Beste aardappelschiller

 

Aardappelschillers test van 2024

 

Er zijn heel wat gerechten waar aardappelen deel van kunnen uitmaken. Als je vindt dat het schillen van aardappelen een tijdrovende en lastige klus is, dan kunnen wij jou alleen maar een degelijke aardappelschiller aanraden. Je zult meteen het verschil duidelijk merken. De aardappel worden niet alleen beter geschild, maar vooral ook veel sneller. En dat is natuurlijk een groot pluspunt. Uit onderzoek is gebleken dat je met de Kenwood AT 444 alvast een degelijk en duurzaam product aankoopt. Het is een krachtig toestel dat je de mogelijkheid biedt om tot maximaal 1 kilogram aardappelen in een mum van tijd te schillen. Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor de Umigal 3 in 1 aardappelschiller. Het is een handig en duurzaam product dat voorzien is van een degelijk en werkelijk vlijmscherp mes. Ideaal om heel wat aardappels in één keer te schillen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Aardappelschiller Reviews  Top 5

 

 

Voor een chef kok of voor een hobbykok is het heel belangrijk om degelijk keukenmateriaal in huis te hebben. Als je bijvoorbeeld een heerlijke puree wilt maken dan moet je de aardappelen eerst schillen en dat kan enkel met degelijk materiaal. Wij hebben daarom de verschillende schillers vergeleken zodat jij er de beste aardappelschiller uit kunt kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Kenwood AT 444

 

Voor heel veel mensen is het schillen van aardappelen een vervelende en vooral vermoeiende klus. Dankzij de Kenwood aardappelschiller hoeft dit echter helemaal niet meer zo te zijn. In een recordtijd kun jij vanaf nu één kilogram aardappelen zonder problemen schillen.

Met deze aardappelschiller is het bovendien mogelijk om heel erg dun te gaan schillen. En dit is uiteraard heel mooi meegenomen als je weet dat de meeste vitaminen op de huid van de aardappel zitten. Het toestel is gemaakt uit kunststof en weegt slechts één kilogram waardoor het gemakkelijk en comfortabel in de hand ligt.

Bij dit product is momenteel slechts één review geschreven maar als we de koper mogen geloven gaat het hier echt om een topproduct. Het is niet alleen van een goede kwaliteit maar bovendien ook nog eens erg handig in gebruik. En naast het schillen van aardappelen kun je het toestel ook gebruiken voor wortelen.

Ben je op zoek naar een degelijke en duurzame aardappelschiller dan zul je vaak het merk Kenwood zien verschijnen. Kenwood staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid en wordt door heel wat klanten dan ook veruit als het beste merk beschouwd. Laten we daarom maar even op zoek gaan naar de populairste voor- en nadelen ervan.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: het is een handig en makkelijk te bedienen toestel dat je toelaat tot maximaal 1 kg aardappelen in een mum van tijd te schillen.

Materiaal: deze aardappelschiller is bijzonder stevig en is vervaardigd uit makkelijk te onderhouden kunststof.

Onderhoud: het is mogelijk om de losse onderdelen van de aardappelschiller gewoon in de vaatwasmachine te stoppen.

 

Nadelen:

Uitverkocht: jammer genoeg moeten we melding maken van het feit dat deze aardappelschiller tijdelijk helemaal is uitverkocht.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Umigal 3 in 1

 

Wil jij je ook een echte chef kok voelen in de keuken dan kan dit met de Umigal aardappelschiller. De aardappelschiller is vlijmscherp en daardoor ideaal om aardappelen te schillen maar ook vruchten en andere groentesoorten zijn mogelijk.

Het product is 100 procent gemaakt uit roestvrij staal waardoor je er zeker van kunt zijn dat het duurzaam is. Het is bovendien ook gemakkelijk te reinigen aangezien je het in de vaatwasser kunt stoppen. Ideaal voor mensen die niet zo graag afwassen. De zilveren kleur zorgt ervoor dat het vrijwel in elk interieur past.

Uit de beoordelingen kunnen we opmaken dat één gebruiker het mes net iets te scherp vindt en daardoor te gevaarlijk voor kinderen. Echter zijn alle andere kopers wel overtuigd van de goede kwaliteit en geven dan een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding ervan. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en daardoor handig in gebruik.

Je zou natuurlijk altijd nog kunnen kiezen voor de Umigal 3 in 1 aardappelschiller. Ideaal voor zowel de chef kok alsook de hobby kok. Je zult versteld staan van de vlijmscherpe messen en het behaalde resultaat. Toch is het altijd handig om de sterke en minder sterke punten even ten opzichte van elkaar te gaan afwegen.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: uiteraard kun je deze aardappelschiller nog voor heel wat andere soorten groenten en zelfs fruit gebruiken.

Materiaal: deze unieke aardappelschiller is volledig vervaardigd uit duurzaam en stevig roestvrij staal.

Onderhoud: indien je een hekel hebt aan afwassen dan zit je met deze aardappelschiller helemaal goed. Na gebruik kun je dit product namelijk gewoon door de vaatwasmachine laten schoonmaken.

 

Nadelen:

Te scherp: de messen zijn werkelijk vlijmscherp en volgens één enkele gebruiker is dat toch wel best gevaarlijk als er kindjes rondlopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Vitility Blauw

 

Als je op zoek bent naar goedkope aardappelschillers dan heb je met de aardappelschiller van het merk Vitility zeker en vast jouw ideale product gevonden.

Het product is volledig gemaakt uit roestvrij staal en is verkrijgbaar in een blauwe met witte kleur. Je kunt het toestel heel eenvoudig over de vinger schuiven en op die manier aardappelen of zelfs wortels schillen. Bovendien kun je met dit apparaat ook heel erg dun schillen.

Over het algemeen kunnen we uit de beoordelingen zien dat het merendeel van de kopers echt wel heel tevreden is over de goede prijs-kwaliteitverhouding van het product. Daarnaast is het ook nog eens heel erg handig in gebruik. Dit in combinatie met het fraaie design doet ons vermoeden dat het hier misschien wel eens om een aardappelschiller aanbieding zou kunnen gaan.

Indien je liever niet zoveel geld spendeert aan een degelijke aardappelschiller dan kun je altijd nog dit product van Vitility even grondig onder de loep nemen. Het zou zomaar even kunnen dat dit product over de laagste prijs beschikt in vergelijking met de andere aardappelschillers in onze lijst.

 

Voordelen:

Materiaal: het is een handige en bijzonder duurzame aardappelschiller die helemaal vervaardigd is uit roestvrij staal.

Gebruiksgemak: de aardappelschiller is voorzien van een soort van handvatje waar je je vinger door kunt steken. Dit zorgt voor iets meer grip tijdens het schillen van aardappelen of wortelen.

Goede prijs-kwaliteitverhouding: we merken dat de meeste kopers duidelijk bijzonder tevreden zijn over de correcte verhouding tussen de prijs en de kwaliteit.

 

Nadelen:

Design: het is mogelijk dat het design niet bij alle kopers meteen in de smaak zal vallen.

Uitverkocht: we moeten jammer genoeg vaststellen dat deze aardappelschiller momenteel tijdelijk helemaal is uitverkocht.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Kitchenbrothers 3 in 1

 

Voor de echte hobby kok mag het in de keuken soms allemaal een beetje meer zijn. En dit kan nu ook dankzij de aardappelschiller van het merk Kitchenbrothers. Het ergonomische handvat zorgt er ook voor dat het gewoon nog eens comfortabel aanvoelt.

De aardappelschiller is volledig gemaakt uit roestvrij staal. Dankzij de verschillende roteerbare mesjes is dit product niet alleen geschikt voor het schillen van aardappelen maar ook van fruit en allerlei soorten groenten. Het gekartelde mes kun je bovendien ook gebruiken om je groenten heel dun te schillen. Ideaal voor een heerlijke julienne groentesoep.

Uiteraard is het mogelijk dat de meningen soms verdeeld zijn zoals bij dit product het geval is. Dit is zeker en vast niet slecht want het kan ervoor zorgen dat het product alleen maar beter wordt in de toekomst. Laat je hier dus zeker niet door afschrikken want misschien is dit wel het toestel waar jij naar op zoek bent.

Ook het merk Kitchenbrothers is bijzonder bekend wanneer we het hebben over keukenspullen. Het zal dan ook niet verwonderen dat deze aardappelschiller van hen afkomstig is. Alvorens je besluit om het product aan te kopen dan kan het handig zijn om even de voor- en nadelen te bekijken. Op die manier krijg je een beter beeld van het product en de mogelijkheden ervan.

 

Voordelen:

Handvat: het handvat van deze aardappelschiller is volledig ergonomisch gevormd en daardoor bijzonder handig om mee te werken.

Materiaal: het is een duurzame en degelijke aardappelschiller die voor het grootste gedeelte vervaardigd is uit roestvrij staal.

Handig in gebruik: je zult vrijwel meteen merken dat deze aardappelschiller voorzien is van diverse roteerbare mesjes. Daardoor kun je deze handige aardappelschiller ook nog voor heel wat andere groentesoorten en fruit gebruiken.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: jammer genoeg is een enkele koper niet helemaal overtuigd van de aangeboden kwaliteit. Zo zou het product toch wel vrij kwetsbaar blijken te zijn en dat is jammer.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Genius Ideas Wit

 

Als jij helemaal niet graag kookt en het telkens weer een echte opgave is dan kan de elektrische aardappelschiller van Genius Ideas misschien wel iets voor jou zijn. In een handomdraai heb jij je aardappelen volledig geschild.

Het toestel is gemaakt uit kunststof en helpt jou in een handomdraai aardappelen schillen. Het principe is dan ook heel eenvoudig. Je hoeft de aardappelen enkel maar in de machine te gooien in combinatie met een beetje water. Vervolgens doet het toestel de rest. Met deze automatische aardappelschiller kun je bovendien ook wortelen schillen.

Als we de beoordelingen van de kopers mogen geloven dan moet het hier wel om een topproduct gaan. Beide kopers zijn namelijk helemaal overtuigd van de goede kwaliteit van het product. Daarnaast zijn ze ook heel erg tevreden omdat de aardappelschiller eenvoudig te gebruiken is.

We kunnen onze top 5 tenslotte afsluiten met deze Genius Ideas aardappelschiller. In vergelijking met de andere producten uit deze lijst, zul je merken dat het hier om een elektrische aardappelschiller gaat. Kortom, je hoeft niet zoveel kracht en energie te verspillen en de aardappelen zijn in een mum van tijd geschild.

 

Voordelen:

Materiaal: het is een bijzonder duurzame en stevige aardappelschiller die hoofdzakelijk vervaardigd is uit makkelijk te onderhouden kunststof.

Gebruiksgemak: je zult versteld staan van de gebruiksvriendelijkheid van dit product. Het enige dat je moet doen, is de door jou geselecteerde aardappelen in de aardappelschiller te plaatsen en daar een beetje water aan toe te voegen. De rest doet de machine dan wel voor jou.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: een blik op de online reviews leert ons dat één enkele koper helemaal niet overtuigd is van de voordelen van dit apparaat. Zo zou het helemaal niet meer werken wanneer je er meerdere aardappelen in gooit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Aardappelschillers koopgids

 

De meeste mensen eten regelmatig aardappelen thuis. Heel veel mensen vinden het vaak ook een heel lastig karweitje om veel aardappelen te schillen. Daarom hebben wij een onderzoek gedaan naar de beste aardappelschillers. Zo zijn wij op een aantal punten gebotst waar je eventueel mee zou kunnen rekening houden wanneer je de aanbiedingen gaat vergelijken. Denk hierbij vooral aan het nut, het type, de mogelijkheden en de prijs ervan. Zo zul jij vast en zeker een toestel vinden dat aan jouw verwachtingen voldoet.

Het nut

Sommige apparaten en toestelletjes zijn nu eenmaal onmisbaar geworden in de keuken. Een aardappelschiller mag je vast en zeker bij deze belangrijke keukenbenodigdheden rekenen. Tegenwoordig wordt het gewoon dagelijks gebruikt en sommige mensen gebruiken het zelfs meermaals per dag. Met een aardappelschiller kun jij vanaf nu in een mum van tijd je aardappels schillen. Je zult je misschien afvragen waarom dit nu zo handig is als je er ook een gewoon mesje voor kunt gebruiken. De aardappelschiller is nu eenmaal speciaal ontworpen voor het schillen van aardappelen en het functioneert dus iets sneller dan een gewoon mesje.

Bovendien kun je met de meeste aardappelschillers ook heel wat groenten en fruit bewerken. Uiteraard is het belangrijk dat je dan op zoek gaat naar de beste aardappelschillers. Het is dus zeker en vast een aanbeveling om zoveel mogelijk modelletjes te bekijken alvorens je een definitieve keuze maakt. Zodra je eenmaal een aardappelschiller uitgeprobeerd hebt, zul je merken dat het het veruit één van de handigste apparaten is. In een mum van tijd heb jij je aardappelen klaar. Dit is natuurlijk ideaal aangezien de meeste mensen het schillen van aardappelen als een heel lastige klus ervaren.

Bovendien zul je het ook heel veel tegenkomen in de grootkeukens en restaurants. Juist omdat het zoveel handiger is dan een gewoon eenvoudig keukenmes. Daardoor kun je heel wat tijd uitsparen en dat is juist wat belangrijk is als je bijvoorbeeld een restaurant runt.

 

Het type aardappelschiller

Je zult meteen verwonderd zijn van de verschillende mogelijkheden die er zijn als je een aardappelschiller wilt aankopen. Het is dus niet zo dat er slechts één variant bestaat. Vandaag de dag is er heel wat onderscheid qua materiaal, design en kleur. Zo kun je zelfs een aardappelschiller uitkiezen die het beste bij het interieur van je keuken past.

Vroeger gebruikten heel wat mensen een gewoon simpel keukenmesje om de aardappels te schillen. Dit was natuurlijk een heel karwei en niet veel mensen deden dit graag. Daarom heeft men op een gegeven moment een aardappelschiller ontworpen die het schillen van aardappels veel efficiënter moest maken.

Het standaard model is een soort van mesje met een gleuf. De onderste rand hiervan voelt heel scherm aan terwijl de bovenste rand moet verhinderen dat je te diep in de aardappel kunt snijden. Je kunt het een beetje vergelijken met een soort van kaasrasp. En dit mesje zit op een stevig handvat. Tegenwoordig heb je nu ook de elektrische aardappelschillers. Het zal niet verwonderen dat deze nog veel gemakkelijker zijn in gebruik omdat ze helemaal geen kracht meer eisen. Het enige dat je hoeft te doen is de startknop indrukken.

De mogelijkheden en de kenmerken

Wanneer je op zoek gaat naar een voor jou degelijke aardappelschiller is het ook altijd een goed idee om rekening te houden met de eventuele mogelijke kenmerken. Het is bijvoorbeeld altijd aan te raden om een aardappelschiller aan te kopen die heel erg dun schilt. Dit is namelijk een enorm voordeel aangezien de huid van een aardappel nu eenmaal de meeste vitaminen bevat. Door heel dun te schillen, kun jij er dus voor zorgen dat een groot deel van deze vitaminen nog aanwezig blijft op de aardappel.

Bovendien kun je heel wat modelletjes ook gebruiken om groenten en vruchten te schillen. Indien je dus één toestel wenst dat je voor meerdere taken kunt gebruiken, dan hoef je hier zeker naar uit te kijken. Dit zijn vaak aardappelschillers die voorzien zijn van roteerbare mesjes. Juist daarom zijn ze ook geschikt om groenten en fruit te schillen. Ook aardappelschillers met een gekarteld mesje kun je voor meerdere doeleinden gebruiken.

Als je niet graag de afwas doet dan is het een idee om uit te kijken naar een aardappelschiller die je in de vaatwasmachine kunt stoppen. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden. Het zal niet verwonderen dat aardappelschillers met meerdere mogelijkheden jammer genoeg niet meer tot de goedkope aardappelschillers zullen behoren. Je kunt uiteraard altijd de promoties in de gaten houden en misschien op die manier wel een aardappelschiller aanbieding spotten.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES