Beste whiskeyglazen

 

Whiskeyglazen test van 2024

 

Indien je kunt genieten van een goed glaasje whiskey dan zul je het er misschien wel mee eens zijn dat de ervaring een pak intenser wordt in combinatie met het bijbehorende whiskeyglas. Toch is het niet altijd makkelijk om het perfecte whiskeyglas te spotten. In onze koopgids proberen we daarom uit te leggen waarop je zoal zou kunnen letten. Verder zijn we ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde whiskeyglazen. Daarbij is gebleken dat je met de Gdlf Kristal whiskeyglazen alvast een meer dan goede aankoop doet. De glazen zijn uniek doordat ze volledig met de hand zijn gemaakt. Met de Durobor Gem whiskeyglazen mag je zeker zijn van een evenwaardige en duurzame kwaliteit. Bovendien kunnen de glazen best wel tegen een stootje en zijn ze ook makkelijk te onderhouden.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Whiskeyglas Reviews – Top 5

 

 

Sommige mensen verkiezen gin of rum, maar één van de sterke dranken die nog altijd het meest aanzien geniet is whiskey. Een echte whiskeykenner zal kiezen om zijn of haar favoriete single malt uit een whiskeyglas te drinken. Als je nieuwe glazen wilt kopen dan hebben wij voor jou een top 5 samengevat waar je zelf nog de beste whiskeyglazen uit kunt kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Gdlf Kristal

 

Deze kristallen whiskeyglazen van GDLF zijn handgemaakt en worden verkocht in een giftbox. Je kunt deze set dus gebruiken als cadeau maar je kunt het natuurlijk ook voor jezelf kopen. Deze glazen worden allemaal met de hand gemaakt en gegraveerd, dus elk glas is uniek.

Het design van de glazen springt meteen in het oog en zal zorgen voor een luxe uitstraling van jouw bar of tafel. Dankzij het gebruik van kamelen wol om de glazen te poetsen, beschikken ze over een optimale glans. De glazen zijn vaatwasserbestendig en hebben een inhoud van 280 ml.

De kopers schrijven lovende reviews over deze prachtige whiskeyglazen. Het zijn fijne glazen van goede kwaliteit en voor een goede prijs. De glazen liggen heerlijk in de hand en drinken lekker. De verpakking is mooi en de glazen zijn een uitstekend cadeau.

Het is niet makkelijk om op zoek te gaan naar de beste whiskeyglazen. Om het jou makkelijker te maken, bieden wij jou dit product van het bekende merk GDLF aan. Deze whiskeyglazen worden bovendien geleverd in een unieke en prachtige giftbox. Kortom, een leuk en bovenal origineel geschenk.

 

Voordelen:

Uniek: het grote pluspunt aan deze whiskeyglazen is dat ze stuk voor stuk handgemaakt zijn en bovendien ook stuk per stuk worden gegraveerd. Dat zorgt voor unieke whiskeyglazen.

Onderhoud: na gebruik kun je de whiskeyglazen zonder problemen in de vaatwasmachine stoppen.

Inhoud: elk whiskeyglas afzonderlijk heeft een maximale inhoud van maar liefst 280 ml.

 

Nadelen:

Niet stapelen: we merken vooral positieve reacties op. Slechts één klant vindt het lastig dat je de whiskeyglazen niet kunt stapelen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Durobor Gem

 

De Gem whiskeyglazen van het merk Durobor hebben een toelopende vorm zodat het aroma van de whiskey langer in het glas behouden blijft. De glazen zijn voorzien van een dikke bodem zodat ze niet vlug stuk gaan en ze zijn geschikt om schoon te maken in de vaatwasser.

De glazen worden geleverd in een set van 2 stuks met een inhoud van 32 cl. Vanwege de lage prijs is het product geschikt voor personen die op zoek zijn naar goedkope whiskeyglazen.

De kopers van deze whiskeyglazen aanbieding geven positief advies over de voordelige prijs-kwaliteitverhouding. De glazen zijn mooi en stevig en liggen goed in de hand. Het aroma van de whiskey blijft langer bewaard dankzij de vorm.

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke Gem whiskeyglazen. Ze worden aangeboden door het bekende en gewaardeerde merk Durobor. Voor sommige gebruikers zal dit veruit ook het beste merk zijn. Hieronder alvast een overzicht van de verschillende voordelen en nadelen.

 

Voordelen:

Ontwerp: je zult merken dat glazen gekenmerkt worden door een typische toelopende vorm. Daardoor blijft het aroma en de smaak van de whiskey ook veel langer aanwezig.

Onderhoud: je kunt deze whiskeyglazen perfect in de vaatwasmachine schoonmaken.

Verpakking: deze whiskeyglazen worden geleverd in een set van minimaal 2 afzonderlijke stuks. Hierbij heeft elk glas een maximaal volume van maar liefst 32 cl.

Prijskaartje: het is misschien niet het product met de laagste prijs maar toch zijn het goedkope whiskeyglazen. En daardoor misschien ook wel de populairste whiskeyglazen uit deze lijst.

 

Nadelen:

Uitverkocht: jammer genoeg moeten we vaststellen dat de whiskeyglazen tijdelijk niet leverbaar zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Gdlf 300 ml

 

Net als het eerste product wordt deze whiskeyglazen set geleverd in een giftbox. De glazen zijn deze keer echter niet gemaakt van kristal maar van glas en ze bevatten een luchtbel in de voet van het glas. Elk glas heeft een inhoud van 300 ml en heeft een zwaar gewicht zodat ze goed in de hand liggen. De giftbox bevat 2 glazen die je in de vaatwasser kunt plaatsen om ze schoon te maken.

De kopers zijn tevreden over de goede kwaliteit van de glazen en het design valt ook in de smaak. Ze liggen lekker in de hand maar voor één koper mochten ze toch nog iets zwaarder zijn. Dankzij de mooie verpakking zijn ze geschikt als geschenk en de prijs van het artikel is voor de kopers aanvaardbaar.

Opnieuw hebben we een leuke set whiskeyglazen die jou wordt aangeboden door het bekende merk GDLF. De set wordt naar jou toegestuurd in een unieke en stevige verpakking die maar liefst 2 afzonderlijke whiskeyglazen telt. Elk glas heeft hierbij een maximale capaciteit van maar liefst 300 ml.

 

Voordelen:

Materiaal en ontwerp: deze whiskeyglazen zijn vervaardigd uit bijzonder duurzaam en stevig glas. Het ontwerp wordt gekenmerkt door de typische luchtbel die je in de voet van het whiskeyglas zult terugvinden.

Gewicht: de whiskeyglazen zijn behoorlijk zwaar en stevig en liggen daardoor perfect in de hand.

Onderhoud: je hoeft je helemaal geen zorgen te maken over het onderhoud van de whiskeyglazen aangezien je ze na gebruik gewoon in de vaatwasmachine kunt plaatsen.

 

Nadelen:

Te licht: slechts één enkele koper is van mening dat de whiskeyglazen toch wel nog steeds iets te licht aanvoelen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Nachtmann Noblesse

 

Deze set van Nachtmann bevat 4 whiskeyglazen die je kunt gebruiken om te genieten van een glaasje whiskey. De 4 glazen zijn gemaakt van glas en je kunt ze eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen om ze schoon te maken. Elk glas heeft een inhoud van 320 ml. Je kunt in de Noblesse reeks ook longdrinkglazen bestellen of een whiskey set bestaande uit twee glazen en een karaf kopen.

Bijna alle reviews tonen aan dat de gebruikers heel tevreden zijn over de gunstige verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van het product. Het fraaie design van de glazen zorgt voor een mooie decoratie van je bar of tafel en ze zijn stevig.

De glazen liggen lekker in de hand en kun je ook gebruiken om andere dranken mee te drinken. Je kunt ze als geschenk of voor jezelf kopen. De glazen werden snel geleverd tot grote tevredenheid van de kopers.

Door te kiezen voor de deze Noblesse whiskeyglazen van Nachtmann kies je meteen voor een uitgebreide set van maar liefst 4 unieke glazen. Ideaal dus om met vrienden even te genieten van een lekker glaasje whiskey en nog wat bij te praten over leuke herinneringen. Hieronder alvast een overzicht van de mogelijkheden.

 

Voordelen:

Prijs-kwaliteitverhouding: de online beoordelingen tonen aan dat de overgrote meerderheid duidelijk tevreden is over de correcte verhouding tussen enerzijds de prijs en anderzijds de kwaliteit.

Materiaal: de glazen zijn vervaardigd uit bijzonder duurzaam en degelijk glas.

Inhoud: elk glas heeft afzonderlijk een maximale capaciteit van maar liefst 320 ml.

Onderhoud: je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud van de glazen aangezien je ze perfect door de vaatwasmachine kunt laten schoonmaken.

 

Nadelen:

We merken tot op heden alleen maar positieve reacties van kopers op. Dat is natuurlijk positief maar het maakt het voor ons wel moeilijker om op zoek te gaan naar eventuele minpuntjes.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Laser-Art 

 

Met Laser-Art kun je een whiskeyglas laten graveren met je naam of een bepaalde tekst. Je kunt zelfs een symbool kiezen maar het is wel niet mogelijk om een foto op het glas te graveren. Het glas heeft een inhoud van 26 cl en in de bodem zit een bel. Je kunt dit glas gebruiken om te geven als geschenk aan familie of een collega die graag whiskey drinkt. Het glas is vaatwasserbestendig en dus eenvoudig om te reinigen.

Over dit product zijn er momenteel nog geen reviews geschreven. Wegens een gebrek aan een beoordeling van een gebruiker is het voor ons onmogelijk om een advies te geven over deze whiskeyglas aanbieding.

Tenslotte wordt het rijtje afgesloten met de unieke whiskeyglazen van het bekende en gewaardeerde merk Laser-Art. Kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design, en wil je een echte blikvanger in huis halen? Dan zijn deze whiskeyglazen alvast de ideale aanbeveling voor jou. Toch is het handig om op voorhand even een kijkje te nemen naar de verschillende mogelijkheden van het product.

 

Voordelen:

Inhoud en ontwerp: het whiskeyglas heeft een maximale inhoud van maar liefst 26 cl. De bodem wordt, net zoals één van de vorige producten, gekenmerkt door een luchtbel in de voet van het glas.

Design: het is mogelijk om het whiskeyglas helemaal naar keuze en wens te laten graveren. Zo kun je kiezen voor een stukje tekst of een naam van iemand.

Onderhoud: na gebruik is het mogelijk om deze whiskeyglazen gewoon door de vaatwasser te laten schoonmaken.

 

Nadelen:

Geen reviews: jammer genoeg stellen we vast dat er tot op heden nog geen enkele koper een reactie heeft geplaatst bij deze unieke whiskeyglazen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Whiskeyglazen koopgids

 

Veel mensen drinken na het eten of voor het slapengaan nog graag eens een glaasje whiskey. De echte liefhebbers willen dit enkel drinken uit de beste whiskeyglazen. Als je de verschillende modellen gaat vergelijken kun je dus zeker rekening houden met het materiaal en het design. Het is een aanbeveling om aandacht te besteden aan de kostprijs en het onderhoud ervan . Wie weet stoot jij vroeg of laat wel tegen een whiskeyglas aanbieding dat volledig jouw smaak is.

Het materiaal en het design van een whiskeyglas

Wanneer je besluit om degelijke whiskeyglazen aan te kopen, zul je heel wat mogelijkheden tegenkomen. Het ruime gamma maakt het er zeker niet gemakkelijker op om de whiskeyglazen te vinden die volledig aan jouw verwachtingen voldoen. Er zijn heel veel modellen die gemaakt zijn uit kristal. De meeste van deze kristallen glazen zijn daarnaast ook vaak handgemaakt. Hierdoor ben jij er zeker van dat de glazen die jij aankoopt helemaal uniek zijn.

Naast kristallen glazen is het zelfs mogelijk om whiskeyglazen aan te kopen die uit gewoon glas gemaakt zijn. Bij sommige van deze glazen modellen zul je in de bodem van het glas een luchtbel zien zitten. Ook het design kan drastisch verschillen per model. Zo heb je de gewone glazen maar je hebt ook modellen die een dikkere bodem hebben. Dankzij deze dikke bodem gaat je whiskeyglas niet zo snel kapot.

Sommige whiskeyglazen bezitten een brede bodem maar versmallen naar boven toe. Dit ziet er niet alleen heel leuk uit maar het heeft ook een belangrijke functie. Een glas dat bovenaan smaller is zorgt ervoor dat het aroma van de whiskey langer in het glas aanwezig blijft. Andere whiskeyglazen zijn dan weer voorzien van een leuk design of logo. Vooral in cafés zul je dit vaak tegenkomen. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden. Het is daarom belangrijk dat jij jouw tijd neemt en de verschillende aanbiedingen zo goed mogelijk probeert te bekijken.

 

Onderhoud van het whiskeyglas

Als je van plan bent om degelijke whiskeyglazen aan te kopen dan is het ook belangrijk om even stil te staan bij het onderhoud. Het onderhoud kan namelijk grondig verschillen afhankelijk van het materiaal waaruit het glas gemaakt is. De glazen whiskeyglazen kun je in de meeste gevallen ook in de vaatwasmachine stoppen. Dit kan een voordeel zijn voor mensen die een hekel hebben aan afwassen. Houd er wel rekening mee dat je de sporen van de vaatwasser na verloop van tijd op de glazen zult zien.

Bij kristallen glazen wordt altijd aangeraden om gebruik te maken van een zachte propere doek. Het beste is om kamelenwol te gebruiken. Dit is bijzonder zacht en laat helemaal geen krassen na. Op die manier hoef je geen schrik te hebben om het glas te beschadigen. Door kamelenwol te gebruiken zul je bovendien ook opmerken dat je glazen hun schittering en glans blijven behouden. Als je kristallen glazen aankoopt, is dit dan ook echt wel een goede aanbeveling.

Uiteraard ben je volledig vrij om de glazen al dan niet in de vaatwasser te stoppen of ze te onderhouden zoals jij dat wilt. Toch is een degelijk onderhoud aan te raden omdat het de duurzaamheid van je whiskeyglas kan verbeteren. Zo heb jij gewoon langer genot van de glazen.

Aankoopprijs van whiskeyglazen

Net zoals er verschillende soorten en designs bestaan, zal het dus niet verwonderen dat er heel wat prijsverschillen kunnen optreden. Je kunt goedkope whiskeyglazen aankopen van 13 euro of 15 euro. Het tegenovergestelde bestaat natuurlijk ook, namelijk glazen van meer dan 60 euro. Uiteraard is alles afhankelijk van het bedrag dat je er kunt en wilt aan spenderen. De prijs zal uiteraard wel beïnvloed worden door een aantal zaken. Kristallen glazen zijn bijvoorbeeld al veel duurder dan gewone glazen modellen. De meeste kristallen whiskeyglazen zijn verder zelfs nog eens met de hand gemaakt waardoor elk glas uniek is. Ook dit zal in de prijs worden opgenomen.

In bepaalde glazen kun je een logo of een afdruk laten graveren. Het zal niet verwonderen dat dit net iets duurder zal zijn dan een gewoon neutraal whiskeyglas. We raden daarom altijd aan om even de reviews van kopers door te nemen. Deze beoordelingen kunnen vaak heel wat extra weetjes en tips bevatten. Die kunnen jou helpen om veel gerichter op zoek te gaan. Op die manier zul jij vast en zeker ooit de whiskeyglazen vinden die volledig aan jouw verwachtingen voldoen. Dan rest enkel nog je vrienden uit te nodigen voor een lekker glaasje whiskey.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES