Beste keukenrolhouder

 

Keukenrolhouders test van 2024

 

Bepaalde producten kunnen nu eenmaal niet ontbreken in een keuken. Een degelijke maar vooral stevige keukenrolhouder hoort daar volgens heel wat gebruikers ook bij. Heb je zelf nog geen keukenrolhouder in huis of wil je een nieuw exemplaar aanschaffen? Dat kan! Bekijk alvast even onze koopgids over keukenrolhouders zodat je een beter beeld krijgt van de meest belangrijke factoren en kenmerken. Scrol vervolgens verder naar onze top 3 waarin we jou de 3 best beoordeelde keukenrolhouders presenteren. Zo blijkt de Wesco Lime Groen keukenrolhouder alvast een unieke aanbeveling te zijn. Het leuke is dat dit product in tal van neutrale of opvallende kleurtjes te verkrijgen is. Heb je een groene keuken dan kun jij bijvoorbeeld kiezen voor deze limoengroene keukenrolhouder. Door te kiezen voor de Leifheit Parat Wit keukenrolhouder kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor neutraliteit. De witte kleur laat het product vrijwel in eender welke keuken makkelijk plaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Keukenrolhouder Reviews – Top 5

 

 

Een keukenrolhouder kan echt niet ontbreken in je keuken. Het is ideaal wanneer je eten aan het klaarmaken bent en even snel iets moet schoonmaken of afvegen. Opdat jij voor de beste keukenrolhouder zou gaan hebben wij even een top 5 voor jou samengesteld.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Wesco Lime Groen

 

Met de keukenrolhouder van Wesco haal je echt een goed product in huis. Het is namelijk niet alleen geschikt als keukenrolhouder maar je kunt het ook gebruiken als wc-papier houder. Het product is 30 cm hoog en biedt plaats voor één keukenrol of twee wc-rollen.

Het product is gemaakt uit roestvrij staal en is beschikbaar in verschillende kleuren. Op die manier kun je voor jezelf het kleur kiezen dat het beste in jouw interieur past. Het kan niet in de vaatwasser maar dit is geen probleem aangezien de keukenrolhouder gemakkelijk te reinigen is.

Uit de vele reviews bij dit product blijkt dat veel kopers een positief advies geven over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. Het is niet alleen heel handig in gebruik, het beschikt ook nog eens over een fraai design. Kortom dit product is een echte keukenrolhouder aanbieding die geschikt is voor elk interieur.

Door te kiezen voor deze Wesco keukenrolhouder kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor design. De keukenrolhouder wordt gekenmerkt door een opvallende limoengroene kleur waardoor het dus meteen een echte blikvanger wordt. Hieronder alvast een overzicht van de populairste kenmerken.

 

Voordelen: 

Gebruiksgemak: je zult merken dat het om een bijzonder degelijk product gaat dat je zowel als keukenrolhouder alsook als toiletpapier houder kunt gebruiken.

Formaat: deze keukenrolhouder heeft een hoogte van ongeveer 30 cm. Ideaal dus voor maximaal 1 keukenrol, of te gebruiken in combinatie met 2 wc-rollen.

Materiaal: het is een stevige keukenrolhouder vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal.

Onderhoud: ondanks het feit dat de keukenrolhouder uiteraard niet in de vaatwasmachine past, zul je merken dat het toch bijzonder makkelijk is om te onderhouden en schoon te maken.

 

Nadelen: 

Matige kwaliteit: slechts één enkele koper is niet helemaal tevreden over de aangeboden kwaliteit van dit product.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Leifheit Parat Wit

 

De leifheit parat keukenrolhouder is een echte aanwinst voor wie graag plaats bespaart in de keuken. Dit product is namelijk de perfecte keukenrolhouder voor aan de muur aangezien je het probleemloos kunt ophangen.

Het product is gemaakt uit kunststof en heeft een witte kleur. Je kunt er ook aluminiumfolie en huishoudfolie in ophangen. Helemaal onderaan is er dan nog een extra houder waar je het keukenpapier kunt insteken. De messen zorgen er bovendien voor dat de folie nauwkeurig wordt afgesneden.

Jammer genoeg blijken niet alle kopers overtuigd van het product. Uit een enkele review blijkt dat het niet mogelijk is om de mesjes los van het toestel te kopen. Daarnaast blijkt het ook niet zo heel handig te zijn. Ondanks deze negatieve beoordelingen blijkt dat de meeste kopers toch overtuigd zijn van de goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en beschikt het over een fraai design.

Je kunt natuurlijk ook altijd nog opteren om te kiezen voor deze unieke witte keukenrolhouder van het bekende merk Leifheit. Handig in gebruik en bijzonder praktisch is ook voor mensen die graag zoveel mogelijk plek willen besparen. Laten we alvast even op zoek gaan naar de voordelen en de nadelen ervan.

 

Voordelen: 

Installatie: je zult merken dat het helemaal niet veel moeite kost om deze keukenrolhouder te installeren. Je kunt deze zonder problemen aan de wand of de muur bevestigen.

Gebruiksgemak: het is een handig maar vooral multifunctioneel product. Zo functioneert het niet alleen als keukenrolhouder maar is het ook ideaal om er bijvoorbeeld huishoudfolie en zelfs aluminiumfolie in te bevestigen.

Materiaal: het is een stevige keukenrolhouder vervaardigd uit bijzonder duurzaam en makkelijk te onderhouden kunststof.

 

Nadelen: 

Kwetsbaar: een kleine minderheid van de klanten is jammer genoeg niet helemaal overtuigd van de kwaliteit en de duurzaamheid van dit product.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Simplehuman Tension Zilver

 

Met de zilverkleurige keukenrolhouder van simplehuman ben je er zeker van dat je een goed product aankoopt. Het product is volledig gemaakt uit roestvrij staal.

Bovendien kun je ervan op aan dat er telkens maar één velletje tegelijk afscheurt van de rol. Dit komt doordat de keukenrolhouder namelijk voldoende weerstand biedt. Daarnaast beschikt het product over een zwaardere onderkant. Hierdoor blijft de keukenrol altijd zeer stabiel staan.

Uit de beoordelingen die bij het product geschreven werden, kunnen we afleiden dat alle kopers tevreden zijn over het design. Het is een eenvoudig design dat past in elk interieur. Bovendien vinden alle kopers het ook een heel handig product doordat het zo stevig en stabiel is. Het is dus voor de meeste een kwalitatief product. Echter vinden enkele gebruikers dat het net iets te veel plaats inneemt.

Ben je op zoek naar een degelijke keukenrolhouder die er ook elegant en stijlvol uitziet? Dan kun je altijd kiezen voor dit unieke exemplaar van het bekende, en misschien wel het beste merk Simplehuman. Toch is het een goed idee om de positieve en negatieve kanten even grondig op een rijtje te plaatsen.

 

Voordelen: 

Materiaal: deze keukenrolhouder kan best wel tegen een stootje en is helemaal vervaardigd uit degelijk roestvrij staal.

Hoge weerstand: doordat deze keukenrolhouder voor heel wat weerstand zorgt, zul je merken dat het mogelijk is om per keer slechts 1 enkel velletje te gaan afscheuren.

Stabiliteit: de zware voet van deze keukenrolhouder zorgt ervoor dat het product makkelijk en stabiel blijft staan.

 

Nadelen: 

Te groot: we merken dat een kleine minderheid van de klanten de keukenrolhouder toch wel net iets te groot vindt. Daardoor neemt het ook net iets meer ruimte in beslag dan verwacht werd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Brabantia Brilliant Steel

 

Met deze keukenrolhouder van brabantia gemaakt uit roestvrij staal kun je vanaf nu je keukenrol gemakkelijk verplaatsen en meenemen naar de plek waar je het nodig hebt.

Dit product heeft een metaalachtige kleur die ervoor zorgt dat het in vrijwel elk interieur past. Bovendien beschikt dit product ook over een rolstop. Met deze rolstop kun jij op je beide oren slapen want het zorgt ervoor dat het papier er niet zomaar afrolt. Deze keukenrolhouder kun je perfect op een natte ondergrond zetten zonder dat het keukenpapier nat wordt. Ideaal dus als je bijvoorbeeld eens morst met water.

In vergelijking met de vorige drie producten behoort dit product tot de goedkope keukenrolhouders. Toch zijn niet alle kopers overtuigd van de goede prijs-kwaliteitverhouding. Doordat het niet voorzien is van rubberen pootjes is het voor een aantal gebruikers niet zo handig in gebruik. Toch koop je zeker en vast geen slecht product aan. Dit blijkt uit de reacties van de meeste kopers. Het is een kwalitatief goed product dat zeer gemakkelijk te reinigen is.

In ons lijstje mocht deze unieke keukenrolhouder van Brabantia alvast niet ontbreken. Indien je interesse mocht hebben in dit product dan lijkt het ons alvast een bijzonder goede aanbeveling om de voordelen en de nadelen even tegenover elkaar te gaan afwegen. Op die manier krijg je een beter beeld over de mogelijkheden ervan.

 

Voordelen: 

Materiaal: het is een degelijk en bijzonder stevige keukenrolhouder die volledig vervaardigd is uit duurzaam roestvrij staal.

Formaat en gewicht: het is een standaard keukenrolhouder die behoorlijk weinig weegt en daardoor ook makkelijk is om van de ene ruimte naar de andere te verplaatsen.

Rolstop: de rolstop waarover deze keukenrolhouder beschikt, kan op een eenvoudige manier voorkomen dat het keukenpapier plotseling van de rol valt.

Prijskaartje: het is misschien niet meteen het product met de laagste prijs maar toch zul je aangenaam verrast zijn door het betaalbare prijskaartje ervan.

 

Nadelen: 

Geen rubberen pootjes: enkele kopers vinden het jammer dat de voet van het product niet over een rubberen onderkant beschikt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Riviera Maison Zilverkleurig

 

Met de riviera maison keukenrolhouder haal je een product in huis dat er heel elegant uitziet en daardoor gemakkelijk in elk interieur past.

De keukenrolhouder is gemaakt uit aluminium en is zilver van kleur. Hierdoor krijgt het product een elegante toets. Ideaal dus als je eens vrienden of familie op bezoek krijgt. Het is belangrijk dat je voldoende ruimte voorziet voor dit product aangezien het 40 cm hoog is en 15 cm breed. Je kunt het product wel vrij vlot verplaatsen aangezien het licht van gewicht is.

Uit de beoordelingen kunnen we opmaken dat heel wat kopers tevreden zijn over de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks het feit dat het toch om een duur product gaat. Het fraaie design maakt dit namelijk allemaal goed. Echter vinden enkele kopers het product niet zo handig in gebruik doordat je de ring telkens moet losdraaien wanneer je er een keukenrol wilt opsteken.

Tenslotte is het mogelijk om deze top 5 af te sluiten met de keukenrolhouder van het bekende merk Riviera Maison. Een degelijk en tegelijk designvol stuk dat meteen een echte blikvanger zal worden in de keuken. Laten we de positieve en negatieve punten even op een rijtje plaatsen.

 

Voordelen: 

Materiaal: het is een stevige keukenrolhouder die vervaardigd is uit makkelijk te onderhouden en lichtgewicht aluminium.

Design: de keukenrolhouder is afgewerkt in een opvallende glanzende zilveren kleur en oogt heel vintage en elegant.

Formaat: de keukenrolhouder heeft een maximale hoogte van ongeveer 40 cm en heeft een breedte van ruim 15 cm.

 

Nadelen: 

Budget: jammer genoeg zul je voor deze keukenrolhouder toch wel wat meer budget hoeven te voorzien.

Design: het is mogelijk dat het design niet bij iedereen in de smaak valt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Keukenrolhouders koopgids

 

Zelfs wanneer je niet regelmatig in de keuken bezig bent, kan een keukenrolhouder echt wel een aanwinst zijn. Tegenwoordig is er een enorm ruim gamma op de markt gebracht waardoor het niet altijd eenvoudig is om een goede keuze te maken. Opdat jij toch voor één van de beste keukenrolhouders zou kunnen kiezen, hebben wij een aantal factoren verder uitgediept. Probeer dus zeker rekening te houden met het type, het materiaal, de opties en de prijs als je de modellen gaat vergelijken.

Het gebruiksgemak van een keukenrolhouder

Heel veel mensen zullen het nut van een keukenrolhouder alleen maar kunnen beamen. Als je vaak in de keuken bezig bent dan zul je maar wat blij zijn als er een keukenrolhouder binnen handbereik staat. Je zult het misschien wel herkennen. Je bent aan het koken en hebt gemorst met een beetje water of olie. Dankzij de keukenrolhouder heb je de redding nabij. Een doekje van de keukenrol en het probleem is volledig opgelost.

Bovendien kun je vandaag de dag een enorme verscheidenheid aan stijlen en kleuren opmerken. Op die manier hoef jij de keukenrolhouder niet altijd weg te zetten. Je kunt deze ook perfect op het aanrecht laten staan want het kan een meerwaarde geven aan de inrichting van je keuken. Naast de verschillende design mogelijkheden en de kleuren zul je ook een enorme diversiteit opmerken wat betreft de materiaalsoorten en de mogelijkheden ervan.

Het zal dus ook niet verwonderen dat je ook verschillende prijskaartjes zult tegenkomen. Zo zul je zeker goedkope keukenrolhouders kunnen opmerken. Net zoals er ook de iets duurdere modellen zijn. Het is zeker een goede aanbeveling om eventuele promoties in de gaten te houden. Op die manier kun je gemakkelijker een keukenrolhouder aanbieding spotten die misschien wel volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

 

Het type keukenrolhouder en het materiaal

Zoals in het voorgaande stukje reeds min of meer duidelijk werd, zijn er verschillende keukenrolhouders op de markt gebracht. Het is dus aan jou om er het model uit te pikken dat het meeste aan jouw verwachtingspatroon voldoet. Dit is zeker niet altijd gemakkelijk en daarom willen wij jou even op weg helpen. Eigenlijk kunnen we een onderscheid maken tussen 2 verschillende soorten keukenrolhouders.

Je hebt eerst en vooral de typische tafelkeukenrolhouder. Dit is een model dat je eigenlijk op gelijk welke plaats kunt neerzetten. Het is zeer licht van gewicht en is dus gemakkelijk van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Maar je kunt ook kiezen voor een model dat je tegen de muur hoeft te bevestigen. Dit wordt ook wel de wandkeukenrolhouder genoemd. Deze kun je dus niet verplaatsen van bijvoorbeeld de keuken naar de woonkamer. De keukenrolhouder blijft dezelfde plaats aan de muur behouden.

Verder onderscheiden de keukenrolhouders zich vooral op basis van de gebruikte materiaalsoorten. Zo zijn er heel veel modellen die gemaakt zijn uit RVS of kunststof. Deze keukenrolhouders zijn in de eerste plaats heel stevig en bieden dus ook heel wat stabiliteit. Toch kun je tegenwoordig ook vaak modellen spotten die gemaakt zijn uit hout, katoen of zelfs aluminium. Het is dus aan jou om uit te maken waar jij naar op zoek bent en welke keukenrolhouder jij het liefste ziet.

De opties en de kostprijs van de keukenrolhouder

In het voorgaande stukje hebben we reeds vermeld dat er eigenlijk 2 groepen keukenrolhouders zijn. Zo zijn er de tafelkeukenrolhouders en de wandkeukenrolhouders. Elke categorie kan dan eventueel nog over extra opties en mogelijkheden beschikken. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om te kijken naar een stevige tafelkeukenrolhouder. Dit kan een model zijn uit RVS of aluminium. Maar je kunt ook kiezen voor een tafelkeukenrolhouder die voorzien is van een antisliplaag. Op die manier blijft de keukenrolhouder stevig en stabiel staan telkens jij een stukje keukenrol afscheurt.

Doordat de tafelkeukenrolhouders gemakkelijk te verplaatsen zijn, kun je ze eventueel ook als toiletrolhouder gebruiken. In plaats van er dan één of 2 keukenrollen in te plaatsen kun je er een drietal WC rollen op plaatsen. Als je een wandkeukenrolhouder kiest, dan kun je opteren voor een model waar je ook aluminiumfolie of huishoudfolie in kunt opbergen. Dan heb je eigenlijk een handig apparaatje dat je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.

Uiteraard zal de ene keukenrolhouder dus iets prijziger zijn dan sommige andere modellen. Het is dan ook aan te raden om bijvoorbeeld eens een kijkje te nemen tussen de vele reacties die kopers geplaatst hebben. Vaak kun je daar nog heel bruikbare tips terugvinden en sommige gebruikers geven je ook iets meer advies. En houd verder zeker rekening met eventuele aanbiedingen.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES