Beste popcornmachine

 

Popcornmachines test van 2024

 

Vanaf nu kun jij dat bioscoopgevoel ook gewoon bij jou thuis gaan creëren. Met behulp van deze unieke popcornmachine wordt elke film een pak leuker en aangenamer om te bekijken. Toch bestaat er heel wat variatie in de verschillende modellen. Via onze koopgids willen wij jou dan ook graag een aantal richtlijnen meegeven om bewuster op zoek te gaan. Echter kun je ook gelijk onze top 3 raadplegen waarin we jou 3 hedendaagse toppertjes presenteren. Zo lijkt de MikaMax Popcorn Machine alvast een schot in de roos aangezien je helemaal geen vetstoffen nodig hebt. Met de Klarstein Volcano popcornmachine kies je vast en zeker voor een degelijk alternatief. Met een inhoud van ruim 60 liter kun je al heel wat popcorn maken. Ideaal voor gelijk welk verjaardagsfeestje.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Popcornmachine reviews – top 5

 

 

Houd jij ook af en toe van een schaaltje heerlijke en vers gebakken popcorn? Dan is een popcornmachine niet een gek idee. Met dit apparaat bak je voor elke gelegenheid thuis zelf je popcorn. Denk maar aan een filmavond of een leuke bijeenkomst met de familie. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste popcornmachine.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. MikaMax Popcorn Machine Werkt op netstroom

 

Staat er binnenkort een feestje op de planning of ben je gewoon op zoek naar een lekkere snack voor thuis terwijl je van je favoriete film geniet? Met deze unieke popcornmachine van het bekende merk MikaMax zit je altijd goed. Bovendien werkt deze compacte machine met aan- en uitschakelaar, volledig op netstroom en is hij voorzien van een 0,5 meter lang snoer.

Eenmaal correct ingeschakeld, moet je rekening houden met een bereidingstijd van ongeveer 5 minuutjes alvorens je van de lekkerste popcorn kunt genieten. Bovendien heb je helemaal geen vetstoffen zoals olie of boter nodig, wat het toch min of meer iets gezonder maakt. Kortom, je hoeft je alvast niet schuldig te voelen als je zin krijgt op een heerlijk bakje zelfgemaakte popcorn.

Een blik op de vele online reviews laat meteen een mooie gemiddelde score van 4,2 sterren zien. Klanten zijn duidelijk tevreden over de aangeboden prijs-kwaliteitsverhouding en het gebruiksgemak. Eén koper maakt jammer genoeg melding van een slechte levering en bijgevolg dito kwaliteit.

 

Voordelen:

Budgetvriendelijk: het aanvaardbare prijskaartje zou van dit apparaat wel eens een popcornmachine aanbieding kunnen maken.

Voeding: de popcornmachine is voorzien van een 0,5 meter lang snoer dat je zonder problemen in het stopcontact kunt pluggen.

Gebruiksgemak: in tegenstelling tot sommige andere popcornmachines, heb je bij dit exemplaar van MikaMax helemaal geen olie of boter nodig. Uiteraard kun je er achteraf altijd nog zoetigheden zoals karamel aan toevoegen indien je dat wenst.

Bereidingstijd: zodra het toestel, inclusief aan- en uitschakelaar, correct wordt ingeschakeld, kent hij een relatief korte bereidingstijd van 5 minuten.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: voor enkele klanten behoort dit apparaat niet meteen tot de beste popcornmachines vanwege de matige kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Klarstein Volcano

 

Met de Klarstein Volcano Popcornmachine heb je altijd genoeg popcorn in huis. Dit apparaat heeft een inhoud van 60 liter per uur.

Heel erg handig als je familie op bezoek krijgt of een filmavond organiseert met familie en vrienden. Dan kun je wel genoeg heerlijke en verse popcorn voor iedereen maken.

Daarnaast zou je het ook commercieel kunnen gebruiken om popcorn te verkopen bij kleine kinderfeestjes, competities, familydays etc. Dit product ziet er mooi en fraai uit, want het heeft verlichting aan de binnenkant en een doorkijkglas. Je kunt dus het hele proces volgen en zien wanneer de popcorn af is.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan merk je dat het niet behoort tot de categorie van goedkope popcornmachines. Dan nog zijn er alleen positieve beoordelingen te lezen voor dit product. De kopers zijn tevreden met de kwaliteit en de prijs. Daarnaast is het eenvoudig in gebruik.

Klarstein is misschien niet meteen een heel bekend werk als het gaat om popcornmachines. Toch is het voor deze ene gebruiker echt wel het beste merk. Met dit toestel haal je verder ook gewoon een enorme blikvanger in huis. Het ziet er net echt uit. Zo kun jij jouw vrienden bij jou thuis uitnodigen en van een heerlijke filmavond met popcorn genieten.

 

Voordelen:

Volume: deze popcornmachine heeft een inhoud van wel 60 liter popcorn per uur. Op die manier zou jij dit toestel ook voor commerciële doeleinden kunnen gebruiken.

Design: als je dit product aankoopt dan haal je echt een blikvanger in huis. Dankzij het transparante glas kun je het popcornproces volgen. Daarnaast is er ook verlichting voorzien binnenin het toestel.

 

Nadelen:

De gebruiker is echt helemaal weg van dit product en voor hem of haar is dit echt een topproduct zonder nadelen. Ook wij kunnen geen enkel minpuntje aan dit toestel ontdekken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. vidaXL 50177

 

De vidaXL – Popcornmachine 50177 is stijlvol en heeft een feestelijke uitstraling. Met dit apparaat kun je per lading 10 kopjes popcorn bakken.

Als je dit product koopt krijg je een kopje om het popcorn maïs af te meten. Je krijgt ook een maatlepel voor olie. Hierdoor maak je elke keer de perfecte popcorn.

Dit product heeft een uitneembaar dienblad, waarin de popcorn valt als het gebakken is. Zodra de popcorn af is, moet je alleen het dienblad weghalen en genieten van je gebakken popcorn.

Voor dit product zijn de beoordelingen verdeeld. Een deel van de kopers geeft wel positief advies voor dit product, want het heeft een goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Een ander deel van de kopers is die mening ook toegedaan, maar ze hebben enkele minpunten. Dit product is kwetsbaar en lastig in gebruik. De motor mag een beetje sterker gemaakt worden.

Deze popcornmachine van VidaXL is extra aantrekkelijk dankzij de rode accenten die erin verwerkt zijn. Zo zou je het ook gemakkelijk op een leuk kinderfeestje kunnen gebruiken. Zowel kinderen als volwassen zullen er meteen door aangetrokken worden.

 

Voordelen:

Toebehoren: bij aankoop van dit product krijg je een aantal elementen meegeleverd. Denk maar aan een kleine maatbeker en een maatlepel om olie af te meten.

Gebruiksgemak: met dit toestel maak je in een handomdraai popcorn klaar. Zodra de popcorn klaar is valt deze op het dienblad. Dit dienblad kun je vervolgens eenvoudig uit het toestel verwijderen om de popcorn op te eten.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: voor een aantal kopers mocht de motor van dit product net iets krachtiger gemaakt zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Gadgy popcornmachine

 

De popcornmachine heeft een leuk en hipp design. Met dit apparaat bak je de lekkerste popcorn nu thuis. Je kunt zelf verschillende varianten popcorn maken zoals zoute, zoete, gekarameliseerde en boter popcorn.

Het is een apparaat dat gemakkelijk schoon te maken is. Heel erg handig voor wanneer je lekker voor de televisie wilt zitten om naar een spannende film te kijken of voor een gezellig avondje kaarten met familie of vrienden.

Het grootste deel van de kopers is tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. De kopers zijn ook tevreden met de prijs van dit product.

Het is een mooie en fraaie machine, dat lekkere popcorn maakt. Voor enkele kopers maakt dit product veel lawaai en duurt het lang voordat de popcorn af is. Het apparaat wordt ook snel warm.

Ben je op zoek naar een leuke en aantrekkelijke popcornmachine om op het verjaardagsfeestje van jouw kind te plaatsen? Dan kan dit toestel van Gadgy misschien wel de oplossing zijn. Het behoort tot de goedkopere popcornmachines en voorziet je in een handomdraai van heerlijke popcorn.

 

Voordelen:

Design: de rode met witte accenten maken het ontwerp van dit toestel meteen heel aantrekkelijk voor kinderen. Hierdoor zou het ideaal zijn om op kinderfeestjes te plaatsen. Ook volwassenen kunnen meegenieten van de heerlijke popcorn.

Gezond: doordat de machine werkt op basis van hete lucht, zul je dus popcorn maken die volledig vetvrij is. Verder is popcorn ook gewoon een goede bron van ijzer, kalium en zelfs zink.

Onderhoud: het apparaat is heel gemakkelijk en vooral snel te reinigen. Ideaal als je dus op zoek bent naar een machine die niet te veel werk vraagt.

 

Nadelen:

Lawaai: er zijn een aantal gebruikers die vinden dat dit apparaat behoorlijk veel lawaai maakt. Daarnaast wordt het ook vrij snel warm.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. United Entertainment

 

De United Entertainment – popcornmachine maakt heerlijke en verse popcorn klaar. Met dit product kun je nu op elk gewenst moment van de dag thuis popcorn maken.

Wanneer je voor de televisie zit en naar je favoriete sport of film kijkt, is niets zo heerlijk als warme en verse popcorn.

Dit product heeft een doorkijkglas dus je kunt genieten van het hele proces van bakken. Het komt met een maatbeker, waarmee je de popcorn gewoon in de machine moet zetten. Je hebt geen olie of boter meer nodig, ook gezond dus.

De kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit. Het maakt binnen de kortste tijd heerlijke en verse popcorn. Na het gebruiken van dit apparaat heb je weinig schoonmaakwerk. Voor deze kopers is het dus een top product. Het enig minpunt voor een koper is dat het veel lawaai maakt.

Wanneer jij naar een film kijkt of gewoon een gezellige spelavond hebt met vrienden dan is een hapje en drankje altijd leuk. Deze popcornmachine van United Entertainment kan daar zeker toe bijdragen. In een mum van tijd kunnen jullie genieten van een heerlijke kom vol met zelfgemaakte popcorn.

 

Voordelen:

Proces: dankzij het transparante glas kun jij het volledige popcorn proces meevolgen. Dit maakt het bijvoorbeeld ook voor kindjes gewoon veel leuker en aantrekkelijker.

Toebehoren: als je beslist om dit product aan te kopen dan krijg je daar meteen ook een maatbeker bij. Die kun je gebruiken om de popcorn veilig en snel in het toestel te plaatsen.

Prijs: dit product behoort zeker niet tot de dure apparaten en dit kan een voordeel zijn voor heel wat gebruikers.

Gebruiksgemak: dit apparaat beschikt over een krachtige motor die een vermogen heeft van wel 1200 Watt. Bovendien is deze popcornmachine ook handig te reinigen.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: voor één enkele koper is dit product vrijwel zeer kwetsbaar. Daarnaast maakt het net iets teveel lawaai.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Popcornmachines koopgids

 

Bij het kopen van een popcornmachine moet je rekening houden met de prijs van het toestel maar ook met het vermogen en de capaciteit. Werkt het met hete lucht of met olie? Hoe makkelijk kun je het schoonmaken en zitten er nuttige accessoires bij? Hoe groot is het toestel en heeft het een mooi design? Geniet thuis van je zelfgemaakt popcorn met zo’n machine!

Vermogen en capaciteit

 

Het vermogen of het wattage van een popcornmachine is direct verbonden met de snelheid waarmee het toestel de popcorn zal klaarmaken. Hoe hoger het wattage, hoe vlugger je kunt genieten van je verse popcorn. Betere apparaten beschikken meestal over een hoog wattage. Om een voorbeeld te geven: een toestel met een wattage van 1200 Watt zorgt al voor een bakje popcorn in slechts 3 minuten.

De capaciteit of inhoud is ook belangrijk. Afhankelijk van het aantal personen waarvoor je popcorn maakt zul je een toestel nodig hebben met een grotere of kleinere capaciteit. Volwassenen zullen ook een grotere portie popcorn eten dan kinderen. Er bestaan modellen die wel tot 60 liter popcorn per uur kunnen maken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een model voor één persoon, je zult zelfs meer keuze hebben want er bestaan meer toestellen met een kleine capaciteit.

 

 

Werkwijze en schoonmaak

 

Deze twee factoren zijn met elkaar verbonden en we zullen je zo meteen uitleggen waarom. Een popcornmachine kan popcorn maken met hete lucht of met een keteltje en olie. Het grote voordeel van werken met hete lucht is dat je snack gezonder is en dat je apparaat veel makkelijker is om schoon te maken. Het nadeel is dat deze toestellen vaker een beperkte capaciteit hebben.

Een model die met olie werkt is ideaal voor het maken van veel popcorn in weinig tijd en je kunt vaak ook al suiker of zout bij de maïs doen. Het nadeel van dit apparaat is dat je veel meer poetswerk zult hebben door het gebruik van olie. Een ander nadeel is dat je popcorn ook veel meer calorieën zal bevatten.

Gelukkig kun je de meeste moderne machines uit elkaar halen, vooral dan de delen die vuil worden. Zo kun je ze makkelijk wassen om het apparaat opnieuw te kunnen gebruiken. Met een beetje geluk zijn de onderdelen zelfs vaatwasbestendig, dan hoef je ze niet handmatig schoon te maken.

 

 

Grootte en design

 

Niet iedereen heeft genoeg plaats in de keuken om een grote popcornmachine te plaatsen. Vele mensen zullen dus kiezen voor een compact apparaat die ze makkelijk kunnen opbergen. Dit hangt vooral af van de grootte van je keuken en van het belang die je zelf aan de popcornmachine geeft.

Met een kleine popcornmachine zul je natuurlijk niet zoveel popcorn kunnen maken als met een groter model. Houd daar ook rekening mee want als je een popcornmachine wilt die voor vele mensen tegelijk popcorn kan maken dan kun je niet anders dan een groot apparaat kopen. Wil je het toestel slechts sporadisch gebruiken dan heb je al genoeg aan een klein model met een capaciteit voor 1 à 2 personen.

Het design zal voor de ene persoon belangrijker zijn dan de andere. Sommigen zullen een popcornmachine in retro stijl verkiezen zodat het je keuken extra opfleurt. Zeker als je het apparaat niet kunt opbergen zoek je misschien iets die meer in het oog springt als je bezoek krijgt. Anderen hechten meer belang aan de functionaliteit van de popcornmachine.

Accessoires en kostprijs

 

Bij de aankoop van een popcornmachine kan het apparaat beschikken over verschillende accessoires. Bij de meeste toestellen zit er een maatbeker om de juist hoeveelheid maïs te gebruiken voor de machine. Zo is het onmogelijk om teveel popcorn te gebruiken. De maatbeker kan ook gebruikt worden om de juist hoeveelheid olie te kunnen gebruiken of het kan geleverd worden met een aparte maatlepel voor de olie.

Voor personen die graag grote hoeveelheden popcorn maken is het beter om een machine te kopen die uitgerust is met een warmhoudlamp. Zo blijft de popcorn vers en krokant terwijl het in het apparaat blijft zitten. Voor thuisgebruik is dit niet echt nodig want meestal eet je meteen de verse popcorn op.

Sommige modellen zijn voorzien van een uitneembaar dienblad waar de popcorn op valt als het klaar is. Zo kun je het dienblad eenvoudig uitschuiven om de popcorn te serveren. Controleer of je een goede garantie krijgt bij de aankoop, dit kan van pas komen in de toekomst indien er problemen opduiken met het toestel.

Je kunt verschillende machines online vergelijken om mooie aanbiedingen te vinden. Je kunt natuurlijk ook vrienden om een aanbeveling vragen.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES