Beste crêpemaker

 

Crêpemakers test van 2024

 

Indien je dol bent op het eten van heerlijke pannenkoeken dan kan het misschien wel een goed en leuk idee zijn om een crêpemaker aan te kopen. Op die manier krijg je de kans om thuis te genieten van een heerlijke pannenkoek en er eventueel ook je vrienden en familie eens mee te verrassen. We hebben dan ook eens een onderzoek gedaan naar de 3 beste apparaten van dit moment. Door rekening te houden met de mening en het oordeel van de klanten, kunnen we besluiten dat je met de Tefal Crêpes Party Colormania een zeer goede aankoop doet. Het is ideaal voor iets grotere gezinnen aangezien je er maar liefst 6 pannenkoeken per keer mee kunt bakken. Ook met de Tristar BP-2961 kun je rekenen op een degelijk apparaat. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je er geen restjes aan de pan blijven kleven. Zo kun je het toestel na gebruik ook weer handig en snel schoonmaken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Crêpe maker reviews – top 5

 

 

Koop een crêpemaker en maak pannenkoeken bakken gezellig voor de hele familie. Er zijn diverse modellen te verkrijgen. Er zijn apparaten waarop je tegelijkertijd meer dan 1 crêpe kunt bakken. Afhankelijk van wat je nodig hebt, kun je nu de keus maken voor de beste crêpemaker.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Tefal Crêpes Party Colormania

 

De Tefal Crêpes party Colormania is het ideale product voor het maken van crêpes. Het is handig in gebruik want je kunt tegelijkertijd 6 pannenkoeken erop bakken. Aan de onderkant is er opbergruimte voor de accessoires, zodat je geen aparte plek nodig hebt daarvoor. De randen zijn van thermoplastic en bieden extra veiligheid aan.

Het heeft een antiaanbaklaag, waardoor je pannenkoeken niet zullen aanbranden. Het heeft ook nog een thermo spot indicator, zodat de juiste temperatuur gecreëerd wordt. Je krijgt 6 houten spatels erbij bij het aanschaffen van dit product.

Er zijn tot nu toe alleen positieve reviews te lezen over dit product. Alle kopers zijn tevreden ermee, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het is een handig apparaat en je kunt gezellig met het hele gezin op een veilige manier crêpes maken. Voor deze kopers is het een top product.

Als het om keukenspullen gaat is Tefal zeker en vast een bekend merk. Aan de reacties te zien is het voor veel personen ook het beste merk. Deze Tefal crêpemaker maakt het vanaf nu mogelijk om te genieten van heerlijke zelfgemaakte crêpes. Bovendien is het apparaat volledig veilig zodat je geen schrik hoeft te hebben om je te verbranden.

 

Voordelen:

Formaat:deze pannenkoekenplaat biedt ruimte om 6 pannenkoeken tegelijkertijd te bakken. Ideaal voor grote gezinnen. Bovendien kun je allemaal gezellig rond de tafel zitten terwijl je de pannenkoeken bakt.Gebruiksgemak:dit toestel beschikt over een antiaanbaklaag. Dankzij de thermo spot indicator kun je de correcte baktemperatuur hanteren. De accessoires kun je veilig opbergen in de daarvoor voorziene ruimte aan de onderkant van het toestel.

 

Nadelen:

Spatels:de houten spatels die je er bij de aankoop bij krijgt, blijken volgens enkele kopers niet zo handig te zijn. Daardoor vinden sommigen de prijs ook net iets te hoog.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Tristar BP-2961

 

Met de Tristar BP-2961 crêpemaker kun je op een snelle en eenvoudige manier pannenkoeken bakken. Dit product heeft een antiaanbaklaag dat ervoor zorgt dat de pannenkoeken niet plakken of aanbranden. Pannenkoeken bakken wordt nu voor jong en oud eenvoudiger dan ooit.

Dit product komt met een spatel, die je kunt gebruiken om het deeg te verspreiden over de pan. Je kunt de pan gemakkelijk met een doek schoonvegen. Let wel, dat je het niet in de vaatwasmachine kunt plaatsen. Handig is dat het antislipvoetjes heeft, waardoor dit product op 1 plaats blijft staan.

Het overgrootste deel van de verkopers is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit. Doordat het een goede prijs heeft, is het een voordelige koop voor hen. Dit product is handig in gebruik, want door de antiaanbaklaag wordt voorkomen dat ze mislukken. Enkele kopers vinden het lastig in gebruik.

Als we de reacties van de kopers bekijken dan zouden we durven stellen dat deze crêpemaker van Tristar zeker bij de populairste toestellen hoort. Met een vermogen van maar liefst 1000 Watt is dit ook zeker één van de krachtige toestellen. Wees maar zeker dat je in een recordtempo van heerlijke pannenkoeken kunt genieten.

 

Voordelen:

Antiaanbaklaag: dit toestel beschikt over een antiaanbaklaag waardoor de pannenkoeken niet aan de pan blijven kleven. Tegelijkertijd zorgt dit er ook voor dat je het toestel achteraf veel gemakkelijker kunt schoonmaken.

Antislipvoetjes: dankzij de antislipvoetjes waarover deze crêpemaker beschikt, kun je het toestel overal stevig en stabiel neerzetten.

Handig in gebruik: er is ook een regelbare thermostaat voorzien en een snoeropbergsysteem. Verder is er een ingebouwd verwarmingssysteem in het toestel aanwezig.

 

Nadelen:

Lastig in gebruik: enkele kopers vinden het toestel niet zo heel handig. Bovendien wordt er een verschillende wattage vermeld op de site dan het werkelijke wattage van het toestel.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Severin CM2198

 

Met de Severin Crêpes maker CM2198 kun je elke dag grote en heerlijke pannenkoeken bakken. Op dit apparaat kun je per keer 1 pannenkoek met een diameter van 30cm maken.

Het heeft een eenvoudige bediening zoals een aan- en uitschakelaar en een regelbare thermostaat met duidelijke aanwijzingen. Daarnaast heeft het ook een handig controlelampje, zodat je precies weet wanneer het apparaat klaar is om te bakken. Het heeft ook nog antislip voetjes, zodat dit product op 1 plaats blijft staan en niet schuift tijdens het bakken.

Voor dit product zijn er ook alleen positieve reviews te lezen. Alle kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het heeft een redelijke prijs. Daarnaast is het eenvoudig in gebruik, want je kunt snel en gemakkelijk grote en heerlijke pannenkoeken maken hiermee. Door de antiaanbaklaag brandt je pannenkoek niet aan. Dit product is ook eenvoudig schoon te maken.

Deze crêpemaker van Severing zul je zeker tussen de krachtigere toestellen vinden. Het heeft een vermogen van maar liefst 1000 Watt. Zo zul jij nooit heel erg lang hoeven te wachten op een heerlijke pannenkoek.

 

Voordelen:

Non-stick coating systeem: dankzij dit systeem mag je er zeker van zijn dat je pannenkoeken niet aan de pan blijven kleven. Dit maakt het reinigen achteraf ook veel gemakkelijker.

Gebruiksgemak: de antislipvoetjes bieden net iets meer stevigheid en stabiliteit. Er is ook een regelbare thermostaat voorzien en een handige aan- en uitschakelaar.

 

Nadelen:

Werkelijk iedereen is helemaal overtuigd van deze crêpemaker. Voor deze gebruikers zijn er helemaal geen nadelen aan verbonden. Ook voor ons is het niet zo eenvoudig om zwakke punten te ontdekken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Princess Royal Crêpe Maker 492227

 

Met de Princess Pannenkoekenmaker Royal Crêpe Maker 492227 kun je niet alleen heerlijke, maar nu ook mooie pannenkoeken bakken. Dit product heeft een antiaanbaklaag, waardoor je pannenkoeken nooit meer zullen mislukken.

Het komt met een handige spatel, die je kunt gebruiken om het deeg te verspreiden over je pan. Met dit product kun je per keer 1 pannenkoek bakken. Het heeft een handige indicatielamp en daardoor wordt bakken nu eenvoudiger dan ooit. Jong en oud kunnen gebruik maken van dit apparaat.

Gezien de prijs van dit product lijkt het wel op een crêpemaker aanbieding en dat is het ook voor de meeste kopers, want zij geven positief advies erover. Het is eenvoudig in gebruik en het heeft een goede prijs en kwaliteit. Je kunt in een korte tijd mooie en heerlijke pannenkoeken bakken. Enkele kopers vinden dit product lastig in gebruik.

Je kunt natuurlijk ook altijd uitkijken om een crêpemaker aan te kopen aan een voordelig tarief. Dit model heeft nu eenmaal de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 producten uit onze lijst. Daardoor zou het misschien ook wel eens een crêpemaker aanbieding kunnen zijn.

 

Voordelen:

Ontwerp: deze crêpemaker heeft een ronde vorm en een doorsnede van maar liefst 30 cm. Je kunt dus genieten van een extra grote lekkere pannenkoek. Dankzij de antiaanbaklaag mag je er zeker van zijn dat de pannenkoeken niet aan de pan blijven kleven.

Kracht: met een vermogen van maar liefst 1100 Watt is dit zeker een krachtig toestel. In een mum van tijd heb je heerlijke pannenkoeken klaargemaakt.

 

Nadelen:

Strijkstok: bij de aankoop krijg je er een soort van strijkstok bij. Hiermee kun je het beslag uitspreiden over de volledig pan. Voor één enkele gebruiker is deze strijkstok niet zo handig.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Crêpeplaat 2 platen 400 mm

 

De crêpeplaat is gemaakt van een verchroomde gietijzeren plaat en is voorzien van twee bakplaten. Elk bakplaat kan apart ingesteld worden. Bij het aanschaffen van dit product krijg je een deegverdeler en een bakspatel erbij, zodat het bakken gemakkelijk gemaakt wordt. Je zult dit product handmatig moeten schoonmaken, want je kunt het niet in de vaatwasmachine plaatsen.

Dit product werkt als het op vloeibaar gas is aangesloten en het heeft ook aardgas branders.

Gezien de prijs van dit product, behoort het niet tot de categorie van goedkope crêpemakers en dat kun je ook merken aan de reviews. Voor dit product zijn er nog geen reviews geplaatst en dat zou te maken kunnen hebben met de prijs.

Omdat er nog geen ervaringen zijn van andere personen die dit product reeds gekocht hebben, kan er op basis daarvan geen advies worden gegeven.

Deze crêpemaker van Bartscher zul je eerder tussen de dure toestellen moeten zoeken omwille van de hoge prijs. Het toestel beschikt over 2 afzonderlijke bakplaten. Zo kun jij telkens 2 grote pannenkoeken tegelijkertijd maken. Op die manier kun je heel wat tijd besparen.

 

Voordelen:

Toebehoren: wanneer je besluit dit toestel aan te kopen dan krijg je er meteen een aantal leuke toebehoren bij. Denk maar aan een deegverdeler en een bakspatel. Op die manier kun je het bakproces vereenvoudigen.

Gebruiksgemak: de crêpemaker bestaat uit 2 bakplaten die je elk afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken. Het werkt feilloos op vloeibaar gas en op aardgas branders.

 

Nadelen:

Prijs: dit is zeker geen goedkoop toestel. Het is mogelijk dat eventuele kopers zich daardoor inhouden om het te kopen.

Onderhoud: dit toestel mag je niet in de vaatwasmachine stoppen en hoef je dus handmatig af te wassen. Dit hoeft geen nadeel te zijn enkel wanneer je niet graag afwast.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Crêpe makers koopgids

 

De overheerlijkste crêpes kun je thuis zelf klaarmaken met behulp van één van de beste crêpe makers. Je kunt zeker lang genieten van dit product en jouw gasten blij maken met jouw kookkunsten. Voor de juiste crêpe maker is het een aanbeveling om deze apparaten met elkaar te vergelijken voor de aanschaf van dit ideaal product.

De prijs

 

Ongetwijfeld kan gezegd worden dat de prijs van een product dat je wenst te kopen het eerste en belangrijkste is dat je opvalt. Hoewel de beste crêpe maker niet de duurste hoeft te zijn, want een crêpe maker aanbieding houdt vaak een gunstige prijs in. Je zult zeker vele goedkope crêpe makers tegenkomen en je moet daarom ervan overtuigd zijn dat het product dat je aanschaft voldoet aan jouw behoeften.

Je kunt in dit geval gemakkelijk een ander gelukkig maken, omdat je meerdere kunt aanschaffen met hetzelfde geld. Het kan echter voorkomen dat je de juiste crêpe maker tegenkomt, maar dat het niet behoort tot de goedkope crêpe makers. De prijs van een product kan afstotend zijn of het kan uitnodigend zijn.

Hoewel de prijs niet altijd bepaalt als je een product aanschaft, is het toch heel belangrijk te weten als het bedrag dat je bereid bent neer te tellen voor een product daadwerkelijk de waarde is van het product en als het niet goedkoper kan. Als je een goede prater bent, kun je zeker invloed uitoefenen op de prijs die gevraagd wordt voor het goed.

 

 

Hoeveel pannenkoeken kun je bakken

 

Soms is meer beter, maar andere keren is minder best en dat geldt in ieder geval ook voor de crêpe makers. Er zijn verschillende crêpe makers met verschillende mogelijkheden om pannenkoeken te bakken. Afhankelijk van de huishouding of simpelweg jouw keus kun je bepalen welke crêpe maker je aanschaft.

In sommige gezinnen komen er veel mensen voor en je hebt dan meer aan een crêpe maker met meerdere bakplaten. Hoewel dit het geval kan zijn, is dat nog geen garantie dat zo een gezin handig is met het omgaan met een crêpe maker die meerdere bakplaten heeft. Dit product kan variëren van één tot zes platen waarop je je pannenkoeken kunt bakken. Voor alleenstaanden is een crêpe maker met 1 tot 2 platen meer dan voldoende vergeleken met een groot gezin die toch wel meer resultaat in weinig tijd wil bereiken.

Overigens is belangrijk voor hoeveel mensen je pannenkoeken wilt bakken en hoeveel tijd je hebt om dat te doen. Om meerdere pannenkoeken tegelijkertijd te bakken, moet je ook ervaren zijn ter voorkoming dat ze aanbranden.

 

 

Wat voor soort crêpe maker is het

 

Crêpe makers komen niet alleen met mogelijkheden om meerdere pannenkoeken per keer te bakken. Maar wat een verschil kan uitmaken is de soort crêpe maker dat je gebruikt, want zij komen in verschillende soorten. En als je vooraf weet wat in jouw keuken past, dan zal je weinig tijd nodig hebben om het juiste apparaat uit te kiezen.

De elektrische crêpe makers hebben als doel om het bakken van het vooraf bereide deeg gemakkelijker te maken. Deze crêpe makers hebben in de meeste gevallen anti-aanbaklagen om te voorkomen dat het deeg aanbrandt. Ook hebben deze producten een indicatielamp om aan te geven als het apparaat warm genoeg is om op te bakken. Verder hebben sommige digitale crêpe makers een thermo spot waardoor de hitte evenredig wordt verdeeld over de bakoppervlakte.

Dit product is ook te verkrijgen in zijn originele of nostalgische staat, waarbij het gebruikt kan worden door het aan te sluiten aan vloeibaar gas. Deze soort is meestal voorzien van knoppen en de bakplaten zijn gemaakt van gietijzer. Bij dit model is het wel belangrijk om te letten op het deeg ter voorkoming dat het aanbrandt.

Hoe wordt dit product gereinigd

 

Voor een goede hygiëne is het een belangrijke factor om alles wat je gebruikt om te bakken, goed te reinigen. Hoewel het niet altijd mogelijk is om alles met water te reinigen, zijn er zeker andere reinigingsmogelijkheden. Tegenwoordig worden alle apparaten zodanig gemaakt om gemakkelijk te reinigen.

Echter is dat niet altijd het geval, want deze crêpe makers zijn niet vaatwasserbestendig. Omdat de elektrische crêpe makers zodanig zijn samengesteld dat ze alleen op stroom werken, kunnen ze niet op elke plek nat gemaakt worden. Deze elektrische crêpe makers dienen slechts met een doekje afgenomen te worden. Dit is een gemakkelijke manier om de apparatuur te reinigen en ook een goedkope manier.

Een handmatige reiniging is ook alleen mogelijk voor een gietijzeren crêpe maker. Ondanks dit product geen elektrische crêpe maker is, kun je het niet in een vaatwasmachine reinigen. Dit komt doordat de gietijzeren platen één geheel vormen met overige onderdelen van de crêpe maker. En het kan slechts handmatig worden gereinigd.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES