Beste keukentrolley

 

Keukentrolleys test van 2024

 

Een keukentrolley kan best wel handig zijn als je bijvoorbeeld bestek, drinken of eten van de keuken naar de woonkamer wilt verplaatsen. Toch zijn er bepaalde factoren waarop je extra kunt letten. In onze koopgids trachten we deze puntjes wat meer toe te lichten zodat de zoektocht naar de voor jou beste keukentrolley makkelijk en snel verloopt. Je kunt natuurlijk ook gewoon onze top 3 raadplegen. Zo blijkt dat je met de Relaxdays bamboe keukentrolley alvast een goede aankoop doet. Het is een vrij grote en stevige keukentrolley die je makkelijk van de ene naar de andere ruimte kunt verplaatsen. Je zou eventueel ook kunnen kiezen voor de Excellent Houseware keukentrolley. Roestvrij staal wordt hier perfect en probleemloos gecombineerd met hout. Bovendien kun je genieten van een fraai en huiselijk design.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Keukentrolley Reviews – Top 5

 

 

Ben je op zoek naar een manier om eten en drinken gemakkelijk te verplaatsen dan is een keukentrolley misschien wel iets voor jou. Je kunt er flessen en keukenbestek snel mee verplaatsen en je hebt het meteen bij de hand. We hebben hierbij enkele van de betere keukentrolleys voor jou samengevat. Op die manier kan je de voor jou beste keukentrolley uit deze top 5 producten kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Relaxdays  bamboe

 

De Relaxdays keukentrolley bamboe uit de Alfred serie, wordt beschouwd als één van de betere keukentrolleys. Met dit product kan je op een handige manier servies, flessen, gerechten en nog zoveel meer eenvoudig verplaatsen. Daarnaast kan je dit product ook gemakkelijk als bijzettafel gebruiken.

De Relaxdays keukentrolley is gemaakt uit bamboe in combinatie met een zwarte plaat die vervaardigd is uit marmer. Het product beschikt over 2 lades, 3 uitneembare mandjes en 2 plateaus en beschikt daardoor over veel opbergmogelijkheden. Bovendien is de keukentrolley voorzien van 4 wieltjes waarvan 2 wieltjes met een rem. Kortom, het wordt beschouwd als de ideale keukentrolley voor het vervoeren van servies, buffet en etenswaren.

De meeste kopers zijn tevreden over dit product. Het is een product van goede kwaliteit dat er bovendien ook nog eens heel trendy uitziet. Daarnaast zijn de meeste gebruikers ook overtuigd van de mooie vormgeving.

Je bent op zoek naar zo’n handige keukentrolley. Je wilt dat hij er fraai uitziet met een luxe uitstraling en hij mag voor jou ook wat meer kosten. Dan moet je zeker even snel deze bekijken en misschien hoef je dan niet eens verder te zoeken. Het is niet de keukentrolley met de laagste prijs maar wel een blikvanger.

 

Voordelen:

Royaal: deze keukentrolley biedt veel ruimte voor het opbergen van flessen, servies en bestek.

Uitneembare mandjes: hij beschikt over drie uitneembare mandjes. Erg praktisch als je daar bijvoorbeeld groente in wilt bewaren.

Wieltjes: hij beschikt over vier wieltjes, waarvan twee met een rem. Hij laat zich daarmee makkelijk ook als bijzettafel gebruiken.

Lades: hij beschikt over twee lades, waarin je veel bestek kwijt kunt.

 

Nadelen:

Prijskaartje: met zijn toch wel forse prijs zou deze aankoop wel eens niet binnen je budget kunnen passen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Excellent Houseware

 

De moderne keukentrolley van het merk Excellent Houseware beschikt over een  roestvrijstalen blad en houten lades. Dit product behoort voor vele kopers tot één van de betere keukentrolleys.

De moderne keukentrolley in het wit is bovendien voorzien van vier zwenkwieltjes waardoor de keukentrolley zeer gemakkelijk te verplaatsen is. Er is ook een wijnrek voorzien voor het opbergen van 6 wijnflessen. De 3 witte lades zijn gemaakt uit hout en hebben een moderne typisch witte kleur.

De meeste kopers zijn overtuigd van dit product omwille van de kwaliteit en zijn dan ook zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Het beschikt over voldoende bergruimte en is daardoor handig in gebruik. Daarnaast vinden de meesten het een mooi design. Toch vinden sommige kopers dat het teveel tijd kost om de keukentrolley in elkaar te steken.

Wil je nu wel een luxe keukentrolley maar met een moderne uitstraling? Dan zou de Excellent Houseware voor jou het beste merk kunnen zijn. Hij is vervaardigd uit aluminium en wordt geleverd in een witte kleur. Deze combinatie zorgt voor zijn eigentijdse karakter.

 

Voordelen:

Ruimte: met zijn drie houten lades biedt hij veel opbergruimte voor bestek.

Keukenbladen: deze zijn vervaardigd uit aluminium en daarmee ook eenvoudig te reinigen.

Wijnrek: deze keukentrolley beschikt over een wijnrek, zodat je hierin ook een aantal wijnflessen kwijt kunt.

Zwenkwielen: hij is voorzien van vier zwenkwielen en is daarmee heel eenvoudig te verplaatsen

Montage: hoewel veel kopers heel positief zijn, geeft een enkele koper aan wat moeite te hebben gehad om de keukentrolley in elkaar te zetten.

 

Nadelen:

Prijs: de toch vrij forse prijs zou een belemmering kunnen vormen om tot aankoop over te gaan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Homestyle Serveerwagen

 

De Homestyle Serveerwagen 62 x 38 x 84,5 cm aanbieding is een handige keukentrolley die beschikt over drie plateaus en eveneens een flessenhouder.

Deze serveerwagen heeft een frame dat gemaakt is uit wit gelakt metaal met een totale diameter van ongeveer 225 cm. De 4 zwenkwieltjes zorgen er eveneens ook voor dat de Homestyle Serveerwagen zeer gemakkelijk te verplaatsen is en dus zeer handig is in gebruik. Bovendien weegt de trolley slechts 8,5 kg.

Niet alle kopers zijn tevreden over deze keukentrolley aanbieding aangezien de wieltjes niet altijd even goed werken en de kwaliteit niet optimaal is. Toch zijn de meeste kopers echter wel overtuigd van de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is een product met een trendy design, dat niet al te groot is maar toch veel opbergruimte biedt en daardoor handig in gebruik is.

Je wilt graag een keukentrolley aanschaffen. Zo handig om erbij te hebben, zowel voor binnen als buiten in de tuin of op het terras. Nou wil je daar niet meteen de hoofdprijs voor betalen. Kijk dan eens even naar deze modern vormgegeven keukentrolley.

 

Voordelen:

Gewicht: hij is vervaardigd uit licht gelakt metaal en weegt slechts 8,5 kg.

Formaat: hoewel hij niet al te groot is met zijn 62 x 38 x 84,5 cm biedt hij toch voldoende ruimte.

Wieltjes: hij is voorzien van 4 zwenkwieltjes en daarmee makkelijk te verplaatsen.

Prijs: voor een royale fraaie keukentrolley heeft hij een heel redelijke prijs. Hiermee kan hij zeker binnen jouw budget passen.

 

Nadelen:

Wieltjes: hoewel veel kopers positief geoordeeld hebben, zijn een paar opmerkingen gemaakt over de soms wat stroeve zwenkbaarheid van de wieltjes.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Homestyle Serveerwagen

 

Volgens onze kopers wordt de Homestyle Serveerwagen 51 x 30 x 80 cm beschouwd als een zeer degelijke keukentrolley op wieltjes en is het product goedkoper in vergelijking met de Homestyle Serveerwagen 62 x 38 x 84,5 cm.

Net zoals de Homestyle Serveerwagen 62 x 38 x 84,5 cm bestaat ook dit product uit drie verschillende plateaus. Het product is voorzien van een frame dat volledig gemaakt werd uit hout. Het product beschikt ook over vier zwenkwieltjes waardoor de serveerwagen zeer handig te verplaatsen is en dus handig is in gebruik. Bovendien hebben twee van de vier zwenkwieltjes een blokkeerinrichting. De totale keukentrolley weegt slechts 6,5 kg.

Over het algemeen beschouwen de kopers dit als een zeer degelijk product met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het product is bovendien zeer gemakkelijk in elkaar te zetten. In combinatie met de zwenkwieltjes zorgt dit ervoor dat het product handig is in gebruik. Ook het moderne design is een pluspunt bij de meeste kopers.

Mogelijk behoort deze keukentrolley voor jou wel tot de populairste uit onze top 5. Het frame is vervaardigd uit hout en geeft hem een klassieke uitstraling. Door het gebruik van witte plateaus past hij echter ook heel goed in een modern interieur. Misschien is deze keukentrolley wel precies helemaal wat jij zoekt.

 

Voordelen:

Gewicht: door de gebruikte materialen weegt deze keukentrolley slechts 6,5 kg.

Wieltjes: hij beschikt over 4 zwenkwieltjes, waarvan twee met een blokkeerinrichting.

Montage: hij laat zich eenvoudig in elkaar zetten.

Budget: met een heel goede prijs-kwaliteitverhouding laat hij zich niet al te moeilijk inpassen in jouw budget.

 

Nadelen:

Materialen: hoewel de meeste kopers erg positief oordelen, zijn enkele klanten een beetje teleurgesteld in de kwaliteit van de gebruikte materialen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Excellent Houseware keukentrolley

 

Deze keukentrolley met een witte kleur van het merk Excellent Houseware behoort tot één van de goedkope keukentrolleys en is gemaakt van verchroomd metaal.

Het product is voorzien van vier zwenkwieltjes die ervoor zorgen dat de serveerwagen zeer gemakkelijk te verplaatsen is en bijgevolg ook zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast beschikt deze keukentrolley over drie stevige draadmandjes. Bovendien ontvang je gedurende drie maanden een fabrieksgarantie.

Bij dit product zijn er nog maar 2 reviews geplaatst waarbij de kopers echter zeer goed advies geven over de kwaliteit van het product. De serveerwagen wordt beschouwd als zeer degelijk materiaal en handig in gebruik.

Je bent op zoek naar een goedkope keukentrolley. Dan is deze ideaal voor jou. Je betaalt een heel vriendelijke prijs en krijgt heel veel waar voor je geld terug. Wanneer je niet te veel geld wilt uitgeven maar wel het gemak wilt van zo’n keukentrolley, zoek dan niet verder.

 

Voordelen:

Afmeting: met de maten 61,5 x 50,5 x 27 cm laat hij zich makkelijk plaatsen. Hij past daarmee ook in kleinere keukens.

Opbergruimte: met zijn drie draadmandjes biedt hij heel veel opbergruimte.

Montage: deze keukentrolley laat zich heel eenvoudig in elkaar zetten.

Prijs: met de scherpe prijs is de drempel voor de aanschaf van zo\’n artikel niet zo hoog.

 

Nadelen:

Kwaliteit: de meeste beoordelaars zijn positief over deze keukentrolley. Een enkele koper geeft aan, dat de kwaliteit van deze trolley toch niet geheel aan zijn verwachtingen heeft voldaan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Keukentrolleys koopgids

 

Met een keukentrolley heb je alles meteen bij de hand. Bovendien kun je op die manier ook veel gemakkelijker bepaalde dingen verplaatsen. Als je de verschillende exemplaren gaat vergelijken is het goed als je rekening houdt met het gebruiksgemak. Wil je echt voor één van de beste keukentrolleys gaan, hoef je ook uit te kijken naar de grootte, het materiaal, de opties en de prijs ervan.

Gebruiksgemak

Een keukentrolley zul je tegenwoordig steeds vaker in elke keuken aantreffen. Afhankelijk van het model dat je aankoopt, kun je er namelijk heel wat keukengerei in opbergen. Zo kun je er je bestek en borden in opbergen. Maar ook servetten en handdoeken zijn een mogelijkheid. Uiteraard hoef je de keukentrolley niet alleen te gebruiken om benodigdheden op te bergen. Je kunt het ook eenvoudig gebruiken om bepaalde dingen van de ene kamer naar de andere te verplaatsen.

Zo kun je dankzij de keukentrolley je maaltijden en dranken eenvoudig van de keuken naar de woonkamer overbrengen. Bovendien heb je dan ook alles meteen bij jou zoals bestek en servetten. In bepaalde gezinnen zul je zien dat de keukentrolley voor andere zaken gebruikt wordt. Zo zien sommige mensen het eerder als een soort bijzettafeltje. Uiteraard kan dit wel heel erg handig zijn. Zo kun jij een hapje en drankje naast jou zetten terwijl je in de zetel van een goed boek geniet.

Kortom er zijn heel wat mogelijkheden als je besluit een keukentrolley aan te kopen. Je zult ook zien dat het ene model veel groter is dan het andere. Net zoals de ene keukentrolley net iets meer mogelijkheden heeft dan de andere trolley. Houd er wel rekening mee dat de grotere modellen met iets meer opties vaak niet tot de goedkope keukentrolleys behoren. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het product aan jouw verwachtingen voldoet.

 

De grootte en het materiaal

Zodra je van plan bent om een keukentrolley aan te schaffen, zul je zien dat er tegenwoordig een ruim assortiment voorhanden is. Dit maakt de keuze er voor jou natuurlijk niet gemakkelijker op. Toch kun jij veel gerichter op zoek gaan door met een aantal dingen op voorhand rekening te houden. Denk eerst eens goed na over wat je precies van het toestel verwacht en wat je eisen zijn. Wil je de keukentrolley hoofdzakelijk gebruiken als bijzettafeltje, of zie je het toch eerder als een soort van extra opbergruimte?

Daarnaast is het belangrijk dat je rekening houdt met de ruimte die je beschikbaar hebt. Als je bijvoorbeeld maar een hele kleine keuken hebt, dan is een grote trolley misschien niet zo een goed idee. In een ruime keuken kun je dan weer een model kiezen dat iets groter is. Je hoeft zeker geen schrik te hebben want er is echt voor iedereen wat wils. Er zijn heel compacte modellen maar dan zijn er ook aanbiedingen die meer mogelijkheden bieden.

Ook wat betreft het materiaal zul je merken dat er behoorlijk wat keuzemogelijkheden zijn. Zo zijn er modellen die volledig uit metaal gemaakt zijn en dus duurzaam zijn. Je kunt ook een keukentrolley kiezen die uit stevig hout gemaakt is. Denk hierbij maar aan bamboe. Hout ziet er heel natuurlijk uit en is ook rustgevend. Dit zou dus zeker niet misstaan in een landelijk interieur.

Opties en het budget

Naast de verschillende mogelijkheden op vlak van groottes en materialen, zul je zien dat bepaalde modellen ook net iets meer opties hebben. Houd er wel rekening mee dat je voor deze opties uiteindelijk ook wel zult betalen. Een keukentrolley met meer opties zal eerder tot de dure categorie behoren. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je een keukentrolley aanbieding tegenkomt.

Hoe groter de trolley is die je aankoopt, hoe meer ruimte je hebt om dingen op te plaatsen. Verder beschikken heel wat keukentrolleys ook over verschillende lades en mandjes. Op die manier kun je handig en snel je bestek, handdoeken en servetten opruimen. Als het eventueel kan dan is het een aanbeveling om uit te kijken naar een exemplaar met wielen. Dankzij de wieltjes kun je de keukentrolley veel gemakkelijker verplaatsen. Dit kan vooral heel handig zijn voor iets oudere personen of personen met minder kracht.

Kortom er zijn heel wat mogelijkheden die allemaal een invloed zullen hebben op het uiteindelijke prijskaartje. Uiteraard beslis je helemaal zelf welk bedrag je kunt en vooral wilt spenderen aan een keukentrolley. Het is ook altijd een goed idee om een kijkje te nemen tussen de vele reviews van kopers. Zo kun jij al een bepaald idee krijgen over een specifieke keukentrolley. En vroeg of laat zul jij beslist een keukentrolley tegenkomen die volledig aan jouw wensen voldoet.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES