Beste pizza maker

 

Pizza makers test van 2024

 

Ook al komt de pizza oorspronkelijk uit Italië, tegenwoordig kun je er overal ter wereld bijna wel eentje eten of bestellen. Als je dan ook graag thuis je vrienden en familie nog eens wilt verrassen met een heerlijke zelfgemaakte pizza dan kan dit met de pizza maker. Om jou te helpen in je zoektocht naar de beste pizza maker, hebben we voor jou alvast een koopgids opgesteld. We zijn daarnaast ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde pizza makers. Zo blijkt de Optima Napolo pizza maker alvast een goede keuze te zijn. Bovendien kun je dit toestel ook gebruiken om een heerlijk pastagerecht of een lekkere lasagne te bereiden. Ook wanneer je de beslissing neemt om de Bestron DLD9070 pizza maker in huis te halen dan maak je een goede keuze. Het is krachtig en warmt in een mum van tijd helemaal op.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Pizza maker Reviews – Top 5

 

 

Pizza is afkomstig uit Italië, maar het heeft wereldwijd succes geboekt. Het is prettig om even op stap te gaan naar een leuk pizza restaurant, maar het is handig om eens zelf je pizza te maken. Dat is eindelijk mogelijk met de pizza maker. Kies de beste pizza maker uit en laat je creativiteit zien.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Optima Napoli

 

De Optima Napoli pizzaoven van G3 Ferrari geeft dezelfde resultaten als een Italiaanse pizza steenoven en je kunt hiermee ook pasta’s en lasagne klaarmaken. Deze oven bereikt een temperatuur van 450 graden Celsius met aan de binnenkant een speciale pizzasteen om het vocht te onttrekken uit het deeg.

Dit effect zorgt voor een knapperige pizzabodem. Dit product heeft een binnenwerk van RVS en het heeft een zware uitvoering. Het is zeer geschikt om dagelijks in de horeca te gebruiken, want het heeft een timerfunctie en een instelbare temperatuur.

Uit de reviews van de gebruikers van de Optima Napoli zie je dat voor enkele personen er beperkte of misleidende informatie wordt verschaft, wat maakt dat dit product moeilijk te gebruiken is. Het hoort ook niet tot de goedkope pizza makers. Voor de andere gebruikers valt er over niets te klagen, want voor hen is dit een topproduct.

Met deze pizza maker van het bekende merk Optima haal je volgens verschillende kopers een degelijk apparaat in huis. Het lijkt ons dan ook een goed idee om even te bekijken wat de voor- en nadelen zijn van dit apparaat. Op die manier weet je meteen of deze pizza maker wel iets voor jou is.

 

Voordelen:

Temperatuur: deze pizza maker kan een maximale temperatuur van maar liefst 450 graden Celsius bereiken.

Pizzasteen: het toestel is voorzien van een speciale pizzasteen die het vocht uit het deeg zal onttrekken. Op die manier krijg je een knapperige pizzabodem als resultaat.

Handig in gebruik: het grootste gedeelte van de pizza maker is vervaardigd uit stevig en duurzaam RVS. Verder is er ook een timerfunctie voorzien en is het mogelijk om de temperatuur te regelen.

 

Nadelen:

Budget: we merken dat het niet meteen de pizza maker met de laagste prijs is. Het is dus mogelijk dat dit voor sommige kopers een nadeel is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Bestron DLD9070

 

Met de Bestron DLD9070 pizza steenoven kun je in 8 minuten diepvriespizza’s en ook verse pizza’s klaarmaken.

Dit product heeft 2 onafhankelijke reflecterende verwarmingselementen die je zelfstandig kunt inschakelen om de pizza’s gelijktijdig van boven en van onderen te bakken. De ovensteen van dit product is verwisselbaar en het heeft hittebestendige handgrepen. De steenoven is zeer stabiel, want het is voorzien van 3 antislip voeten. Dit Italiaans product wordt geleverd met 2 aluminium spatels waarmee je de pizza gemakkelijk uit de oven kunt halen.

Het is voor sommige gebruikers moeilijk om de temperatuur af te lezen van dit product. Het is ook een prijzige pizza maker en het is zwak. In grote lijnen is dit product lastig om te gebruiken. Voor een aantal gebruikers is het wel gemakkelijk schoon te maken en het is van goede kwaliteit. De prijs ervan is ook gunstig en dit product past perfect.

Ben je op zoek naar een handige pizza maker die je gewoon thuis kunt gebruiken? Dan hoef je zeker dit model van Bestron even te bekijken. Bestron wordt door verschillende kopers trouwens ook beschouwd als veruit het beste merk. Laten we alvast even kijken naar de eigenschappen van deze pizza maker.

 

Voordelen:

Krachtig en snel: het is een krachtig apparaat dat ook bijzonder snel werkt. In amper 8 minuten kun je er een heerlijke pizza mee klaarmaken.

Verwarmingselement: het toestel is voorzien van 2 verwarmingselementen die je onafhankelijk van elkaar kunt gaan instellen.

Gebruiksgemak: je zult merken dat je de ovensteen kunt verwisselen en dat de handgrepen hittebestendig zijn.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: enkele kopers vinden de kwaliteit van deze pizza maker vrij zwak en niet helemaal zoals ze het verwacht hadden.

Prijskaartje: andere gebruikers zijn dan weer van mening dat de prijs van het toestel iets te hoog is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Pizza La Casa

 

De Pizza La Casa is geschikt om te gebruiken in huis of in de tuin om heerlijke mini pizza’s te maken. Met dit product kun je voor 4 personen in 1 keer pizza’s klaarmaken. Bereid verschillende soorten pizza’s van vegetarisch tot meatlovers met dit apparaat.

De tijd dat het duurt om de pizza’s af te hebben, is afhankelijk van het formaat, het soort deeg, de vulling en de hoeveelheid koude pizza’s die je gelijktijdig in de oven plaatst. De baktijd kan variëren tussen 5 en 7 minuten.

Met dit product is het genieten voor een groep gebruikers. Het is niet alleen een mooie pizza maker, maar het bakt de pizza’s ook naar tevredenheid en het is niet te duur. Dit product werkt het best als het eerst is opgewarmd en het vergt wel wat geduld. Het heeft niet veel uitleg nodig om te weten hoe je het moet gebruiken en het is van goede kwaliteit.

Indien je graag met vrienden een gezellige avond beleeft dan is de Pizza La Casa pizza maker zeker en vast iets voor jou. Met dit apparaat is het mogelijk om verschillende mini pizza’s tegelijk klaar te maken. Bovendien kun je het toestel zowel in huis gebruiken alsook gewoon in de tuin op het terras.

 

Voordelen:

Formaat: deze pizza maker biedt de mogelijkheid om 4 mini pizza’s op hetzelfde moment klaar te maken. Dit zorgt voor een gezellig sfeertje wanneer je met vrienden of familie bent. En daardoor zou het wel eens één van de populairste toestellen uit onze lijst kunnen zijn.

Baktijd: je zult merken dat de baktijd een keertje 5 minuten kan zijn en eens een keertje 7 minuten. Alles is afhankelijk van het type deeg, de vulling en de grootte van je pizza.

Prijskaartje: de meeste gebruikers zijn duidelijk tevreden over het prijskaartje van deze pizza maker.

 

Nadelen:

Langere baktijd: volgens één enkele koper zou de baktijd toch wel al gauw 10 tot 12 minuten duren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Princess 115001

 

Je kunt met de Princess 115001 binnen 5 tot 8 minuten een verse pizza bereiden. Deze pizza maker heeft een krachtig vermogen van 1450 Watt, waardoor zelfs diepvriespizza’s heel snel opgewarmd kunnen worden. Je kunt met behulp van de regelbare thermostaat de perfecte temperatuur instellen.

De grootte van je pizza kun jij zelf bepalen tot een diameter van 30 centimeter. Dit product heeft 2 verwarmingselementen die de pizza aan de boven- en aan de onderkant tegelijkertijd verwarmt. Dit product is ideaal voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde voedingsmiddelen. Zij kunnen dan zelf bepalen welke deeg en overige ingrediënten gebruikt zullen worden.

Een gebruiker ervaart de Princess 115001 pizzamaker als een kwetsbaar product dat matig is in kwaliteit. De rest geeft wel goed advies en zij raden dit product zeker aan. Het is een voordelige koop en er ontbreekt niets.

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor de pizza maker van het bekende en sterk gewaardeerde merk Princess. In amper 5 tot 8 minuutjes kun jij genieten van een bijzonder heerlijke en verse pizza. Kortom ideaal als jij echt dol bent op het eten van pizza.

 

Voordelen:

Vermogen: met deze pizza maker mag je rekenen op een bijzonder krachtig apparaat dat over een vermogen van ruim 1450 Watt beschikt.

Temperatuur: verder is het toestel voorzien van een regelbare thermostaat. Op die manier is het mogelijk om zelf de temperatuur van de pizza maker in te stellen.

Handig in gebruik: de pizza maker heeft een middellijn van 30 centimeter. Je kiest dus zelf hoe groot je je pizza wilt maken. Verder beschikt het toestel over 2 verwarmingselementen.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: volgens één enkele koper is deze pizza maker toch wel bijzonder kwetsbaar en gaat deze dan ook sneller stuk.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Tristar Pizza Maker

 

De Tristar Pizza Maker heeft een diameter van 30 centimeter en een thermostaat om zelf de gewenste temperatuur in te stellen.

Dit product heeft een antiaanbaklaag om te voorkomen dat de pizza gaat kleven en om de pizza maker gemakkelijk te reinigen. Het is heel gemakkelijk om te gebruiken, want je moet alleen de stekker in het stopcontact stoppen, de gewenste temperatuur instellen en wachten tot de indicatielamp aangeeft dat je kunt beginnen.

Als je de pizza in de pizza maker plaatst, heb je voordat je het weet een heerlijke pizza bereid. Door het ontwerp van dit product kun je een pizza tot een diameter van 30 centimeter klaarmaken en het is dankzij het formaat na gebruik ook gemakkelijk op te bergen.

De Tristar pizza maker zou hoogstwaarschijnlijk in de pizza maker aanbieding kunnen zijn, als er beoordelingen waren geplaatst door de gebruikers van dit product.

Tot slot is er ook nog de mogelijkheid om te opteren voor de Tristar Pizza Maker. Dit model heeft een middellijn van maar liefst 30 centimeter. Verder is het mogelijk om de temperatuur van het toestel helemaal zelf te regelen en in te stellen. Hieronder kun je alvast de voor- en nadelen op een rijtje zien staan.

 

Voordelen:

Antiaanbaklaag: dankzij de antiaanbaklaag zullen er geen vervelende pizza resten aan het toestel kleven. Dit maakt het ook eenvoudiger om het apparaat te reinigen.

Gebruiksgemak: het toestel is eenvoudig te bedienen want je hoeft de pizza maker alleen maar in het stopcontact te stoppen. Vervolgens stel je zelf de temperatuur in en wacht je tot wanneer er een indicatielampje gaat branden.

 

Nadelen:

Warmtebron: deze pizza maker kun je jammer genoeg alleen maar op gas gebruiken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Pizza makers koopgids

 

Ben jij ook zo verzot op heerlijke pizza’s? Dan is de pizza maker misschien wel het ideale toestel voor in jouw keuken. Daarom hebben wij hieronder een aantal elementen besproken die voor ons belangrijk lijken zodat jij een goede keuze kunt maken uit de beste pizza makers. Let hierbij vooral op het type, de mogelijkheden, het materiaal en uiteraard de prijs.

Types

Wanneer je op zoek gaat naar een pizza maker dan is het altijd handig te weten dat er twee verschillende modellen op de markt zijn. Je hebt de pizza maker die werkt op elektriciteit en die je bijgevolg in het stopcontact moet steken. Bovendien beschikken deze toestellen over een aan- en uitknop om het toestel aan en uit te zetten. Daarnaast beschikken deze toestellen over een aparte plaat of steen waarop je dus de pizza’s kunt gaan bereiden.

Bij deze standaard elektrische modellen heb je dan ook nog eens de mogelijkheid om uit verschillende subtypes een keuze te gaan maken. Je hebt de modellen waar je namelijk maar één pizza op hetzelfde moment kunt gaan klaarmaken, maar je hebt ook de modellen waarbij je meerdere pizza’s tegelijk kunt bereiden. Dit kan bijvoorbeeld ideaal zijn voor grote gezinnen van 4 of zelfs meer personen. Deze modellen zijn ook werkzaam op elektriciteit maar liggen ook al iets dichter tegen de zogenaamde pizza ovens die werken op basis van een houtvuur.

Naast deze elektrische modellen zijn er natuurlijk ook de pizza makers die werken op basis van vuur en hout. Bij deze modellen wordt er in het midden van de pizza oven een vuurtje gemaakt. De hitte die dan vrijkomt zal meteen worden opgeslagen in de materialen waardoor dus de koepel en de vloer van het toestel verwarmd worden. Deze hitte wordt dan gebruikt voor het bakken van heerlijke pizza’s en sluiten ook iets meer aan bij die typische Italiaanse pizza’s. Deze toestellen zijn wel iets duurder en behoren dus niet meer tot de goedkope pizza makers.

 

Extra mogelijkheden

Net zoals er verschillende modellen bestaan, heeft elk toestel ook een aantal opties. Uiteraard beschikken de iets recentere modellen ook over iets meer opties in vergelijking met de standaard modellen. Zo bieden sommige toestellen de mogelijkheid om naast diepvriespizza’s en gewone pizza’s ook lasagne en pasta te maken. Of zelfs een omelet en pannenkoeken maken is mogelijk geworden met bepaalde toestellen.

Heel veel recente modellen beschikken over een timerfunctie en een regelbare thermostaat. De timerfunctie zorgt ervoor dat je zelf de tijd kunt gaan instellen terwijl de regelbare thermostaat je toelaat om zelf de temperatuur te gaan instellen en dus ook te bepalen.

Wanneer je wilt dat de pizza maker heel stabiel en vast blijft staan dan heb je tegenwoordig de mogelijkheid om een model aan te kopen met antislipvoeten waardoor het toestel helemaal niet kan verschuiven en dus gemakkelijk in gebruik is.

Bekijk ook zeker even of het toestel voorzien is van een anti-aanbaklaag die ervoor zorgt dat de pizza niet aan de plaat blijft kleven. Dit kan altijd handig zijn aangezien je dan geen boter of olie nodig hebt om de plaat in te vetten en bovendien is het veel gemakkelijker schoon te maken. Kortom er zijn heel veel mogelijkheden en extra functies. Probeer daarom verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken om zo bij jouw ideale toestel uit te komen.

 

Materiaal

De meeste toestellen zijn gemaakt uit terracotta ,vooral de modellen waarbij je meerdere pizza’s tegelijk kunt bereiden. Daarnaast is het niet ongewoon dat je een pizza maker aanbieding tegenkomt waarbij het binnenwerk bestaat uit RVS. Dit is een sterk materiaal en tegelijk ook heel stevig en robuust en daardoor ook heel duurzaam.

Er zijn ook modellen die bestaan uit een speciale pizza dat het vocht gaat onttrekken uit de deeg. Op die manier creëer je die typische heerlijke Italiaanse smaak doordat je een knapperige bodem kunt bereiden.

Prijs

Wanneer je beslist een pizza maker aan te kopen houd dan zeker rekening met de kostprijs. Die is namelijk afhankelijk van het type toestel dat je wenst te kopen alsook van de verschillende functies en mogelijkheden waarover het toestel beschikt. Uiteraard is het ook belangrijk dat je voor jezelf bepaalt welk bedrag je kunt en wilt spenderen aan zo een toestel.

Daarnaast is het ook afhankelijk van de hoeveelheid personen. Wanneer je een gezin hebt dat bestaat uit 5 personen dan is een toestel waarmee je meerdere pizza’s tegelijk kunt bakken misschien wel een aanrader. Heb je een eigen restaurant dan is misschien een pizza oven een betere pizza maker aanbieding.

Kortom er is enorm veel keuze en het is dan ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk reviews van kopers te lezen die het product gebruiken en zoveel mogelijk aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Op die manier zal je beslist een toestel vinden dat volledig naar wens is.  

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES