Beste serviesset

 

Serviessets test van 2024

 

Is het binnenkort moederdag of vaderdag? Of ben je op zoek naar een origineel geschenk voor een speciale gelegenheid? Dan heb je vast en zeker een degelijk serviesset in overweging genomen. In onze koopgids proberen we zo goed mogelijk uit te leggen waarmee je zoal rekening zou kunnen houden. Echter zijn we daarnaast ook al op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse serviessets. Zo is uit het onderzoek onder andere gebleken dat je met de Maxwell & Williams East Meets West serviesset voor een topproduct kiest. Ideaal voor een totaal van maar liefst 6 personen. Echter zou je ook kunnen opteren voor deze unieke Lite-Body Hermes serviesset die is afgewerkt in een neutrale doch bijzonder prachtige grijze kleur.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Serviesset Reviews – Top 5

 

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor familie of vrienden? Dan heb je misschien vast al eens een complete serviesset overwogen. Bovendien heb je hierbij de keuze om te kiezen voor een serviesset voor 6 personen of bijvoorbeeld een serviesset voor 8 personen. Houd er wel rekening mee dat hoe meer personen, hoe duurder het prijskaartje zal worden. Met andere woorden je zult een serviesset voor 12 personen bijvoorbeeld niet meteen terugvinden tussen de goedkope serviessets. Bekijk alvast de 5 topproducten hieronder even en kies er vervolgens voor jou de beste serviesset uit. Lees eventueel ook eens de online reviews en het advies van de klanten.

 

 

1. Maxwell & Williams East Meets West

 

Met deze serviesset van het bekende merk Maxwell & Williams haal je alvast een topproduct in huis. Althans als we een kijkje nemen tussen de verschillende online beoordelingen. Toch zul je er rekening mee moeten houden dat dit product vanwege de hoge prijs helemaal geen serviesset aanbieding zal zijn.

Het is een degelijke serviesset die geschikt is voor maximaal 6 personen. Je zult dus merken dat de verpakking maar liefst 30 stuks telt. Je krijgt dus een aantal kopjes, een aantal bordjes en noem maar op. Deze 30-delige serviesset heeft een neutrale maar mooie en klassevolle witte kleur. Daardoor past dit serviesset bij om het even welk evenement en om het even welk interieur.

We merken vooral heel tevreden klanten op. Zo zijn er heel veel gebruikers die alvast een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit van de set. Daarnaast ziet de set er ook bijzonder fraai uit en is het makkelijk te onderhouden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Lite-Body Hermes

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor deze serviesset van het misschien wat minder bekende merk Lite-Body. Toch zul je aangenaam verrast zijn zodra je het prijskaartje ziet. In vergelijking met het vorige product dat we hierboven besproken hebben, lijkt dit hier wel een koopje te zijn.

Je zult merken dat het hier om een 24-delige serviesset bestaat die ideaal is voor maximaal 6 personen. De set is gemaakt uit bijzonder duurzaam en stevig aardewerk en is afgewerkt in een mooie grijze kleur. Ideaal voor personen die niet op zoek zijn naar een standaard witte serviesset. Bovendien is het mogelijk om deze set ook nog in tal van andere kleurtjes te bekomen.

De verpakking telt onder andere 6 platte en 6 diepe borden net zoals er ook 6 ontbijtborden en 6 kommetjes worden meegeleverd. Al deze voordelen zorgen ervoor dat de kopers positief zijn over dit product en het dan ook meteen aan iedereen willen aanraden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Dikkie Dik Meerkleurig

 

Ben je op zoek naar een leuke en aantrekkelijke serviesset voor je kind? Dan hebben wij alvast de ideale oplossing voor jou. Het volstaat gewoon om dit product van het bekende merk Bambolino eventjes goed te bestuderen. Je zult er meteen door verkocht zijn.

Het gaat hier om een 5-delige serviesset die bestaat uit een handige beker, een vorkje, een lepel, een kom en een groot bordje. De set is afgewerkt in tal van leuke en aantrekkelijke kleurtjes. De afbeelding van het katje maakt het voor kindjes meteen een pak aantrekkelijker. Daardoor zullen ze geneigd zijn om met veel meer plezier hun bordje leeg te eten.

De kopers geven aan dat de serviesset over een bijzonder leuk en aantrekkelijk ontwerp beschikt en dat ook de kwaliteit zeer goed is. Echter is een vrij kleine minderheid van de klanten toch niet helemaal overtuigd van deze serviesset.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Tokyo Design Studio Glassy Sushi Servies

 

Zijn jij en je partner dol op het eten van heerlijke Sushi? Dan is een Sushi serviesset misschien wel veruit één van de meest originele geschenken. Daarom willen wij jou even dit product voorstellen dat afkomstig is van het bekende merk Tokyo Design Studio. Deze serviesset is ideaal voor mensen die graag en vaak Sushi eten.

De set bestaat uit maar liefst 8 delen en is ideaal om gebruikt te worden door 2 personen. Zo krijg je er 2 paar chopsticks bij, 2 kommetjes met 2 borden en 2 leuke en aantrekkelijke sojasaus schaaltjes. De serviesset is vervaardigd uit een duurzame combinatie van aardewerk en glas. En vervolgens afgewerkt in een originele Turquoise kleur. Uiteraard heb je de mogelijkheid om ook voor een ander kleurtje te kiezen.

Het feit dat je deze serviesset ook gewoon in de vaatwasser mag stoppen en in de magnetron is voor heel wat kopers dan ook een pluspunt. Het zal niet verwonderen dat heel wat kopers deze Sushi serviesset aanraden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Villeroy & Boch Vivo New Fresh

 

Tenslotte is er ook nog de mogelijkheid om te gaan kiezen voor de Villeroy & Boch serviesset. Deze set bestaat uit 18 delen en kun je aankopen tegen een behoorlijk prijskaartje. De set bestaat niet alleen uit een aantal schotels en platte borden maar ook uit 6 kopjes.

De set is dus ideaal om door maximaal 6 personen te worden gebruikt. Je zult merken dat deze serviesset volledig vervaardigd is uit bijzonder duurzaam en degelijk porselein. Het nadeel is natuurlijk wel dat porselein vrij kwetsbaar is en je het dan ook maar beter niet laat vallen.

Opnieuw merken we hoofdzakelijk positieve reacties op van de klanten. Zo is de koper niet alleen tevreden over de gebruiksvriendelijkheid maar ook over de uitstekende kwaliteit en het fraaie design.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Serviessets koopgids

 

Ben je op zoek naar één van de beste serviessets maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij jou misschien wel verder op weg helpen met behulp van deze koopgids. Het is verder ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk verschillende serviessets met elkaar te vergelijken. Neem daarvoor rustig je tijd en wees aandachtig voor het gebruiksgemak, de gebruikte materialen en het prijskaartje. Daar niet alle serviessets te vinden zullen zijn in de categorie van de goedkope serviessets, is het handig om te letten op leuke aanbiedingen, kortingen en promoties. Stel je voor dat je met een serviesset aanbieding huiswaarts kunt keren.

Het gebruiksgemak van een degelijke serviesset

Wanneer je op zoek moet naar een degelijke serviesset dan zul je versteld staan van wat er allemaal bij komt kijken. Want naast kwaliteit en degelijkheid, willen de meeste gebruikers ook design. Of hoe zegt men dat alweer: “het oog wil ook wat”? Niets is dan ook minder waar. Dat is de reden dat je vandaag de dag serviessets in allerlei verschillende kleuren en designs kunt spotten. Uiteraard zal dat wel een bepaalde invloed hebben op het uiteindelijke prijskaartje van het servies.

Daarnaast is het ook belangrijk om even aandachtig te zijn wat betreft de gebruikte materiaalsoorten. Net doordat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, is er ook heel wat onderscheid op basis van het materiaal dat gebruikt wordt. Ook het formaat is een belangrijke factor om even bij stil te staan. Een degelijke serviesset zul je dagelijks gebruiken en is dus geen overbodige luxe. Maar probeer toch niet zomaar de eerste de beste serviesset aan te kopen maar bekijk eerst verschillende producten en mogelijkheden.

 

De gebruikte materiaalsoorten

We hebben het al min of meer vermeld maar je zult het vrijwel ook meteen merken, serviessets kunnen in verschillende materialen voorkomen. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen opteren voor een serviesset vervaardigd uit duurzaam porselein. Porselein is heel stevig en oogt bijzonder mooi. Echter kan het prijskaartje van een degelijke porseleinen serviesset misschien wel een tikkeltje hoger liggen. Ook aardewerk behoort tot de vele mogelijkheden en is duurzaam en stevig.

Indien je niet kiest voor een porseleinen serviesset of een set uit aardewerk, dan kun je altijd nog opteren voor kunststof, siliconen of stevige plastic. Dit kan vooral handig zijn wanneer je jonge kindjes hebt. Een ongelukje is dan altijd snel gebeurd en met een serviesset uit plastic of siliconen is er helemaal geen probleem. Kortom, heel wat mogelijkheden en dus ook de moeite waard om het allemaal even rustig te bekijken.

 

Het formaat van de set

Met het formaat van de serviesset bedoelen we hoofdzakelijk het aantal personen. Indien je bijvoorbeeld alleen woont of met je partner dan zijn er heel wat mogelijkheden om een serviesset voor 2 personen aan te kopen. Een compacte serviesset met alles erop en eraan dus; bestek en borden. Indien je gezin uit meer leden bestaat of wanneer je regelmatig vrienden en familie over de vloer krijgt dan loont het natuurlijk wel de moeite om te kiezen voor een grotere serviesset. Ook hier zijn er dus heel wat mogelijkheden en opties.

 

Extra kenmerken en opties

Tenslotte zul je merken dat er heel wat mogelijkheden zijn naast het formaat en de gebruikte materiaalsoorten ook. Zo zullen de serviessets gericht op kindjes vaak voorzien zijn van vrolijke en felle kleurtjes om het eten gezelliger te maken. Daarnaast is het ook altijd leuk indien je de serviesset niet met de hand moet afwassen. Bekijk dus op voorhand even op de serviesset vaatwasbestendig is of niet.

Design en mogelijke prijskaartje

Serviessets komen niet alleen in verschillende vormen, formaten en materialen maar ook in heel wat diverse designs. Het zal dan ook niet verwonderen dat er hier en daar verschillende prijskaartjes opduiken. Zo zijn er heel wat goedkope serviessets die goed van pas kunnen komen. Uiteraard zul je voor andere exemplaren dan weer net een tikkeltje meer betalen. Echter beslis je helemaal zelf hoeveel je maximaal wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een degelijke serviesset.

Bedenk daarom op voorhand waar je naar op zoek bent en wat je verwachtingen zijn. Ben je op zoek naar een serviesset voor dagelijks gebruik? Of liever iets om te gebruiken bij speciale gelegenheden? Ben je op zoek naar een compacte serviesset? Of toch naar een set die maximaal 8 personen garandeert? Indien je echter mocht twijfelen tussen 2 of meerdere serviessets dan kun je ook altijd nog de online reviews raadplegen. En wie weet kun je zo nog wel een leuke serviesset aanbieding spotten die helemaal aan je verwachtingen beantwoord.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES