5 Beste Frietsnijders Test van 2024

 

Frietsnijders – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je iemand die graag in de keuken werkt? En ben je daarnaast ook nog eens dol op heerlijke goudgele frietjes? Dan is de perfecte frietsnijder het ideale geschenk voor jou? Maar wat is nu precies de perfecte frietsnijder? Dan zoeken we graag samen met jou uit in onze koopgids. Indien je dringend op zoek bent naar een degelijke frietsnijder dan volstaat het natuurlijk ook gewoon onze top 3 te bekijken. Daarin stellen we de 3 best beoordeelde hedendaagse frietsnijders even aan jou voor. Zo blijkt de Zyliss met 2 Inzetten alvast een topproduct te zijn. Een stevig en duurzaam product dat bovendien geleverd wordt met tal van verschillende accessoires. Je zou ook kunnen opteren om te kiezen voor de Hendi Fritessnijder. Een stevig apparaat dat niet alleen geschikt is om aardappelen in kleine stukjes te snijden, maar ook groenten behoren tot de mogelijkheid.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Frietsnijders (Reviews) van 2024

 

Als je graag frietjes eet dan is het misschien wel een leuk idee om een handige frietsnijder aan te kopen. Zo kun je heel wat tijd besparen in het bereiden van heerlijke frietjes. Uiteraard is het wel aan te raden om er meteen de beste frietsnijder uit te kiezen. Bekijk daarom gerust eens onze top 5 die we hieronder voor jou hebben geselecteerd. We hebben hierbij rekening proberen houden met het advies dat door klanten gegeven werd in de reviews. Je zult merken dat er ook heel wat goedkope frietsnijders tussen zitten net zoals er ook verschillende merken zijn zoals Brabantia.

 

 

1. Zyliss Fritessnijder met 2 Inzetten

 

Deze frietsnijder van het bekende merk Zyliss blijkt volgens verschillende kopers een schitterende aankoop te zijn. Bovendien zul je het niet in de categorie van de dure exemplaren hoeven te zoeken.

De frietsnijder is helemaal uit kunststof gemaakt en is voorzien van een brede basis in combinatie met een langere hendel. Bij de aankoop krijg je ook meteen 2 inzetten meegeleverd van respectievelijk 7 en 9 mm. De frietsnijder kun je naast aardappelen ook perfect gebruiken om groenten fijn of in blokjes te snijden.

De meeste kopers blijken helemaal overtuigd te zijn van deze frietsnijder die niet alleen bijzonder eenvoudig is maar ook heel handig is om schoon te maken. Een kleine minderheid van de gebruikers vindt de kwaliteit dan weer net een tikkeltje minder.

Ben je op zoek naar een degelijke maar bovenal bijzonder duurzame frietsnijder? Dan raden wij jou aan om dit product alvast even wat grondiger onder de loep te nemen. Deze frietsnijder wordt je bovendien aangeboden door het merk Zyliss. We zetten de populairste kenmerken alvast even op een rijtje voor jou.

 

Voordelen:

Prijskaartje: het is misschien niet meteen het toestel met de laagste prijs maar toch is de prijs betaalbaar en toegankelijk voor het grote publiek.

Materiaal: het grootste gedeelte van de frietsnijder is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en makkelijk te onderhouden kunststof.

Gebruiksvriendelijk: je zult merken dat het helemaal geen moeite kost om deze frietsnijder te bedienen. De brede basis en de hendel die iets langer is, zorgen ervoor dat je dit toestel ook kunt gebruiken om groentjes te snijden.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: slechts enkele klanten blijken jammer genoeg niet helemaal overtuigd te zijn van de kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Hendi Fritessnijder Professional

 

In vergelijking met de andere frietsnijders uit onze lijst, zul je dit model van Hendi niet meteen tussen de goedkope exemplaren hoeven te zoeken. Toch merken we hoofdzakelijk positieve reacties op van klanten.

Deze frietsnijder is gemaakt uit stevig en duurzaam gietaluminium en is voorzien van roestvrijstalen messen. Bij de aankoop zul je meteen de 4 verschillende mesjes opmerken. Zo is er een mes van 6 mm, 9 mm, 13 mm en dan is er ook nog eentje om 8 partjes te bereiden.

Je hoeft er volgens één enkele gebruiker best wel rekening mee te houden dat het apparaatje behoorlijk groot is en dus heel wat ruimte inneemt. Toch is de overgrote meerderheid van de klanten duidelijk helemaal overtuigd van de goede kwaliteit en de degelijkheid van het toestel.

Je zou natuurlijk altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke frietsnijder van, misschien wel het beste merk Hendi. De frietsnijder is bijzonder eenvoudig om te bedienen en ziet er daarnaast ook nog eens heel fraai uit. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan alvast even verder.

 

Voordelen:

Materiaal: bij de productie van de frietsnijder heeft men gebruik gemaakt van een combinatie van verschillende materiaalsoorten. Zo werd gietaluminium gebruikt voor de behuizing van het apparaat en de messen bestaan dan weer uit roestvrij staal.

Gebruiksgemak: op het moment van levering zul je kunnen vaststellen dat de meegeleverde mesjes een verschillend formaat hebben. Deze variëren van 6 mm tot 13 mm.

 

Nadelen:

Prijzig: jammer genoeg zul je er wel rekening mee moeten houden dat deze frietsnijder iets duurder in de aankoop is.

Te groot: slechts één koper is van mening dat de frietsnijder toch wel vrij groot uitvalt en dus redelijk wat ruimte zal opvragen op het aanrecht.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Westmark Sturdy Frietsnijder

 

Indien je op zoek bent naar een frietsnijder aanbieding dan zou je zeker dit model van het merk Westmark eens kunnen bekijken. De lage prijs maakt duidelijk dat het niet meteen om een elektrische frietsnijder gaat, maar toch blijkt het volgens de kopers een heel degelijk toestel te zijn.

De frietsnijder is gemaakt uit een combinatie van stevig en duurzaam kunststof en RVS en is beschikbaar in wit of zilver. Dit model komt in combinatie met meerdere mesjes met een verschillende afmeting. Daardoor kun je het ook perfect toepassen om groenten of fruit fijn te snijden.

We merken dat een kleine minderheid van de kopers niet helemaal tevreden is over de kwaliteit van het toestel. Echter is de meerderheid wel overtuigd van de degelijkheid en de duurzaamheid van deze frietsnijder.

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke en duurzame frietsnijder? Of beschik je misschien over een budget dat iets beperkter is? Dan hoef je alvast niet langer te panikeren. Wij bieden jou de oplossing met deze unieke frietsnijder, jou aangeboden door het bekende merk Westmark.

 

Voordelen:

Materiaal:bij de productie van deze frietsnijder heeft men gebruik gemaakt van verschillende materiaalsoorten zoals RVS en kunststof.

Formaat: in vergelijking met de vorige frietsnijder die we besproken hebben, zul je merken dat dit apparaat net een tikkeltje compacter is. Makkelijk om mee te nemen in de kampeerwagen en makkelijk om op te bergen na gebruik.

Accessoires: bij de aankoop van het product worden gelijk ook diverse mesjes in allerlei formaten meegeleverd.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: slechts een beperkt aantal klanten blijkt jammer genoeg niet helemaal overtuigd te zijn van de aangeboden kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Imperial Kitchen Frietsnijder

 

Je zult meteen versteld staan van de behoorlijk voordelige prijs van deze frietsnijder van het bekende en toch wel gewaardeerde merk Imperial Kitchen.

Dit model is grotendeels vervaardigd uit roestvrijstaal. Het onderstel is dan weer gemaakt van stevig en duurzaam kunststof. Dankzij de verwisselbare snijpatronen kun je kiezen tussen dikke en dunne frietjes. Verder kun je het ook perfect toepassen om groenten en fruit te snijden.

We merken dat de kopers helemaal overtuigd zijn van deze frietsnijder. Het is een handig apparaatje dat bovendien voorzien is van een uitstekende kwaliteit. Haast je dus naar de winkel en zorg ervoor dat je er zelf ook eentje in huis kunt halen.

Ook het bekende merk Imperial Kitchen is alvast een gevestigde waarde zodra je besluit op zoek te gaan naar degelijke keukentoestellen. Het zal je dan ook niet verwonderen dat deze unieke frietsnijder van Imperial Kitchen in het lijstje van de 5 topproducten is opgenomen.

 

Voordelen:

Prijskaartje: je hoeft helemaal niet zoveel budget te voorzien om dit product te kunnen aankopen.

Materiaal: bij de productie van deze unieke frietsnijder heeft men hoofdzakelijk gebruik gemaakt van degelijk roestvrijstaal. Enkel en alleen het onderstel van het toestel bestaat uit kunststof.

Snijpatronen: er worden verschillende snijpatronen meegeleverd zodanig dat het mogelijk wordt om zowel dikke alsook dunne frietjes te snijden.

 

Nadelen:

Niet gebruiksvriendelijk: we merken dat er toch één koper is die niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van de gebruiksvriendelijkheid van de frietsnijder.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Tellier Economy Fritessnijder

 

Indien je al een tijdje op zoek bent naar een snelle manier om je aardappelen of andere groenten in dunne of fijne plakjes te snijden, dan kun je zeker dit model van Hoco Horeca eens bekijken.

De frietsnijder is helemaal gemaakt uit gegalvaniseerd staal en heeft een zwarte kleur. Het apparaat is voorzien van 2 snijbladen die je kunt verwisselen en een aandrukker. Daardoor is het mogelijk om zowel dunne alsook dikke frietjes te bereiden.

Enkele kopers vinden het apparaat bijzonder kwetsbaar en toch niet zo eenvoudig in gebruik. Toch is de meerderheid van de kopers helemaal overtuigd van de degelijkheid en de correcte prijs-kwaliteitverhouding ervan. Misschien zou deze frietsnijder wel eens het model kunnen zijn waar jij al zo lang naar op zoek bent.

We kunnen het rijtje van de 5 topproducten uiteindelijk afsluiten met deze unieke frietsnijder die jou aangeboden wordt door Hoco Horeca. Wil je te weten komen of dit product al dan niet aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen? Bekijk dan de selectie van de belangrijkste kenmerken hieronder alvast even.

 

Voordelen:

Materiaal: het is een degelijke en duurzame frietsnijder die voornamelijk uit duurzaam gegalvaniseerd staal is vervaardigd.

Snijbladen: je zult meteen kunnen vaststellen dat de frietsnijder is uitgerust met maar liefst 2 verschillende snijbladen in combinatie met een aandrukker.

Handig in gebruik: het kost helemaal geen moeite om de snijbladen te verwisselen. Op die manier heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen dunne of dikke frietjes en wordt het ook mogelijk om groenten te snijden.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: een blik op de online beoordelingen leert ons dat een beperkt aantal klanten van mening is dat de frietsnijder vrij snel stuk gaat.

Niet gebruiksvriendelijk: enkele andere gebruikers zijn dan weer niet helemaal overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Frietsnijders koopgids

 

Ben je ook zo dol op heerlijke frietjes met lekkere mayonaise of een ander sausje? Dan is het een goede aanbeveling om even een kijkje te nemen tussen de beste frietsnijders. Uiteraard is het belangrijk om zoveel mogelijk apparaten en aanbiedingen met elkaar te vergelijken alvorens je een definitieve keuze maakt. Wij willen jou daarbij graag helpen en zijn dan ook alvast op zoek gegaan naar factoren waarop je eventueel zou kunnen letten. Zo kun je aandachtig zijn voor het gebruiksgemak, het budget, het materiaal, het formaat en zelfs het handige snijrooster van het toestel. En wie weet kun je ergens wel een leuk koopje doen en een aantrekkelijke frietsnijder aanbieding spotten.

 

Het gebruiksgemak van een degelijke frietsnijder

Indien je zo nu en dan kunt genieten van heerlijke frietjes dan is een degelijke frietsnijder uiteraard een leuk geschenk. Je kunt er iemand mee verrassen of het gewoon aan jezelf cadeau schenken. Met een handige frietsnijder spaar je heel wat tijd uit. Indien je geen frietsnijder in huis hebt, dan hoef je de aardappelen eerst nog zelf te schillen om ze vervolgens in dunne en fijne reepjes te snijden. En dat is vaak een tijdrovende klus die heel wat gebruikers als lastig ervaren.

Je kunt jezelf dan ook dit werk gaan besparen door op zoek te gaan naar jouw ideale frietsnijder. Zo zul je merken dat er toch heel wat verschillende apparaten op de markt gebracht zijn. Dit is uiteraard aangenaam want zo wordt de keuze groter. Maar soms kan een ruim assortiment er ook voor zorgen dat je gewoon het bos door de bomen niet meer ziet. Je gaat je zodanig focussen op de verschillende details dat je eigenlijk de belangrijkste of voornaamste kenmerken van het toestel uit het oog verliest.

 

Met welk budget moet ik rekening houden

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar een degelijke frietsnijder dan zul je merken dat er heel wat goedkope frietsnijders bestaan net zoals er ook heel wat duurdere apparaten op de markt zijn. Zo kun je algauw een frietsnijder aankopen voor amper 20 euro. Ideaal dus wanneer je liever niet zoveel geld wenst te spenderen aan een kwalitatieve en duurzame frietsnijder of gewoon een beperkt budget hebt. Uiteraard bestaan er ook heel wat apparaten die met gemak 136 euro kosten of zelfs nog een pak meer.

Hoeveel je bereid bent om aan een frietsnijder uit te geven, is uiteraard een persoonlijke keuze. Je zult merken dat sommige toestellen over net iets meer opties beschikken of net iets meer accessoires leveren. En dat zul je natuurlijk ook wel merken aan het uiteindelijke prijskaartje van de frietsnijder. Het kan misschien nuttig zijn om alvast even een kijkje te nemen tussen de verschillende online beoordelingen van de klanten. Dit kan best wel handig zijn indien je twijfelt tussen meerdere frietsnijders. En houd hierbij zeker rekening met eventuele promoties.

 

Het materiaal en het formaat

Het is ook wel een goed idee om ook even stil te staan bij de gebruikte materiaalsoorten. Je zult merken dat een frietsnijder uit verschillende materialen kan worden gemaakt. Zeker wanneer je de frietsnijder regelmatig wilt gebruiken of wanneer je het apparaat professioneel gebruikt dan is het materiaal van groot belang. Zodra je een frietsnijder gebruikt, wordt er namelijk een enorm grote druk uitgeoefend op het apparaat. Dit is ook logisch want je duwt eigenlijk een ongekookte aardappel door het rooster van de frietsnijder. Frietsnijders die vervaardigd zijn uit RVS of bijvoorbeeld uit aluminium zijn vaak iets degelijker, krachtiger en duurzamer.

Verder is het ook een goed idee om toch ook even na te denken over het formaat van de frietsnijder. Ook daar heb je namelijk heel wat mogelijkheden en opties waaruit je kunt kiezen. Wanneer je lieven van die lange dunne frietjes hebt dan heb je natuurlijk grotere aardappelen nodig. Indien je dus grotere aardappelen tot frietjes wenst te snijden dan zul je ook een groter en krachtiger toestel moeten aanschaffen. Het formaat wordt bepaald door de afstand tussen enerzijds het snijrooster en anderzijds het drukstuk van het apparaat.

Het snijrooster van de frietsnijder

Het verschil tussen de verschillende frietsnijders kan ook bepaald worden door het snijrooster van het apparaat. Het is dus ook een goed idee om eventjes stil te staan bij het snijrooster ervan. Het snijrooster van de frietsnijder zal namelijk een belangrijke invloed uitoefenen op de dikte en de grootte van de frietjes. Je zou dus eigenlijk kunnen zeggen dat het snijrooster het belangrijkste onderdeel is van de frietsnijder.

Daarnaast is het ook wel belangrijk om ervoor te zorgen dat het snijrooster over vlijmscherpe messen beschikt. Het is niet de bedoeling dat de mensen vrij snel bot worden. Uiteraard zullen de messen van het snijrooster op een gegeven moment wel iets te bot zijn en dan is het altijd handig indien je de messen kunt vervangen. Dit lijkt onbelangrijk maar is het helemaal niet. Zo bestaan er jammer genoeg nog altijd heel wat frietsnijders waarvan je de messen niet kunt vervangen.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES