5 Beste Messensets Test van 2024

 

Messensets – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Wil je al langer eens een duurzame en kwalitatieve messenset aankopen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij je, met onze koopgids, alvast aardig op weg helpen. Indien je echter dringend op zoek bent naar een nieuwe messenset, dan lijkt de top 3 misschien wel soelaas te bieden. Zo blijkt de Diamant Sabatier Riyouri Messenblok 5-delig alvast een topproduct te zijn binnen het segment van de hedendaagse messensets. Bovendien wordt hij geleverd in combinatie met maar liefst 5 verschillende messen. Daartegenover staat de Wusthof Classic messenset 4-delig bestaande uit 3 messen en een bijbehorende houten magneetstrip.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Messensets (Reviews) van 2024

 

Indien je graag kookt en veel tijd doorbrengt in de keuken dan kan een degelijke messenset wel iets voor jou zijn. Omdat wij wensen dat je met de beste messenset naar huis kunt gaan, zijn wij even op zoek gegaan naar de beste exemplaren van het moment. Zo zijn we uitgekomen bij 5 topproducten die we hebben ondergebracht in een lijst. Neem gerust je tijd om deze 5 opties rustig te bekijken en kies er dan voor jou het exemplaar uit dat het beste aan jouw wensen beantwoordt.

 

1. Diamant Sabatier Riyouri Messenblok 5-delig

 

Indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijke messenset dan is dit misschien niet het geschikt product voor jou. De hogere prijs zorgt ervoor dat je dit product niet meteen tussen de goedkope messensets zult vinden. Toch kan het product rekenen op heel wat positief advies van de klanten.

De messenset bestaat uit 5 verschillende messen en is gemaakt uit duurzaam en bijzonder stevig hout. Aangezien de messenset in verschillende kleuren te bekomen is, kun je zelf het model kiezen dat je het liefste ziet. Met deze set krijg je meteen een handig koksmes mee net zoals ook een broodmes, een santokumes en zelfs een krachtig keukenmes.

Ondanks het feit dat de messenset niet zo handig is om schoon te maken, zijn de meeste kopers echter wel degelijk overtuigd van de uitstekende kwaliteit en het fraaie design. Daarnaast leren we uit de online reviews ook dat heel wat klanten ook positief advies geven over de gebruiksvriendelijkheid ervan.

 

Voordelen:

Materiaal: bij de productie van deze messenset heeft men gekozen om te werken met de positieve eigenschappen van natuurlijk hout en duurzaam RVS.

Formaat: de messenset telt maar liefst 5 verschillende messensoorten. Zo worden niet alleen een santokumes en een koksmes geleverd maar ook een broodmes, een universeel keukenmes en natuurlijk een tomaten-, worst- én kaasmes.

Comfort: het heft van de messen is voorzien van een handige antislipstructuur wat niet alleen bijdraagt aan het comfort maar ook aan de veiligheid.

 

Nadelen:

Onderhoud: een kleine minderheid van de klanten is van mening dat de set moeilijk te reinigen is.

Prijzig: ook het hogere prijskaartje blijkt voor sommige klanten wel een vervelend struikelblok te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Wusthof Classic messenset 4-delig 3 messen en een houten magneetstrip

 

Met de Wusthof messenset kies je voor een klassieke 4-delige messenset bestaande uit 3 verschillende kwalitatieve messen en een bijbehorende houten magneetstrip. Hoewel hij niet meteen tot de goedkope alternatieven uit het rijtje behoort, lijken heel wat klanten overtuigd van de kwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en het comfort wat de mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren verklaart. De moeite waard dus om deze goede messenset eens even onder de loep te nemen.

Kies je voor deze set dan ben je dus gelijk in het bezit van een schilmes, koksmes én broodmes waarvan de handvatten steevast uit kunststof zijn vervaardigd in combinatie met een roestvrijstalen lemmet. Voor de bijbehorende magneetstrip werd dan weer een beroep gedaan op duurzaam walnotenhout wat resulteert in een prachtige en stijlvolle design.

Kun jij ervan genieten om een heerlijke maaltijd in elkaar te flansen of ben je nog steeds op zoek naar een origineel en leuk geschenk? Dan lijkt de Wusthof classic messenset alvast het overwegen meer dan waard.

 

Voordelen:

Set: het betreft een vierdelige set bestaande uit 3 verschillende messen in combinatie met een uit walnoten vervaardigde magneetstrip.

Formaat: het koksmes kent een totale lengte van 20 cm terwijl het schilmes ongeveer 9 cm lang is en het broodmes ruim 16 cm bedraagt.

Materiaal: het handvat van elk afzonderlijk mes werd vervaardigd uit duurzaam en ergonomisch gevormd kunststof terwijl het lemmet uit RVS materiaal bestaat. De magneetstrip is dan weer gemaakt uit walnotenhout.

 

Nadelen:

Prijzig: we durven stellen dat het hoge prijskaartje mogelijks een struikelblok zou kunnen zijn voor sommigen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Latalis Pro Serie Magnetisch Messenblok met 3 Keukenmessen – Messenset – Koksmes

 

Net zoals de voorgaande messenset behoort ook deze set van het bekende merk Latalis tot de populaire en goede messensets. Deze vierdelige set bestaat uit een combinatie van 3 kwaliteitsvolle messen met bijbehorend magnetisch messenblok dat perfect op eender welk aanrecht kan worden geïnstalleerd.

De keuze voor deze messenset met blok levert alvast een professioneel koksmes op dat gekenmerkt wordt door een 20 cm lang lemmet uit RVS met een bijbehorende hardheid van HRC 56. Kortom, een echte allrounder voor zowel de particuliere alsook professionele keuken. Dit wordt aangevuld met een officemes – inclusief lemmet van 12,5 cm – dat geschikt is voor het kleine/ fijne hakwerk én een schilmes van zo’n 9 cm om groenten/ fruit fijn te snijden.

Maar dat is natuurlijk lang niet alles. Zo wordt het geheel vervolledigd met een uit bamboe vervaardigd magnetisch messenblok van 22 x 23 x 12 cm. En de reviews liegen er dan ook niet om. Heel wat klanten zijn duidelijk overtuigd wat resulteert in een mooie eindscore van 4,8 sterren.

 

Voordelen:

Messenblok: het meegeleverde magnetische messenblok kent een totale afmeting van 22 x 23 x 12 cm en blijkt voornamelijk uit bamboe te zijn vervaardigd.

Messenset: de set kenmerkt zich door 3 kwalitatieve messen waaronder een koksmes, een officemes en een schilmes elk voorzien van een houten handvat met bijbehorend RVS lemmet.

Budgetvriendelijk: in vergelijking met heel wat andere gelijkaardige messensets, valt zijn prijskaartje bijzonder goed mee.

 

Nadelen:

Geen vaatwasser: houd er rekening mee dat deze messenset maar beter niet in de vaatwasmachine wordt gestopt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Magnani Messenset 9-delig RVS Wandstand Magneetstrip

 

Indien je op zoek bent naar een messenset die over iets meer messen beschikt dan hoef je zeker deze Magnani messenset even te bekijken. Deze set bestaat uit maar liefst 9 verschillende messen die je meteen in de keuken kunt gaan gebruiken.

Het lemmet is gemaakt uit bijzonder duurzaam gehard staal en voelt vlijmscherp aan. Het handvat van het mes bestaat dan weer uit stevig en hoogwaardig RVS. De set is ideaal om aan de wand te bevestigen en op die manier heb je je messen binnen handbereik. Naast een koksmes krijg je er onder andere ook een uitbeenmes, een broodmes, een schaar en zelfs aanzetstaal bij.

Momenteel stellen we vast dat er nog maar één enkele online beoordeling is geplaatst. Toch is de koper uitermate enthousiast en raadt hij of zij deze messenset dan ook meteen aan. De set is niet alleen kwalitatief sterk maar beschikt ook over een correcte en betaalbare prijs.

 

Voordelen:

Materiaal: je kiest alvast voor een duurzame en kwalitatieve messenset waarvan het handvat vervaardigd blijkt uit RVS en het lemmer uit vlijmscherp gehard staal.

Installatie: in tegenstelling tot de vorige messensets, zul je merken dat dit exemplaar bedoeld is om aan de wand of de muur, van bijvoorbeeld het aanrecht, te installeren.

Handig in gebruik: het is één van de grotere messensets uit onze lijst die maar liefst 9 verschillende messen telt. Zo zul je onder andere beschikken over een koksmes alsook een broodmes, een schaar, een uitbeenmes en aanzetstaal.

 

Nadelen:

Te groot: het is mogelijk dat sommige klanten de set als te uitgebreid zullen aanvaarden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Blade Masters – Japanse messenset – Messenset – Messensets – 5-delig – Keukenmessen

 

We sluiten het rijtje af met deze unieke Japanse messenset van Blademaster die maar liefst 5 verschillende messen telt waaronder een koksmes, broodmes, santokumes, schilmes en fruitmes. Dit maakt de set geschikt om verschillende ingrediënten en voedselwaren te bewerken wat zijn uiteindelijke gebruiksgemak alleen maar ten goede komt.

Gaan we hier even dieper op in, dan stellen we vast dat de lemmetten uit hoogwaardig 5CR15MOV roestvrij staal zijn vervaardigd wat niet alleen bijdraagt aan de duurzaamheid maar tevens ook aan de scherpte van het mes. Het plaatje wordt verder aangevuld met een bijpassend antislip handvat uit duurzaam ABS met bijbehorende TPR coating. Zodoende de duurzaamheid van de messen te waarborgen, is het dus aangewezen om de set met de hand te wassen.

Nemen we even een kijkje tussen de online reviews dan stellen we vast dat klanten duidelijk overtuigd zijn van de aangeboden kwaliteit, het unieke stijlvolle design en de uitstekende kwaliteit wat een mooie 4,7 op 5 sterren oplevert.

 

Voordelen:

Set: het betreft een meerdelige set bestaande uit een broodmes, een koksmes, een santokumes, een schilmes en een fruitmes.

Gebruiksvriendelijk: het lemmet is afgewerkt met een krasbestendige coating terwijl de handvatten dan voorzien zijn van een ergonomische antislip uitvoering.

Formaat: het broodmes kent een lemmetlengte van 20,9 cm en wordt op de voet gevolgd door het 19,5 cm lange koksmes. Het lemmet van het santokumes is dan weer 17 cm, het fruitmes 9 cm en het schilmes zo’n 12,5 cm.

Materiaal: het lemmet van de messen is vervaardigd uit hoogwaardig RVS en wordt aangevuld door een uit ABS opgebouwd handvat.

 

Nadelen:

Onderhoud: ben je van plan om deze set aan te schaffen dan is het belangrijk om deze niet in de vaatwasser te stoppen zodoende de duurzaamheid ervan te vrijwaren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Messensets koopgids

 

Ben je op zoek naar een degelijke maar bovenal duurzame messenset? Dan raden wij jou aan om alleen maar de beste messensets te bekijken en met elkaar te vergelijken. Maar hoe weet je nu of een messenset degelijk is of niet? Wij willen jou helpen door je aandacht te vestigen op een aantal belangrijke factoren. Denk onder andere maar aan het nut, het formaat, de materialen, het comfort en eventueel toebehoren of accessoires. Het is daarnaast ook een goede aanbeveling om eventuele aanbiedingen in de gaten te houden.

Het nut van een degelijke messenset

Ben je een professionele chef kok in een belangrijk en bekend restaurant of kun je ervan genieten om als hobbykok vrienden en familie met een heerlijk gerecht te verrassen? In dergelijke gevallen is een degelijke en duurzame messenset alvast geen overbodige luxe. Toch begrijpen we dat het helemaal niet zo makkelijk is om een keuze te maken. Zo zijn er heel wat messensets op de markt gebracht waardoor het alleen maar lastiger wordt om te kiezen. Het is daarom een goed idee dat je voor jezelf duidelijk maakt wat je doel is.

Zo kan het voor sommige personen, denk maar aan chef koks of hobbykoks, handig zijn om over een uitgebreide messenset te beschikken. Indien je niet graag kookt en het eerder een noodzaak is, dan heb je met een degelijk standaard basisset vast en zeker genoeg. Neem alvast rustig de tijd om de verschillende mogelijkheden even te bekijken en neem zeker geen overhaaste beslissing. Zo zul je vast en zeker de voor jou perfecte messenset op de kop tikken.

 

Het formaat en de gebruikte materiaalsoorten

Messensets bestaan er in verschillende vormen, formaten en materialen. Zo kun je kiezen voor een basis messenset die, in de meeste gevallen, bestaat uit 3 tot 5 verschillende soorten messen. Denk onder andere maar aan een broodmes, een keukenmes en een koksmes. Je hebt natuurlijk ook de uitgebreide messensets waarbij vaak extra toebehoren wordt geleverd zoals onder andere een aanzetstaal en schilmes. 

Het heft van heel wat messensets bestaat vaak uit duurzaam en natuurlijk hout, afgewerkt met een speciale coating. Verder kun je ook messen tegenkomen met een heft gemaakt uit silicone of kunststof. Ook RVS behoort tot de mogelijkheden. Wat het lemmet betreft, zou je onder andere kunnen kiezen tussen roestvrij staal of gehard staal.

 

Comfort en extra kenmerken

Kijk ook zeker na of je de messenset in de vaatwasser mag stoppen. Sommige messensets worden namelijk beter met de hand afgewassen omdat ze anders heel wat van hun kwaliteit verliezen. Indien een mes met een krachtige laser wordt geslepen dan blijkt dit ook veel duurzamer te zijn. Het lemmet voelt namelijk vlijmscherp aan. Ook iets om mee rekening te houden. Een ergonomisch gevormd handvat is handig en voelt goed aan. Zeker wanneer je toch wel enkele uurtjes in de keuken moet werken.

Accessoires en toebehoren

Je zult merken dat sommige messensets geleverd worden met heel wat handige toebehoren en accessoires. Elke messenset zal standaard bestaan uit enkele messen, maar het is leuk als je naast een koksmes en universeel mes, ook kunt genieten van een schilmes, een pizzames, een schaar en eventueel degelijke aanzetstaal. Kortom, het is altijd een voordeel om uit te kijken naar een messenset waarbij heel wat verschillende soorten messen en andere toebehoren worden geleverd.

Echter, als je niet graag in de keuken werkt en dus zeer sporadisch kookt, dan is een basisset met een koksmes en universeel mes ruim voldoende. Daarnaast kan het ook handig zijn indien de set wordt geleverd in een degelijke opbergtas. Zo kun je de messen eventueel ook makkelijker verplaatsen indien je kookt op verplaatsing. Denk maar aan evenementen of feestjes. Kortom, er zijn heel wat mogelijkheden.

 

Mogelijke prijskaartje

Juist doordat er zoveel mogelijkheden bestaan op het gebied van unieke messensets, mag het niet verwonderen dat er ook heel wat verschillende prijzen opduiken. Zo kun je al heel wat degelijke messensets aankopen aan een mooi en voordelig prijskaartje. Indien het echter allemaal wat meer mag zijn, dan zul je niet langer tussen de goedkope messensets hoeven te zoeken. Uiteraard beslis je helemaal zelf welk budget je bereid bent om uit te geven aan een messenset. Het is logisch dat je als professionele chef kok alleen maar wilt werken met de allerbeste producten.

Indien je echter mocht twijfelen tussen verschillende messensets, dan kan het misschien een aanrader zijn om even een kijkje te nemen tussen de verschillende online reviews. Daarin geven klanten hun ongezouten mening over een bepaalde messenset, goed of slecht. En het kan je helpen om de knoop door te hakken en dus een uiteindelijke beslissing te maken. Indien je je oog hebt laten vallen op één van de dure messensets probeer dan uit te zoeken of er promoties zijn. Het is altijd leuk om een messenset aanbieding te vinden die helemaal aan jouw wensen beantwoordt.

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Opinel Essent Keukenset Naturel Hout 4 messen Roestvrijstaal en Hout

 

Toen Joseph Opinel in 1980 met de productie van zakmessen met Virobloc vergrendeling begon, wist hij niet dat het op korte tijd zou uitgroeien tot één van de meest bekende traditionele zakmessen. Niet veel later kwam daar ook deze vierdelige messenset bij, bestaande uit een dunschiller, een schilmes, een officemes en een tomatenmes.

De ergonomische gevormde handgreep van deze 4 messen werd uit duurzaam hout vervaardigd en zorgde voor heel wat comfort tijdens het snijden en schillen. Het lemmet van de messen bestaat dan weer uit roestvrijstaal en voelt vlijmscherp aan. Het geheel, inclusief het houten messenblok wordt gekenmerkt door een breedte van 13,5 cm en een lengte van 21,5 cm.

We zien dat de Opinel messenset goed in de markt ligt bij de meeste klanten. Zo geven ze niet alleen een positief advies over de correcte prijs-kwaliteitverhouding maar vinden ze ook het design best wel fraai. Dit resulteert dan ook in een unanieme eindscore van maar liefst 5 van de 5 sterren. Kortom, een topproduct voor velen!

[proscons id=”5536″]

 

 

Zwilling Pollux Messenblok 6-delig

 

Het loont volgens sommige kopers ook echt wel de moeite om deze Zwilling messenset eens van naderbij te bekijken. De set bestaat uit maar liefst 6 verschillende messen en is bovendien sterk verlaagd in prijs. Kortom het is een mooie aanbieding.

De messen zijn voorzien van een stevig handvat dat een goede grip en stabiliteit biedt. Het ontwerp is eerder vrij klassiek en traditioneel en wordt gekenmerkt door de 3 klinknagels. De set bestaat niet alleen uit een koksmes en een universeel mes, maar ook uit een broodmes, een aanzetstaal en een schil-garneermes.

Het messenblok ziet er volgens sommige kopers ook bijzonder aantrekkelijk uit en is gemaakt uit duurzaam hout. We merken dan ook dat werkelijk alle gebruikers enthousiast zijn over deze messenset. Het loont dan ook de moeite om dit product eventjes te bekijken.

[proscons id=”5351″]

 

 

Royalty Line 6-delige messenset

 

Met deze Royalty Line messenset haal je meteen een set van maar liefst 6 verschillende soorten messen in huis. Bovendien zou het zomaar eens een messenset aanbieding kunnen zijn zodra je de prijs ervan bekijkt.

Het lemmet van de messen is helemaal vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Het mes zelf is met een laser geslepen en is daardoor vlijmscherp. Daarnaast zijn de messen afgewerkt met een antibacteriële coating en bieden ze ook een goede grip.

Je kunt de messen gerust in de vaatwasmachine stoppen alhoewel het toch beter is om ze met de hand te wassen. Op die manier verliezen ze hun kwaliteit en duurzaamheid niet. Bij de aankoop van deze set zul je merken dat er niet alleen een koksmes geleverd wordt maar ook een broodmes, een vleesmes, een pizzames, een schilmes en zelfs een universeel mes. En dit waarderen heel wat kopers dan ook.

[proscons id=”5350″]

 

 

Beste Messenblokken (Reviews)

 

Richardson Sheffield Forme Contours Messenblok

 

Het Richardson Sheffield Forme Contours messenblok is geheel van bamboe gemaakt en heeft hierdoor een mooie en unieke uitstraling.

Dit messenblok komt met 5 mooie sierlijke en stijlvolle messen. Het lemmet van de messen is gemaakt van roestvrij staal en het heft heeft decoratie lijnen welke zorgen voor extra grip. Bij het aanschaffen van dit product krijg je een koksmes, schilmesje, huishoud mes, vleesmes en een broodmes.

Het ontwerp en de eigenschappen van deze messen, zorgen ervoor dat het plezierig is om te werken hiermee. Samen vormen ze een volledig pakket en heb je dan alles wat je nodig hebt in de keuken. Je kunt met dit product de simpelste taken verrichten van het snijden van brood tot het snijden van vlees.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het ziet er fraai uit. De messen zijn scherp en snijden goed. Andere kopers vinden dat ze last hebben van roestvorming.

Ben je op zoek bent naar een messenblok met een uniek design en leuke uitstraling? Bekijk dan zeker dit product van Richardson Sheffield eens. Je kunt het trouwens ook veilig en snel in de vaatwasmachine stoppen. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken als jij niet graag de afwas doet.

[proscons id=”711″]

 

 

Royalty Line Magnetisch Messenblok zonder messen

 

Het Royalty Line Design messenblok is magnetisch en bestaat uit 5 verschillende mooie messen. Het lemmet van deze messen is gemaakt van roestvrij staal en is ultra scherp doordat het met een laser is geslepen.

Het handvat is ergonomisch en gemaakt van silicone. De messen hebben een speciale antibacteriële coat en zijn vaatwasser bestendig.

De messenset bestaat uit een vleesmes, koksmes, broodmes, schilmes en een universeel mes. Dit product biedt jou het optimale snij comfort en je kunt met alle gemak en plezier al je ingrediënten in de keuken hakken, snijden of schillen.

Gezien de prijs lijkt dit een messenblok aanbieding en dat is het ook voor de meeste kopers. De messen zijn van goede kwaliteit en ze zijn scherp.

Daarnaast zien ze er ook fraai uit en staat het mooi op het aanrecht. Andere kopers vinden het onhandig in gebruik en dat het een slechte kwaliteit heeft.

Uit de vele reacties krijgen wij het vermoeden dat het merk Royalty Line misschien wel eens tot de populairste merken zou kunnen horen. Dit messenblok is volledig uit siliconen gemaakt en kun je gemakkelijk reinigen doordat het in de vaatwasser mag.

[proscons id=”712″]

 

 

Zwilling Four Star Messenblok 7-delig

 

Het Zwilling Four Star messenblok is gemaakt van bamboe en heeft een chique design. De messen zijn uit 1 stuk staal gesmeed en het lemmet is ijsgehard. Er zijn verschillende soorten messen zoals een vleesmes, broodmes, office mes, universeel mes en koksmes. Je krijgt ook een aanzetstaal erbij.

De messen zijn ergonomisch en bieden veiligheid en comfort. Met dit product heb je dus alle snijwerk binnen een korte tijd gedaan, doordat je alles bij de hand hebt. Let wel dat dit product niet vaatwasmachine bestendig is.

Gezien de prijs behoort dit product niet tot de categorie van goedkope messenblokken. Voor dit product is er 1 positieve beoordeling geplaatst door een koper, die al 20 jaar ervaring heeft met dit product. Volgens de koper hoef je de messen nooit te slijpen en snijden ze nog altijd even goed. Voor hem is het een top product.

Op dit moment zijn er nog maar 2 beoordelingen bij dit product geplaatst. Toch is dit Zwillingen messenblok voor beide personen echt wel het beste merk. Ondanks de iets hogere prijs biedt het product voor hen alleen maar voordelen. Bij aankoop van het messenblok krijg je er zelfs nog 7 messen bij waarmee je verschillende taken kunt uitvoeren.

[proscons id=”713″]

 

 

BK Excellent Messenblok 13 delig Messen + Blok

 

Het BK Excellent messenblok is gemaakt van hout en bestaat uit 13 verschillende messen. Met dit product heb je al je messen netjes in een messenblok bij elkaar en heb je alles bij de hand.

Let wel dat je deze messen handmatig moet wassen en daarna moet drogen. De messen voelen heerlijk aan in de hand, omdat ze niet zwaar zijn en je er een lange tijd mee kunt werken. Het lemmet is gemaakt van gehard messenstaal zodat het solide is en niet roest.

Als je de reviews leest dan merk je dat de meeste kopers wel tevreden zijn met dit product. De messen zijn van goede kwaliteit, snijden goed en ze zijn scherp. Als je op de juiste manier omgaat met dit product, kun je jarenlang ervan genieten.

Andere kopers hebben geen positief advies voor dit product. De messen zijn bot en hebben een onaantrekkelijke design. Daarnaast zijn ze van slechte kwaliteit.

Het merk BK is misschien niet echt bekend onder het grote publiek toch biedt dit messenblok heel wat voordelen. Bij aankoop krijg je er namelijk meteen 13 verschillende messen bij. Hierdoor kun jij eenvoudig verschillende taken uitvoeren. Verder is dit het product met de laagste prijs uit onze lijst.

[proscons id=”714″]

 

 

Global GGKB52CR Messenblok

 

Het Global GGKB52CR messenblok heeft een mooie en stijlvolle design. Het heeft een ovale vorm en een mooie rode kleur, waardoor het door zijn stijl en kleur gelijk opvalt in de keuken. Dus als je dit product hebt gekocht, dan kun je het gerust op je aanrecht laten staan, want het zal je keuken een moderne uitstraling geven.

Dit product is gemaakt van kunststof en heeft aan de onderkant een handige antislip laag, waardoor het niet gemakkelijk schuift. Als je dit product koopt, krijg je maar liefst negen messen en een aanzetstaal erbij. Extra gemak bij het koken, want je hebt nu speciale messen voor al je ingrediënten. Daarnaast kun je ze gemakkelijk bij elkaar opbergen in de messenblok.

Voor dit product zijn er tot nu toe nog geen reviews geplaatst en kan er op basis daarvan nog geen advies worden gegeven hiervoor.

Met dit messenblok van Global haal je zeker en vast een blikvanger in huis. Het product is gemaakt uit kunststof en heeft een rode met zwarte kleur. Er is voldoende ruimte voorzien om tot wel 9 messen in op te bergen.

[proscons id=”715″]

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES