Beste ananassnijder

 

Ananassnijders test van 2024

 

Ananas op pizza — ben jij een van die weirdos? Dan is een ananassnijder je beste maat. Natuurlijk grapten we daarnet, maar onze top 5 is helemaal geen geintje. Wij zijn op zoek gegaan naar de 5 beste ananassnijders en hebben die op een rijtje gezet, zodat je er een kunt kiezen die goed past in je keuken. Zo heb je de HGMD Ananassnijder die met een enkele draai gelijkmatige ananasschijfjes geeft voor jouw recepten. Of misschien is de Gefu Affetta ananassnijder een betere optie voor jou. Dit product is werkelijk ideaal om middelgrote tot grote ananassen te snijden.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Ananassnijder Reviews – Top 6

 

 

Het is een aanbeveling om dagelijks genoeg fruit te eten zodat je je lichaam gezond houdt. Je kunt bijvoorbeeld ananas eten als je liefhebber bent van tropisch fruit. Het probleem hiervan is dat het lastig is om een ananas makkelijk te snijden. Je kunt daarom nu een ananassnijder kopen die deze taak eenvoudiger maakt. Kies de beste ananassnijder uit onze top vijf die we vergeleken hebben op basis van de beoordelingen van andere kopers.

 

Aanbevolen producten

 

1. HGMD Ananassnijder 

 

Deze ananassnijder bespaart je heel wat tijd en geeft met weinig moeite gelijkmatige schijven voor jouw cocktail of bladerdeegtoetjes. Hij is zo robuust dat hij na gebruik gewoon in de vaatwasser kan, waardoor ook schoonmaak een makkelijke taak wordt.

Het product heeft een lengte van 24 cm met een gewicht van amper 200 gram, waardoor hij een comfortabele ervaring biedt. Het is alleen een kwestie van de snijder bovenop de ananas doen en deze draaiend in de vrucht te duwen. De schil en harde kern worden verwijderd met proportionele plakjes ananas als eindproduct.

Klanten staan versteld van zowel de kwaliteit als de prijs van de snijder en laten weten dat het product echt doet wat wordt beloofd: het perfect snijden van ananassen.

 

Voordelen:

Kwaliteit: de snijder bestaat uit een combinatie van roestvrij staal en kunststof en zorgt ervoor dat de kern makkelijk wordt verwijderd.

Prijskaartje: uit de recensies blijkt duidelijk dat de gebruikers van de ananassnijder het een waardige investering vinden, te danken aan de goede kwaliteit alsook het gebruiksgemak.

Mooi resultaat: we kunnen veronderstellen dat je met deze snijder inderdaad mooie ananasschijfjes krijgt voor je recepten.

 

Nadelen:

Onvoldoende reviews: als gevolg van het weinige aantal gebruikerservaringen kunnen wij jammer genoeg niet veel vertellen over mogelijke gebreken aan het product.

 

 

 

 

 

2. Gefu Affetta

 

De Affetta ananasboor van het merk Gefu is geschikt voor ananassen met een gewicht van 1,25 kg tot 2,5 kg. Deze ananasboor werkt snel en kun je in de vaatwasser plaatsen om het schoon te maken. Je kunt het product ook ophangen en je kunt de schijven makkelijk in stukjes snijden met de meegeleverde partjessnijder.

De meeste kopers zijn tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van deze ananassnijder aanbieding. De kopers vinden het product handig in gebruik en stevig. Je kunt er kleine stukjes ananas mee snijden die je meteen kunt opeten.

Sommige kopers vinden de prijs van het product te hoog en vinden de partjessnijder overbodig. Ze zouden het product liever aan een lagere prijs kunnen kopen zonder deze extra accessoire.

Ben jij ook dol op het eten van een heerlijk stukje ananas? Dan zul je wel al gemerkt hebben dat het niet zo makkelijk is om een ananas te snijden. Vandaar deze unieke ananassnijder, jou aangeboden door het bekende en misschien wel het beste merk Gefu. Hieronder alvast een opsomming van de belangrijkste en populairste kenmerken.

 

Voordelen:

Onderhoud: na gebruik kun je deze ananassnijder zonder problemen door de vaatwasmachine laten schoonmaken.

Partjessnijder: bij de aankoop van dit product krijg je er ook meteen een handige partjessnijder bij. Zo kun je de ananas meteen in kleine en makkelijk eetbare stukjes gaan snijden.

Gebruiksgemak: het is een degelijke ananassnijder die makkelijk te bedienen is en waar je zonder problemen ananassen van 1,25 tot maximaal 2,5 kg mee kunt bewerken.

 

Nadelen:

Prijskaartje: we merken dat enkele kopers het toch wel jammer vinden dat de prijs van deze ananassnijder niet wat lager ligt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Tomorrow’s Kitchen

 

Deze ananassnijder is gemaakt van RVS (roestvrij staal) en maakt deel uit van de goedkope ananassnijders. Dit product is dus ideaal voor personen die over een beperkt budget beschikken. Met dit artikel kun je makkelijk de kern en de schil van de ananas verwijderen en daarna in schijfjes snijden.

Deze ananasboor heeft dezelfde werking als een kurkentrekker en zorgt voor mooie ronde schijven. Er wordt tevens ook een partjessnijder meegeleverd om de schijven in kleine stukjes te kunnen snijden.

De reviews geven enkel maar positieve beoordelingen weer. De kopers van dit product zijn heel tevreden over de uitstekende kwaliteit en vinden het apparaat handig in gebruik. Je kunt de ananas heel snel snijden dankzij het scherpe mes en je houdt weinig afval over.

Ook Tomorrow’s Kitchen is alvast een bekend merk op het gebied van handige en degelijke keukenbenodigdheden. Deze unieke ananassnijder is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook bijzonder duurzaam en degelijk. Het product is volledig vervaardigd uit bijzonder stevig roestvrij staal.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: het is een zeer multifunctionele ananassnijder. Zo heb zowel de kern alsook de schil in een mum van tijd van de ananas verwijderd en kun je de ananas vervolgens in eetbare stukjes versnijden.

Toebehoren: je zult merken dat er bij de levering van het product ook een handige partjessnijder wordt aangeboden.

Kostenplaatje: ben je op zoek naar de ananassnijder met de laagste prijs, dan zou dit misschien wel eens het product kunnen zijn waar jij naar op zoek bent.

 

Nadelen:

Geen reviews: jammer genoeg zijn er tot op heden nog helemaal geen online beoordelingen bij dit product geplaatst.

Geen gebruikerservaringen: het gebrek aan online reacties maakt het voor ons moeilijk om jou verder advies te geven over de ervaringen van klanten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Westmark Zilver Zwart

 

De ananassnijder van Westmark is net zoals zijn voorganger gemaakt van RVS en je kunt het product eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen om het schoon te maken.

Je hoeft enkel het groene blad van de ananas te verwijderen en daarna kun je het mes op de bovenkant plaatsen en beginnen met draaien. De ananas wordt mooi in schijfjes gesneden die op het mes blijven zitten en die je als één geheel uit de ananas kunt halen.

De kopers geven goed advies over dit product, vooral de goede kwaliteit en het mooie design vallen in de smaak. Het product is handig in gebruik want je kunt er snel en eenvoudig een ananas mee in schijfjes snijden. Eén van de kopers is echter niet tevreden want na het product enkele keren te wassen kwamen er roestvlekken op de snijder.

Door te kiezen voor deze unieke ananassnijder kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design. Het is een duurzame ananassnijder die jou wordt aangeboden door het gewaardeerde merk Westmark. Om te weten of dit product al dan niet iets voor jou is, is het handig om de eigenschappen ervan even te bekijken.

 

Voordelen:

Materiaal: deze duurzame ananassnijder is voor het grootste gedeelte vervaardigd uit bijzonder duurzaam en degelijk roestvrij staal.

Onderhoud: je hoeft je helemaal geen zorgen te maken omtrent het onderhoud van deze ananassnijder aangezien je die na gebruik gewoonweg in de vaatwasser kunt stoppen.

Gebruiksgemak: je zult merken dat het om een handig en gebruiksvriendelijk product gaat. Zo hoef je de ananassnijder alleen maar eventjes op de bovenkant van de vrucht te bevestigen. Vervolgens kun je, door middel van een draaiende beweging, de ananas in schijfjes gaan verdelen.

Kwaliteit: we merken dat de meeste kopers duidelijk aangenaam verrast zijn door de geleverde kwaliteit.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: slechts één enkele koper is toch niet helemaal overtuigd van deze ananassnijder en vindt het product vrij kwetsbaar.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. VacuVin Zwart

 

Deze ananassnijder kun je gebruiken om als een professionele kok een ananas op vlugge wijze in schijfjes te snijden. Deze ananasboor werkt volgens hetzelfde principe als de rest van de producten in dit artikel.

Het product is geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine en is gemaakt van roestvrij staal. Het artikel beschikt over een ophangoog waarmee je de ananassnijder eenvoudig kunt bewaren door het op te hangen.

Dit product heeft nog maar twee reviews ontvangen van kopers maar het advies is uitsluitend positief. De gebruikers zijn tevreden over de gunstige verhouding tussen de prijs en de kwaliteit en je kunt het handvat van de snijder makkelijk verwijderen om de harde kern van de ananas uit de snijder te drukken. Als je niet door de bodem van de ananas boort kun je de schil zelfs gebruiken als een cocktailglas.

Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor de VacuVin Zwart. Deze ananassnijder is werkelijk ideaal om op professioneel vlak te gebruiken. Uiteraard kun je dit product ook als particulier aankopen en gebruiken. Kortom de moeite waard om de voor- en nadelen even kort uit de doeken te doen.

 

Voordelen:

Materiaal: het is een stevige ananassnijder die best wel tegen een stootje kan en volledig vervaardigd is uit duurzaam roestvrij staal.

Ophangoog: het ophangoog maakt het mogelijk om de ananassnijder eventueel ergens ter hoogte van het aanrecht op te hangen.

Onderhoud: je kunt deze ananassnijder zonder problemen door de vaatwasmachine laten schoonmaken.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: slechts één enkele gebruiker heeft toch wel wat twijfels bij de geleverde kwaliteit van deze ananassnijder.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. WMF Gourmet

 

De ananassnijder van WMF is voorzien van hele scherpe messen om makkelijk de kern van de ananas weg te snijden. De ananassnijder is niet gemaakt van inox maar van Cromargan roestvrij staal.

Het product snijdt de ananas in mooie ronde schijven en je kunt het handvat verwijderen om de schijven eenvoudig te verdelen. Dit product is geschikt om in de vaatwasser te plaatsen dus je kunt het eenvoudig schoonmaken.

De gebruikers schrijven dat het apparaat heel makkelijk in gebruik is. De kwaliteit van de ananassnijder is optimaal en je kunt er mooie schijven mee snijden in weinig tijd. Je hoeft niet meer te prutsen en je zult geen weken meer wachten om je ananas te snijden.  

Tenslotte kunnen we het rijtje van deze 5 topproducten afsluiten met de WMF ananassnijder. Dit product beschikt over een stel vlijmscherpe messen die makkelijk en zonder al teveel problemen de ananas zullen snijden. Hieronder alvast een overzicht van de belangrijkste kenmerken.

 

Voordelen:

Materiaal: het is een duurzame ananassnijder, geheel vervaardigd uit duurzaam Cromargan roestvrij staal.

Handvat: je kunt gebruik maken van het praktische en comfortabele handvat. Bovendien is het ook mogelijk om, indien je dit wenst, het handvat te verwijderen.

Onderhoud: wat betreft het onderhoud, is het mogelijk om deze ananassnijder gewoon door de vaatwasser te laten schoonmaken. Zo bespaar je heel wat tijd en tevens een lastig karwei uit.

 

Nadelen:

Ook hier merken we alleen maar positieve reacties op. Dat is uiteraard bijzonder positief maar maakt het moeilijk voor ons om op zoek te gaan naar minpunten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Ananassnijders koopgids

 

Het is belangrijk om elke dag een aantal stukken fruit te eten. In de zomermaanden verkiezen heel veel mensen heerlijke ananas. Toch is het niet altijd gemakkelijk om dit te snijden. Als je vaak ananas eet kan het een aanbeveling zijn om één van de beste ananassnijders aan te kopen. Houd daarnaast ook zeker rekening met de werkwijze, de prijs, de functies en het gebruiksgemak. Op die manier zul je meer kans hebben om een ananassnijder aanbieding tegen te komen.

Voordelen van ananas

Ofwel ben je helemaal dol op ananas ofwel heb je er een hekel aan. Toch zit dit stuk fruit boordevol voordelen die je gezondheid kunnen stimuleren. Eén van de belangrijkste mineralen die in ananas zitten, is kalium. Kalium zorgt niet alleen voor een iets lagere bloeddruk maar helpt spieren versterken. Daarnaast is het eten van ananas ook heel goed om verkoudheden tegen te gaan en eventueel te voorkomen. Dit komt door de voedingsstof vitamine C die in dit stuk fruit aanwezig is.

Daarnaast biedt het ook bescherming tegen ziekten zoals bijvoorbeeld astma. In ananas zit namelijk net zoals in wortels en broccoli betacaroteen. En dit kan bescherming bieden tegen verschillende vervelende ziektes. Verder helpt het je weerstand verhogen en het verouderingsproces trager verlopen. Wil je graag enkele kilootjes vermageren dan is ananas ideaal. Het bevat heel weinig calorieën en is daardoor uitermate gezond. Ondanks de lage calorieën krijg je toch voldoende voedingsstoffen binnen. Kortom er zijn alleen maar voordelen verbonden aan het eten van ananas. Haal dus zeker enkele ananassen in huis en snij ze eenvoudigweg met de ananassnijder.

 

Werkwijze van een ananassnijder en functiemogelijkheden

Je zult het ook wel al gemerkt hebben. Het snijden van een ananas kan wel eens een lastig karweitje zijn. Met de ananassnijder kun je dit probleem vermijden. Het principe van dit apparaat is eigenlijk vrij eenvoudig. Het enige dat jij hoeft te doen alvorens je de ananas snijdt, is het groene blad bovenaan eraf halen. Vervolgens kun jij dan van start gaan met de ananassnijder. Je hoeft enkel maar het mes op de bovenkant van het stuk fruit te plaatsen. Vervolgens kun je beginnen draaien. Je zult merken dat op die manier de ananas mooi in schijfjes wordt gesneden.

Als je geluk hebt dan krijg je er bij de aankoop van het apparaat ook een schijfjessnijder bij. Op die manier kun jij de ananas nu ook in heel kleine stukjes snijden. Dit is niet alleen veel mooier maar het is gewoon veel leuker en gemakkelijker om op te eten. Met de ananassnijder bespaar je een hoop geklungel en dus veel tijd. Zo kun jij sneller van het heerlijke fruit genieten.

Als je verder ook een hekel hebt aan afwassen dan hoef je helemaal geen schrik te hebben. De meeste ananassnijders kun je nu eenmaal zonder problemen in de vaatwasmachine stoppen. Op die manier wordt het toestel grondig schoongemaakt. Kijk ook zeker naar de mogelijkheden van de ananassnijders. Er zijn goedkope ananassnijders op de markt die bijvoorbeeld niet geschikt zijn om ananassen van meer dan 1,5 kg te snijden.

Gebruiksgemak en kostprijs van de ananassnijder

Net zoals er verschillende modellen bestaan zal het dus ook niet verwonderen dat er heel wat mogelijkheden zijn ook op vlak van prijs. Zo zul je duurdere apparaten tegenkomen en aanbiedingen die iets goedkoper zijn. Het is daarom altijd een goed idee als je op voorhand een aantal zaken duidelijk stelt. Je kunt jezelf afvragen welk bedrag je er maximaal wilt en vooral kunt aan spenderen. Ga je het apparaat vaak gebruiken of eerder zo nu en dan eens. Indien je vaak ananas eet dan kun je gaan voor een toestel dat iets duurder is en van degelijke kwaliteit.

Niemand zal het ontkennen dat het schillen van een ananas een heel lastig karwei is. Je bent er altijd wel eventjes mee bezig. Dit apparaat kan je hier dusdanig bij helpen. Je kunt hierbij letten op de kracht van het toestel en de lengte ervan. Sommige van deze apparaten kunnen geschikt zijn om ananassen tot maar liefst 2,5 kg te schillen. Andere ananassnijders kunnen dit volume niet aan en zijn dus eerder geschikt voor ananassen die kleiner zijn en minder wegen.

In elk geval kan het heel wat geklungel besparen. In plaats van te worstelen met messen kun je de ananas bewerken met dit apparaat. Het is wel aan te raden om verschillende toestellen met elkaar te vergelijken alvorens je besluit één aan te kopen. Zo kun jij er het apparaat uitkiezen dat het meeste aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES