt de donutmaker verticaal opbergen en op die manier plaats besparen. Ook het snoer kun je gemakkelijk opvouwen.

 

Nadelen: 

Prijs: voor sommige kopers is de prijs van dit product toch net iets aan de hoge kant.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Tristar DM-1147

 

De Tristar Donut Maker DM-1147 is een geweldig apparaat als het gaat om het maken van mooie en onweerstaanbare donuts.

Met dit apparaat kun je per keer 7 donuts maken. Deze donuts kun je met verschillende toppings versieren. Het is een leuke bezigheid voor kinderen om zelf hun donuts te maken en te garneren met wat zij zelf willen.

Dit apparaat warmt snel op, dus je hebt binnen de kortste tijd heerlijke donuts gebakken. Het heeft een antiaanbaklaag dat ervoor zorgt dat de donuts niet aanbranden. Na het gebruiken is het ook eenvoudig om schoon te maken.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een donutmaker aanbieding. Ondanks de lage prijs van dit product, zijn er nog geen reviews geplaatst hiervoor. Het is dus moeilijk om een advies uit te brengen voor dit product, omdat andere kopers nog geen ervaring hebben gedeeld.

Als je op zoek bent naar een topproduct dan hoef je zeker deze donutmaker van Tristar eens te bekijken. Voor deze gebruiker is dit echt een heel degelijk en duurzaam product. Zo kun jij vanaf nu altijd heerlijke donuts klaarmaken. Je kunt zelfs vrienden uitnodigen en hen verrassen met je kookkunsten.

 

Voordelen: 

Kracht: deze donutmaker heeft een vermogen van maar liefst 1200 Watt. Daardoor kun je het zeker en vast onderverdelen bij de krachtigere toestellen.

Formaat: je kunt maar liefst 7 heerlijke donuts in één keer bakken. Nodig je vrienden en familie maar alvast uit.

Gebruiksgemak: het toestel is heel eenvoudig en snel te reinigen. Daarnaast warmt het ook bijzonder snel op waardoor jij in een handomdraai enkele donuts klaargemaakt hebt.

 

Nadelen: 

Deze koper is echt helemaal overtuigd van de donutmaker en is er laaiend enthousiast over. Hij of zij kon geen enkel minpuntje vernoemen aangezien er geen blijken te zijn. Daardoor is het voor ons heel moeilijk om eventuele nadelen op te sporen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Ariete 189

 

De Ariete 189 is een donutmaker dat een vermogen heeft van 700 watt. Met dit apparaat kun je de mooiste donuts maken, want het heeft een antiaanbaklaag. Dit zorgt ervoor dat de donuts niet aanbranden of plakken aan de pan.

In dit apparaat kun je per keer 7 donuts maken. Heel handig en hip voor een klein kinderfeestje thuis, waarbij je de kinderen zelf aan het werk zet om donuts te maken. Nadat ze de donuts hebben gemaakt, kunnen zij die versieren met verschillende garneringen zoals suiker muisjes, hagelslag, chocolade stroop, poedersuiker etc. Dat wordt zeker een geslaagd kinderfeestje, want de kinderen zullen dat vast wel leuk vinden.

Voor dit product zijn er ook nog geen reviews geplaatst. Omdat mogelijke kopers hun gebruikerservaring met dit product niet hebben gedeeld, is het moeilijk om een advies te geven over dit product.

Met deze donutmaker 189 van Ariete haal je zeker en vast een blikvanger in huis. Het toestel heeft een witte met rode kleur en is daardoor net iets opvallender. Met dit toestel zul je zien dat het eenvoudig is om een aantal heerlijke zelfgemaakte donuts klaar te maken. Zo kun jij jouw vrienden en familie eens goed verrassen.

 

Voordelen: 

Onderhoud: dankzij de antiaanbaklaag zullen de donuts niet aan de bakplaat blijven kleven. Dit maakt het ook iets gemakkelijker om het toestel achteraf schoon te maken.

Vermogen: dit toestel beschikt over een vermogen van 700 Watt om heerlijke donuts te maken.

Aantal: het is mogelijk om tot 7 heerlijke donuts per keer te bakken. Dit kan dus ideaal zijn voor grote gezinnen of wanneer jij een kinderfeestje bij jou thuis hebt.

 

Nadelen: 

Review: op dit moment zijn er nog geen beoordelingen bij dit product geplaatst. Dit zou eventuele kopers kunnen afschrikken en tegenhouden om het product te kopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Clatronic DM 3495

 

De Clatronic DM 3495 donutmaker heeft een vermogen van 900 watt. Het is een uitstekend product voor het maken van mooie donuts. Het heeft een handige antiaanbaklaag, wat ervoor zorgt dat de donuts niet aanplakken of aanbranden.

Dit apparaat zou ook gewoon door kinderen gebruikt kunnen worden, onder toezicht van een volwassen persoon. Hiermee hebben de kinderen een leuke bezigheid in de keuken.

Dit apparaat is gemakkelijk en eenvoudig in gebruik. Als je het al gebruikt hebt, dan is het schoonmaken van dit product gemakkelijk. De bodem van dit product heeft ook antislipvoetjes. De antislipvoetjes voorkomen dat het product tijdens het gebruiken schuift en zorgen ervoor dat het op 1 plek blijft staan.

Er is voor dit product nog geen review geplaatst door een mogelijke koper. Het zou kunnen dat dit product verkocht is, maar dat de kopers nog geen ervaring hebben gedeeld over dit product.

Deze donutmaker van Clatronic heeft de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 producten. Daarom zou dit wel eens tot de populairste donutmakers kunnen behoren en misschien is het wel een aanbieding. Kortom misschien voldoet dit toestel wel volledig aan jouw verwachtingen.

 

Voordelen: 

Bakmogelijkheden: dit toestel is ideaal voor grote huishoudens. Je kunt er namelijk 7 donuts of bagels tegelijkertijd in bakken.

Onderhoud: er is een antiaanbaklaag voorzien die ervoor zorgt dat de donuts of bagels niet aan het toestel blijven kleven. Op die manier kun je het apparaat ook veel gemakkelijker schoonmaken.

Gebruiksgemak: doordat het handvat van dit apparaat hittebestendig is, hoef jij geen schrik te hebben om je te verbranden. De rubberen nopjes aan de onderkant zorgen dan weer voor iets meer stabiliteit.

 

Nadelen: 

Deze ene koper is helemaal overtuigd van de vele mogelijkheden van deze donutmaker. Met een vermogen van maar liefst 900 Watt bak je de heerlijkste donuts. Voor deze gebruiker zijn er helemaal geen minpunten te bespeuren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Ariete 188

 

De Ariete 188 is een geweldig apparaat waarmee je mooie donuts kunt maken, maar ook overheerlijke cupcakes kunt bakken. Dit is een uitstekend product om kinderen in de keuken bezig te houden op een creatieve manier. Als ze de donuts en cupcakes hebben gebakken, kunnen die versierd worden met verschillende garneringen. Dat is pas echt een feest voor de kinderen.

Met dit product kun je per keer 7 donuts maken. Dit apparaat heeft een antiaanbaklaag, waardoor de donuts niet zullen aanbranden en het heeft handige antislip voetjes zodat het apparaat op 1 plek blijft.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope donutmakers. En dat kun je ook merken aan het aantal reviews dat er zijn geplaatst voor dit product. Er is nog geen enkele review geplaatst voor deze donutmaker. Op basis hiervan kan er nog geen advies worden gegeven voor dit product.

Ook deze donutmaker is afkomstig van het merk Ariete. Misschien is dit wel één van de populairste merken? Het toestel heeft een eerder opvallend design. De rode en witte kleur zullen ervoor zorgen dat jij zeker en vast een blikvanger in huis haalt.

 

Voordelen: 

Gebruiksgemak: dit toestel is niet alleen geschikt om er donuts in te bakken. Het is ook mogelijk om er heerlijke cupcakes in te maken. Op die manier is er voor elk wat wils.

Kracht: met een vermogen van 700 Watt kun je heel snel een aantal heerlijke donuts of cupcakes maken. Je kunt er maar liefst 7 in één keer bereiden.

 

Nadelen: 

Design: de kleuren kunnen misschien voor sommige kopers een klein struikelblok vormen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Donut makers koopgids

 

Doe je graag aan funcooking? Dan kun je verschillende apparaten kopen zoals een suikerspinmachine of een donut maker. Je kunt zo elke morgen van verse donuts genieten die je zelf klaarmaakt. Om een donut maker te kopen is het belangrijk om op enkele factoren te letten zoals het aantal donuts die je kunt maken, de bakplaat, het onderhoud, de functies en de prijs.

Hoeveel donuts wil je maken

Als je drie kinderen hebt thuis dan ga je niet ver komen met een donut maker die slechts drie donuts tegelijk kan bakken. Je kunt dan beter kiezen voor een apparaat die tenminste 7 donuts kan maken. Er zijn zelfs modellen beschikbaar voor 11 donuts!

De grootte van het toestel hangt af van het aantal donuts die je ermee kunt maken. Dus als je een apparaat koopt voor 11 donuts dan moet je er rekening mee houden dat dit apparaat meer plaats in de keuken zal innemen. Als je het na gebruik wilt opbergen moet je er ook voor zorgen dat je genoeg ruimte hebt.

Er zijn natuurlijk ook kleinere modellen die geschikt zijn voor mensen met minder ruimte. Het is ook niet nodig om een groot apparaat te kopen als er slechts twee personen in een huis wonen. Je kunt altijd een nieuwe lading donuts klaarmaken terwijl je de eerste aan het opeten bent. Let ook op de grootte van de donuts zelf. Je kunt apparaten kopen die gewone donuts maken maar er zijn ook toestellen verkrijgbaar die mini-donuts kunnen maken.

 

De bakplaat

De bakplaat van een donut maker is gemaakt van metaal zoals aluminium of roestvrij staal. Deze bakplaat wordt heet dus wees voorzichtig wanneer je de deeg voor de donuts in de vormen van de bakplaat plaatst. Een donut maker werkt net als een wafelijzer. Je sluit het apparaat tot het op temperatuur is en daarna doe je de deeg in het toestel.

Het grootste probleem bij een donut maker, en dit komt vooral voor bij goedkopere modellen, is dat de donuts aan de bakplaat blijven plakken. Als je ze te lang laat zitten kunnen ze zelfs aanbranden.

Kies daarom voor een donut maker waarvan de bakplaat voorzien is van een antiaanbaklaag. Op die manier zal de deeg van de donuts niet aan de bakplaat blijven plakken en kun je genieten van lekkere donuts.

 

Onderhoud van de donut maker

In het vorige punt hebben we gesproken over een antiaanbaklaag op de bakplaat. De aanwezigheid van deze laag heeft nog een extra voordeel, het is veel makkelijker om je donut maker schoon te maken. Omdat het voedsel niet aan de bakplaat blijft kleven hoef je daarna de bakplaat ook niet te schrobben om het schoon te krijgen.

De bakplaat is bijna altijd bevestigd aan de rest van het apparaat, zorg er dus voor dat het toestel niet op de netstroom is aangesloten wanneer je het wilt reinigen. Gebruik een natte doen en zorg ervoor dat er geen water in het apparaat sijpelt.

Sommige modellen beschikken over de mogelijkheid om de bakplaat te verwijderen en om het in de vaatwasmachine te plaatsen. Op die manier kun je het apparaat eenvoudig schoonmaken. Je hebt er zelf veel minder werk aan. Deze apparaten kunnen wel iets duurder zijn maar het is een aanbeveling om een investering op lange termijn te maken.

 

Functies van het apparaat

De meeste donut makers beschikken, net als wafelijzers of tosti machines, over een lampje die gaat branden wanneer het toestel op temperatuur is. Het is sowieso beter om het apparaat gesloten te houden om het vlugger te laten opwarmen.

Je kunt het apparaat vastmaken zodat het niet makkelijk is om het open te maken, dit maakt het toestel veiliger in de buurt van kinderen. Als het toestel over een goede sluiting beschikt dan zal het zelfs niet openklappen wanneer het op de grond valt.

Om te vermijden dat het toestel teveel verschuift tijdens gebruik kun je er op letten dat het apparaat voorzien is van antislipvoetjes aan de onderkant. Op die manier blijft de donut maker stevig staan en is er minder kans dat het apparaat op de grond zal vallen.

Prijs

Je kunt verschillende donut makers met elkaar vergelijken voordat je een beslissing neemt. Zo kun je de tijd nemen om te kiezen hoeveel donuts je wilt maken en over welke functies het apparaat moet beschikken.

Tegenwoordig kun je ook online een donut maker kopen. Dit heeft enkele voordelen zoals een goedkopere prijs en de levering van het product aan huis. Je kunt mooie aanbiedingen vinden op verschillende webwinkels, reken daar nog de verzendkosten bij en vergelijk de prijs met deze die je in de winkel hebt gezien.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES