10 beste Voorraadpotten Test van 2024

 

Beste voorraadpotten – Vergelijkingstest & Koopgids

 

In menig huishouden zul je 1 of meerdere voorraadpotten, in de kast of op het aanrecht geplaatst, tegenkomen. Ze zijn bedoeld om ingrediënten, voedselwaren en kruiden op een efficiënte manier te bewaren en langer vers te houden. De moeite waard dus om, indien je er zelf nog geen hebt, de aankoop ervan minstens te overwegen. Om het voor jou net iets makkelijker te maken zijn we dan ook op zoek gegaan naar 3 toppertjes binnen dit segment. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de Blond Amsterdam Voorraadpot Bunny die, vanwege zijn unieke design met vrolijke konijntjes, uitermate geschikt is om de koekjes van je dieren in te bewaren. Mag het toch allemaal best wat neutraler dan lijkt de Planetary Design USA een betere aanbeveling.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

10 beste voorraadpotten (Reviews) van 2024

 

Tegenwoordig is er een ruim assortiment op de markt aan voorraadpotten, wat de keuze er niet altijd makkelijker op maakt. Zo kun je kiezen uit tal van merken gaande van de bekende Pip voorraadpotten tot de duurzame Riviera Maison voorraadpotten en Italiaanse Alessi voorraadpotten. Ook qua materiaalgebruik zijn er heel wat mogelijkheden waaronder de glazen voorraadpotten, de potten uit aardewerk of de voorraadpotten uit keramiek. Bekijk alvast de 7 toppertjes hieronder even, rekening houdend met het bijbehorende advies in de online reviews, alvorens je er de voor jou beste voorraadpot uitkiest. En wie weet is het wel een aanbieding of het product populairste product met de laagste prijs?

 

1. Blond Amsterdam Voorraadpot Bunny  16 cm  

 

Tussen de relatief goedkope voorraadpotten zul je vast en zeker dit unieke exemplaar van Blond Amsterdam, afkomstig uit de bekende serie “Blond Amsterdam Dier” kunnen spotten. En met zijn unieke design van vrolijke konijntjes doet hij de serie meteen alle eer aan! Kortom, de ideale voorraadpot van Blond om de snoepjes en/ of brokjes van je trouwe huisdier in te bewaren.

Verder kent de voorraadpot een maximaal formaat van 16 x 16 x 22,5 cm aangevuld met een gewicht van ongeveer 1,2 kg met bijbehorend los deksel. Doordat de volledige pot inclusief deksel uit aardewerk blijkt vervaardigd, dien je hem maar beter niet te laten vallen. Anderzijds kun je hem dan weer wel door de vaatwasmachine laten reinigen waardoor je jezelf een onaangenaam karweitje bespaart.

Deze 2-delige voorraadpot uit BPA vrije materialen wordt weliswaar positief beoordeeld door verschillende klanten wat vervolgens dan weer resulteert in een mooie gemiddelde eindbeoordeling van 5 sterren.

 

Voordelen:

Formaat: de tweedelige voorraadpot van Blond Amsterdam blijkt maar liefst 16 x 16 x 22,5 cm groot te zijn.

Deksel: hij wordt jou aangeboden inclusief een los deksel dat, net zoals het body van de voorraadpot, uit duurzaam aardewerk blijkt vervaardigd.

Handig in gebruik: je kunt deze grote voorraadpot niet alleen in de vaatwasmachine plaatsen maar ook perfect in de magnetron. Wat een duidelijke meerwaarde is ten opzichte van heel wat andere voorraadpotten.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: in tegenstelling tot sommige andere voorraadpotten blijkt dit exemplaar vanwege de gebruikte materialen jammer genoeg wel breekbaar.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Planetary Design USA Airscape Ceramic Voorraadpot Luchtdicht en vers

 

Mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn en ben je bij voorkeur op zoek naar een designvolle voorraadpot? Dan zit je bij Planetary Design alvast aan het juiste adres. Houd er wel rekening mee dat het prijskaartje hier een tikkeltje hoger ligt dan gemiddeld, hoewel de meeste klanten zich daar niet aan storen. Opnieuw wordt het product beloond met een mooie eindscore van 5 sterren. Kortom, de moeite waard om het even van naderbij te bekijken.

Zo wordt de ronde Airscape voorraadpot gekenmerkt door een breedte van 13,3 cm, een hoogte van 17,8 cm en een lengte van 17,8 cm aangevuld met een gewicht van 1,3 kg. Wat meteen opvalt zijn de 2 BPA vrije deksels waaronder een afsluit- én vacuümdeksel, zodat een dubbele sluiting kan worden gegarandeerd. Dat betekent dat de voorraadpot niet alleen luchtdicht maar ook vacuüm kan worden afgesloten wat bijdraagt aan de versheid van de ingrediënten.

Verder blijkt de voorraadpot vervaardigd uit een combinatie van duurzaam keramiek en bamboe waardoor wordt aangeraden om hem niet in de vaatwasmachine te plaatsen.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: de dubbele sluiting zorgt er niet alleen voor dat het voedsel/ de ingrediënten langer vers blijven maar zorgt daarnaast ook voor smaakbehoud en verhindert dat eventuele geurtjes uit de bus ontsnappen.

Deksel: de voorraadpot is voorzien van een dubbele sluiting bestaande uit een afsluitdeksel en een vacuümdeksel. Op die manier wordt de inhoud niet alleen luchtdicht bewaard maar ook 100% vacuüm getrokken.

Veiligheid: de BPA vrije deksels wordt verder aangevuld met een EU label dat aantoont dat het product veilig is voor gebruik.

 

Nadelen:

Geen vaatwas: je dient de voorraadpot maar beter met de hand schoon te maken en niet met de vaatwasmachine.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Cosy & Trendy Perseus Voorraadpot ø 20 cm x 9 cm 1L45

 

Door te kiezen voor de voorraadpot van Cosy & Trendy, afkomstig uit de bekende Perseus White collectie, kies je niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid maar duidelijk ook voor design. De pot, die voornamelijk uit aardewerk bestaat inclusief een houten deksel, valt meteen op vanwege zijn craquelé effect en hypermoderne stijl. Ideaal om in een modern, strak of landelijk interieur te plaatsen.

De ronde pot inclusief bijbehorend deksel met handvat wordt gekenmerkt door een maximale diameter van 20 cm aangevuld met een hoogte van 9 cm. Dit resulteert dan ook in een inhoud van maximaal ongeveer 1,45 liter. Bovendien kun je deze pot na gebruik zonder problemen door de vaatwasmachine laten reinigen.

Een blik op de online reviews toont aan dat klanten bijzonder tevreden zijn over de uitstekende kwaliteit, het design en de gebruiksvriendelijkheid en bijgevolg Cosy & Trendy als één van de beste merken beschouwen.

 

Voordelen:

Materiaal: het grootste gedeelte van de voorraadpot werd vervaardigd uit duurzaam aardewerk en afgewerkt met een houten deksel.

Onderhoud: je hoeft je alvast geen zorgen te maken want, in tegenstelling tot het vorige product, kan dit exemplaar wel degelijk in de vaatwasmachine worden geplaatst.

Design: zijn unieke design met opvallend craquelé effect zorgt voor een designvolle uitstraling.

 

Nadelen:

Breekbaar: net zoals het eerste product blijkt ook deze voorraadpot jammer genoeg wel breekbaar te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Pasabahce Kitchen Glazen Voorraadpot met Deksel 2640ml

 

Ben je op zoek naar een standaard glazen voorraadpot met deksel dan heeft het bekende merk Pasabahce alvast het ideale product klaarstaan voor jou. Zo kent deze prachtige voorraadpot uit glas een maximale hoogte van maar liefst 26,1 cm en een bijbehorende royale inhoud van wel 2,6 liter. Leeg resulteert dit dan ook in een totaal gewicht van ongeveer 1,4 kg.

Zowel de pot als het deksel blijken 100% uit duurzaam glas vervaardigd wat betekent dat ze beide breekbaar zijn en door de vaatwasmachine kunnen worden gereinigd. Echter wordt aangeraden om het product met de hand te wassen zodanig dat de kwaliteit en het transparante van het glas behouden blijven.

Opnieuw stellen we een mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren vast waarbij klanten bijzonder enthousiast reageren over het fraaie design, de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid. Voor één koper had de voorraadpot misschien net iets kleiner mogen zijn.

 

Voordelen:

Inhoud: met een maximale inhoud van 2,6 liter is dit een vrij grote voorraadpot en bijgevolg ideaal voor gezinnen.

Ontwerp: de voorraadpot bestaat uit 2 delen zijnde het deksel en de body. Bovendien is het deksel voorzien van een stevige ronde handgreep wat bijdraagt aan het comfort.

Materiaal: zowel het deksel als de body blijken uit duurzaam transparant glas te zijn vervaardigd.

Budgetvriendelijk: je zult alvast aangenaam verrast zijn bij het zien van het lage vriendelijke prijskaartje.

 

Nadelen:

Te groot: één klant had het formaat van deze voorraadpot toch wel liever iets kleiner willen zien.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Rivièra Maison La Cucina Pot Mini Voorraadpot Snoepgoed, koek of granola

 

Net zoals het vorige product blijkt ook deze prachtige voorraadpot 100% vervaardigd uit duurzaam glas. De pot afkomstig van Rivièra Maison, uit de bekende Rivièra Maison La Cucina serie, bestaat uit maar liefst 3 verschillende compartimenten aangevuld met een stevig deksel inclusief handvat. Op die manier kun je verschillende snoepjes, koekjes of granola soorten probleemloos en stijlvol bewaren.

Het transparante design zorgt er natuurlijk wel voor dat het niet meteen een voorraadpot is om in de kast te bewaren. Hij kan gerust in de woonkamer of op het aanrecht worden geplaatst als onderdeel van de reeds aanwezige decoratie. Houd er wel rekening mee dat deze voorraadpot ook makkelijk kan breken als hij valt en niet meteen bedoeld is voor gebruik in de vaatwasser.

Desondanks reageren de meeste klanten wel enthousiast over het fraaie design en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding wat opnieuw resulteert in een mooie eindscore van 4,8 sterren.

 

Voordelen:

Ontwerp: deze prachtige La Cucina voorraadpot bestaat uit maar liefst 3 afzonderlijke compartimenten die vervolgens worden afgesloten met een stevig gemeenschappelijk deksel.

Deksel: het deksel is daarbij voorzien van een handvat wat dan weer bijdraagt aan het comfort.

Formaat: de gehele voorraadpot kent een maximale hoogte van 27 cm, een lengte van 14,2 cm en een breedte van 13,8 cm wat resulteert in een royale inhoud van 2,0 liter.

 

Nadelen:

Onderhoud: na gebruik dien je deze voorraadpot maar beter niet in de vaatwasmachine te plaatsen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Riverdale Voorraadpot Pip transparant 28cm Glas

 

Ben je op zoek naar kwaliteit en eenvoud dan kun je natuurlijk altijd nog kiezen voor deze unieke Pip voorraadpot van Riverdale. De pot kent hierbij een maximale afmeting van 18 x 28 x 18 en bestaat uit maar liefst 3 verschillende onderdelen. Zo is er een middenstuk dat werd geproduceerd uit kwalitatief transparant glas en wordt aangevuld door een stevig deksel en basis, beide uit duurzaam natuurlijk acaciahout vervaardigd.

Aan de binnenkant van het houten deksel zul je bovendien ook een rubberen rand zien verschijnen die ervoor moet zorgen dat de voorraadpot 100% luchtdicht kan worden afgesloten. De lus aan de bovenkant van het deksel vervolgens, zorgt voor net dat tikkeltje meer comfort tijdens het openen en sluiten van de voorraadpot.

Kortom, een degelijke en duurzame voorraadpot die straalt in al zijn eenvoud. Jammer genoeg blijken er nog geen online reacties te zijn geplaatst en misschien zit het hogere prijskaartje daar wel voor iets tussen.

 

Voordelen:

Materiaal: terwijl het middenstuk van deze voorraadpot voornamelijk uit transparant glas bestaat, werd voor de basis en het deksel gekozen om te werken met acaciahout.

Comfort: het lusje aan de bovenkant van het deksel maakt het mogelijk om de voorraadpot iets sneller te openen en te sluiten.

Luchtdicht: de rubberen rand aan de binnenkant van het deksel maakt het mogelijk om de voorraadpot luchtdicht af te sluiten.

 

Nadelen:

Breekbaar: het spreekt voor zich dat het middenstuk uit glas 100% breekbaar is op het moment dat je de pot laat vallen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Alessi Big Ovo Voorraadpot 0,4 l Joanna Lyle Roestvrij stalen deksel

 

We sluiten het rijtje van deze selectie topproducten af met een echt toppertje van de hand van Joanna Lyle. Zo valt deze prachtige Big Ovo voorraadpot, uitgegeven door het bekende merk Alessi, meteen op vanwege zijn unieke ietwat opvallende design.

De pot kent hierbij een maximale breedte van 21 cm die wordt aangevuld met een hoogte van 32,5 cm en voornamelijk vervaardigd werd uit duurzaam glas. Voor het deksel bovenop de aparte organische vorm daarentegen, heeft men gekozen om te werken met roestvrij staal inclusief een rubberen ring aan de binnenkant. Deze zorgt ervoor dat de voorraadpot steeds goed en 100% luchtdicht kan worden afgesloten.

Ondanks de vele mogelijkheden en zijn prachtige design met groene en zwarte kleuren, blijken er tot op heden nog geen reacties geplaatst. We durven dan ook vermoeden dat het extreem hoge prijskaartje hier wellicht voor iets tussen zit.

 

Voordelen:

Ontwerp: deze prachtige voorraadpot werd uitgegeven door Alessi en komt van de hand van de bekende ontwerpster Joanna Lyle. Een assymetrische organische vorm wordt moeiteloos gecombineerd met opvallende kleuren zoals groen en zwart.

Materiaal: terwijl de body van de voorraadpot voornamelijk uit glas bestaat, werd voor het deksel gekozen voor roestvrij staal.

Luchtdicht: de rubberen afsluitring aan de binnenkant van het deksel maakt het mogelijk om deze voorraadpot volledig hermetisch af te sluiten.

 

Nadelen:

Niet budgetvriendelijk: we durven vermoeden dat het hoge prijskaartje wel eens het figuurlijke addertje onder het gras zou kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

8. Luminarc Club Snoeppot – Glazen Voorraadpot met glazen deksel – Afsluitbaar – 1.5 liter

 

Ben je op zoek naar een stevige glazen voorraadpot om het snoepgoed veilig in te bewaren? Dan loont het de moeite om dit exemplaar van Luminarc alvast even onder de loep te nemen. Hoewel hij niet meteen over de laagste prijs beschikt noch tot de heel goedkope voorraadpotten behoort, lijken klanten duidelijk overtuigd van de aangeboden kwaliteit én gebruiksvriendelijkheid.

De Luminarc voorraadpot kent een totale hoogte van 21 cm inclusief breedte van 13,5 cm wat resulteert in een maximale inhoud van maar liefst 1,5 liter. Wil je de voorraadpot toch liever wat compacter dan kun je dit exemplaar altijd nog aankopen met een inhoud van 750 ml.

Verder blijkt de tweedelige voorraadpot vervaardigd uit duurzaam transparant glas waarbij het deksel werd afgewerkt met een luchtdichte rubberen rand. Op die manier kun je het meegeleverde losse deksel feilloos op de ronde pot plaatsen om de snoepjes hermetisch af te sluiten.

 

Voordelen:

Formaat: de tweedelige voorraadpot wordt geleverd inclusief een los deksel en kent een hoogte van 21 cm in combinatie met een breedte van 13,5 cm. Dit garandeert een maximale inhoud van 1,5 liter.

Materiaal: zowel het deksel als de pot blijken uit duurzaam transparant glas te zijn vervaardigd.

Afsluitbaar: doordat het meegeleverde deksel van een luchtdichte rubberen rand werd voorzien, kun je de voorraadpot mooi hermetisch afsluiten.

 

Nadelen:

Breekbaar: houd er wel rekening mee dat deze glazen voorraadpot makkelijk kan breken zodra deze op de grond valt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

9. Stosh Voorraadpotten – Snoeppot – Voorraadbussen – Vershouddoos – 4 Stuks – 3.2L

 

In tegenstelling tot het vorige product, worden de Stosh voorraadpotten steevast geleverd per 4 stuks waarbij elke afzonderlijke pot een inhoud kent van 3,2 liter. De tweedelige voorraadpotten werden daarbij vervaardigd uit duurzaam kunststof in combinatie met een siliconen ring die verwerkt zit ter hoogte van het deksel. Op die manier kun je de potten hermetisch, luchtdicht én lekvrij afsluiten.

Na gebruik kun je de potten zonder problemen met de hand afwassen waarna je ze opnieuw kunt vullen. Hoewel ze oorspronkelijk ontworpen zijn om pasta of cornflakes in bulk op te slaan, blijken ze eveneens geschikt om suiker, meel en rijst te bewaren. Tot slot zijn de potten stapelbaar, 100% BPA-vrij en worden ze je aangeboden tegen een vriendelijk prijskaartje.

We stellen dan ook vast dat heel wat klanten duidelijk overtuigd zijn van de aangeboden kwaliteit wat meteen een mooie gemiddelde eindscore van 4,9 sterren met zich meebrengt.

 

Voordelen:

Verpakkingsinhoud: de verpakking telt 4 afzonderlijke voorraadpotten met elk een inhoud van 3,2 liter aangevuld met een stift en 8 labels.

Materiaal: de voorraadpotten werden vervaardigd uit duurzaam en 100% BPA-vrij kunststof. Ter hoogte van het deksel werd nog een extra siliconen ring toegevoegd zodat de potten luchtdicht én lekvrij kunnen worden afgesloten.

Design: deze zwarte voorraadpotten zijn uniek in hun eenvoudig en kunnen in eender welk interieur perfect tot hun recht komen. Bovendien zijn ze stapelbaar en makkelijk in onderhoud.

Budgetvriendelijk: hoewel het prijskaartje op het eerste gezicht lijkt af te schrikken, valt dit duidelijk wel mee als je weet dat de verpakking 4 voorraadpotten telt.

 

Nadelen:

Geen vaatwasmachine: het advies van experten luidt om deze voorraadpotten maar beter niet in de vaatwasmachine te plaatsen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

10. Le Creuset Voorraadpot 1.4 Liter, Geëmailleerd aardewerk + Houten deksel

 

Mag het toch allemaal net dat tikkeltje meer zijn en heb je een voorliefde voor opvallende kleurtjes en designs? Dan mag deze prachtige kersenrode voorraadpot van Le Creuset alvast niet op het aanrecht ontbreken. Het betreft opnieuw een tweedelige voorraadpot vervaardigd uit duurzaam geëmailleerd aardewerk in combinatie met een houten deksel. Hoewel deze pot maar beter niet in de vaatwasmachine wordt geplaatst, is hij snel een eenvoudig met de hand schoon te maken.

De Le Creuset voorraadpot kent hierbij een behoorlijk ruime inhoud van zo’n 1,4 liter en is bedoeld om snoep, koffie, thee, pasta of suiker in te bewaren. Doordat het deksel overigens is uitgerust met een stevige siliconen rand, is het mogelijk om de pot niet alleen luchtdicht maar ook 100% lekvrij af te sluiten.

Hoewel deze voorraadpot heel wat mogelijk lijkt aan te bieden, werden er tot op de dag van vandaag nog geen reacties geplaatst. We durven stellen dat de hoge prijs voor heel wat klanten een domper op de feestvreugde betekent en dat is uiteraard jammer.

 

Voordelen:

Inhoud: deze prachtige Le Creuset voorraadpot biedt een behoorlijk royale inhoud van 1,4 liter.

Materiaal: de voorraadpot werd vervaardigd uit een combinatie van duurzame materialen zoals geëmailleerd aardewerk en hout.

Luchtdicht: de siliconen rand die in het houten deksel verwerkt zit, garandeert een luchtdichte én lekvrije voorraadpot.

Design: hoewel deze voorraadpot wordt aangeboden in een opvallende kersenrode kleur, kun je hem nog in tal van andere kleuren en designs bestellen.

 

Nadelen:

Geen vaatwasmachine: na gebruik kun je hem jammer genoeg niet in de vaatwasmachine plaatsen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Voorraadpotten Koopgids

 

Ben je op zoek naar een geschikte voorraadpot dan is het belangrijk om je in eerste instantie af te vragen waarvoor je hem precies wilt gebruiken. Zo bestaan er tegenwoordig heel wat verschillende soorten voorraadpotten in allerlei formaten, materialen, kleuren en designs dat het gebruiksgemak werkelijk oneindig lijkt. Het lijkt ons daarom alvast een goede aanbeveling om de onderstaande koopgids even door te nemen alvorens je de verschillende soorten voorraadpotten en eventuele aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken.

Wat is een voorraadpot en het nut ervan?

Een voorraadpot is, zoals de naam doet vermoeden, een pot die je de mogelijkheid aanbiedt om bepaalde ingrediënten, voedingsmiddelen of kruiden op een eenvoudige manier te bewaren en langer vers te houden. Toch willen wij jou aanraden om niet té impulsief te werk te gaan en je keuze voor een bepaald type voorraadpot min of meer te baseren op zijn inhoud. 

Zo zul je misschien een ander type voorraadpot nodig hebben om bepaalde specifieke kruiden in te bewaren ten opzichte van standaard ingrediënten zoals rijst en pasta. Daarnaast zul je ontdekken dat niet alleen de types maar ook de gebruikte materialen, formaten, kleuren en designs eindeloos lijken en bijgevolg ook meteen de verschillen in prijsklassen verklaren. Kortom, neem rustig je tijd om de optiemogelijkheden te bekijken alvorens je een uiteindelijke beslissing neemt.

 

Welke voordelen biedt het gebruik ervan?

Toch kunnen we de aankoop van 1 of meerdere voorraadpotten alvast warm aanbevelen aangezien deze heel wat pluspunten met zich meebrengen. Zo zorgen voorraadpotten ervoor dat voedselwaren, ingrediënten en/ of kruiden luchtdicht kunnen worden afgesloten en bijgevolg langer vers/ krokant blijven waardoor voedselverspilling in de hand gewerkt wordt. Want zeg nu zelf, wie heeft er als eens geen slap koekje of smaakloze nootjes weggegooid nadat ze te lang in de aangebroken verpakking hebben gelegen?

Daarnaast weet je ook meteen wat je in huis hebt waardoor de kans op aankoop van dubbele producten gereduceerd of zelfs verminderd wordt. (En bijgevolg dus ook het uiteindelijke kostenplaatje aan het einde van de maand.) Kortom, het gebruik van voorraadpotten zorgt niet alleen voor meer structuur en duidelijkheid maar ook voor het verantwoord omgaan met voedselwaren.

 

De gebruikte materialen en het formaat

Zoals we hierboven reeds meermaals vermeld hebben, bestaan ze tegenwoordig in allerlei formaten en materialen. Zo kun je opteren voor de traditionele standaard glazen voorraadpoten, eventueel afgewerkt met een houten deksel indien je op zoek bent naar dat tikkeltje extra. Daarnaast bestaan er ook heel wat leuke modelletjes uit aardewerk, kunststof, porselein, metaal, keramiek, RVS of hout. Kortom, mogelijkheden zat wat het alleen maar moeilijker maakt om te beslissen.

Probeer de combinatie van het materiaal daarom eventueel samen te nemen met de kwetsbaarheid en de duurzaamheid ervan. Zo zullen sommige materialen, zoals bijvoorbeeld glas en keramiek, net iets makkelijker te onderhouden zijn doordat je ze in de vaatwasmachine en/ of magnetron kunt plaatsen. Daarnaast zijn ze wel een pak kwetsbaarder dan hout of kunststof.

Wees eveneens aandachtig voor het formaat rekening houdend met de inhoud. Zo kies je voor het bewaren van pasta beter voor een luchtdichte langwerpige voorraadpot terwijl je snoepjes evengoed in een ronde bokaal kunt bewaren.  

Design mogelijke prijskaartje

Tot slot willen we het nog even kort hebben over het mogelijke prijskaartje dat, naargelang bepaalde factoren, aanzienlijk kan verschillen. Zo kun je reeds een degelijke standaard voorraadpot aanschaffen voor slechts enkele tientjes terwijl er ook heel wat exemplaren bestaan in de richting van 150 euro of meer. Bedenk daarom waar je naar op zoek bent en welk budget je er maximaal aan kunt spenderen.

Wil je de voorraadpot op het aanrecht plaatsen of in de woonkamer als onderdeel van de reeds aanwezige decoratie? Wil je hem naast luchtdicht ook helemaal vacuüm kunnen trekken of kies je toch liever voor een standaard exemplaar onderverdeeld in verschillende compartimenten. Kortom, heel wat mogelijkheden die het prijskaartje in meer of mindere mate zullen beïnvloeden.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES