Beste sandwichmaker

 

Sandwichmakers test van 2024

 

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende sandwichmakers op de markt waardoor het niet altijd eenvoudig is om een goede keuze te maken. Je kunt daarom onze koopgids misschien wel als leidraad gebruiken bij de keuze van een degelijke sandwichmaker. Wij zijn zelf ook op zoek gegaan naar de 3 beste sandwichmakers van het moment. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Tristar SA-3050 sandwichmaker. Met dit apparaat kun je tot maar liefst 2 afzonderlijke sandwiches tegelijk gaan klaarmaken. Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor de Bestron AFS8009 sandwichmaker. In vergelijking met het voorgaande toestel is dit model iets groter want je kunt er maar liefst 4 heerlijke sandwiches tegelijk in klaarmaken. Ideaal voor mensen met een groter gezin.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Sandwichmaker reviews – top 5

 

 

Als je elke ochtend wilt genieten van een heerlijk ontbijt, dan moet je zeker een sandwichmaker aanschaffen. Met dit apparaat kun je heerlijke tosti’s maken en soms ook wafels klaarmaken of zelfs vlees grillen. Dat verschilt natuurlijk per apparaat. Bekijk daarom de opties hieronder en kies voor de beste sandwichmaker.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Tristar SA-3050

 

Met de Tristar SA-3050 Sandwich toaster kun je nu 1 of 2 sandwiches grillen. Je maakt de heerlijkste tosti’s op een heel gemakkelijke en eenvoudige manier.

De grillplaten zijn voorzien van een antiaanbaklaag en zorgen ervoor dat je broodjes niet aanbranden. Je kunt trouwens ook vlees of groente grillen ermee. Het is gemakkelijk om schoon te maken en door zijn compacte vorm zet je het zo weg.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een sandwichmaker aanbieding. En dat is het ook voor de meeste kopers, want het grootste deel is wel tevreden met dit product.

Het is een voordelige koop, want dit product heeft een goede prijs. Het is eenvoudig in gebruik en is van goede kwaliteit. Enkele kopers hebben de mening dat dit product een matige kwaliteit heeft en dat het kwetsbaar is.

Ben jij ook zo dol op heerlijke tosti’s in de ochtend? Dan hoef je zeker deze sandwichmaker van Tristar eens te bekijken. Je zult trouwens versteld staan van de lage prijs in vergelijking met de andere 4 toestellen die we hebben opgenomen in de selectie. Bekijk dus zeker even de voor- en nadelen van deze sandwichmaker.

 

Voordelen:

Budget: dit toestel beschikt wel degelijk over de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 sandwichmakers. Ideaal als je een beperkter budget hebt of gewoon niet zoveel wenst te spenderen.

Vermogen: dit toestel beschikt over een motor met een vermogen van maar liefst 750 watt en behoort daardoor tot de krachtige sandwichmakers.

Veiligheid: het apparaat is voorzien van een ergonomische handgreep die ook nog eens is uitgerust met een vergrendelingssysteem. Het apparaat schakelt automatisch uit bij oververhitting en dankzij de antislipvoetjes staat het altijd stabiel.

 

Nadelen:

Formaat: één enkele koper laat weten dat het apparaat toch veel kleiner is dan verwacht.

Kwetsbaar: een aantal gebruikers zijn het erover eens dat het toestel vrij kwetsbaar is en dan ook snel stuk gaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Bestron AFS8009

 

De Bestron AFS8009 sandwichmaker is het ideale product waarmee je de lekkerste tosti’s of wafels kunt maken. Het is heel gemakkelijk in gebruik, want het heeft een automatische temperatuurregeling.

Dit apparaat is niet alleen gemakkelijk om te gebruiken, maar het is ook een aanwinst voor de keuken. Je moet alleen maar letten op de twee indicatielampjes die het heeft. Wat ook handig is, is dat je dit product verticaal kunt opbergen. Het is eenvoudig te reinigen, want dit product heeft een hoogwaardige bakplaat met antiaanbaklaag.

Voor dit product staan er niet alleen positieve beoordelingen geschreven. De kopers zijn tevreden met de kwaliteit van dit product en het is eenvoudig in gebruik. Het is een voordelige koop, want dit product heeft een goede prijs. Voor enkele gebruikers is dit product kwetsbaar en is het lastig in gebruik. Dit product past ook niet optimaal.

Deze sandwichmaker is afkomstig van het bekende merk Bestron dat door sommige kopers misschien wel eens als het beste merk beschouwd zal worden. Net zoals het vorige toestel heeft ook dit apparaat een bijzonder krachtig vermogen van 750 watt. Je zult dus merken dat de sandwichmaker in een recordtempo opgewarmd is.

 

Voordelen:

Bediening: de bediening van dit toestel is bijzonder eenvoudig. Je hoeft enkel rekening te houden met de knop “power” en de knop “gereed voor gebruik”.

Formaat: deze sandwichmaker behoort tot de grote modellen. Je kunt er 4 tosti of wafels tegelijkertijd mee maken. Ideaal voor grote gezinnen.

Prijs-kwaliteitverhouding: het apparaat biedt heel wat mogelijkheden en opties aan en dit tegen een bijzonder voordelig tarief.

Handig in gebruik: doordat het toestel over een antiaanbaklaag beschikt, is het ook bijzonder eenvoudig te reinigen. Dankzij de antislipvoetjes staat het altijd heel stabiel.

 

Nadelen:

Formaat: ondanks het feit dat je er 4 tosti’s in kunt klaarmaken, vindt één enkele koper het toestel toch net iets te klein

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Cloer 6269

 

Met de Cloer 6269 sandwichmaker kun je binnen de kortste tijd de heerlijkste tosti’s klaarmaken. In dit apparaat kun je tegelijk 4 sandwiches bereiden, wat dit apparaat ideaal maakt voor mensen die in de ochtend van een stevig ontbijt houden of voor grote gezinnen.

Dit apparaat is gemakkelijk in gebruik en het heeft een handige antiaanbaklaag die ervoor zorgt dat je sandwiches niet zullen aanbranden. Hierdoor is dit apparaat ook gemakkelijk om te reinigen.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope sandwichmakers. En dat kun je merken aan het aantal reviews die er voor dit product geschreven zijn. Er is tot nu toe maar 1 review geschreven voor dit product.

De koper is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Het is een voordelige koop, want dit product heeft voor deze koper een goede prijs.

Als je je oog hebt laten vallen op deze sandwichmaker van het merk Cloer dan zul je toch net iets meer budget moeten voorzien. Het is niet meteen het populairste merk maar toch merken we dat het voor de koper een topproduct is. Het lijkt ons dan ook een goed idee om de voor- en nadelen eens grondig onder de loep te nemen.

 

Voordelen:

Kracht: dit toestel heeft een vermogen van maar liefst 1800 watt en dit is zowat het dubbele in vergelijking met de vorige 2 apparaten.

Onderhoud: doordat het toestel over een antiaanbaklaag beschikt, zullen er geen vervelende restjes aan de sandwichmaker blijven kleven. En dit maakt het net iets eenvoudiger om te reinigen.

Formaat: de sandwichmaker is geschikt voor grote gezinnen aangezien je 4 tosti’s tegelijk kunt klaarmaken.

 

Nadelen:

Prijskaartje: we merken dat de koper helemaal tevreden is met de aankoop van dit toestel. Toch zou de hoge prijs misschien wel een struikelblok kunnen zijn voor andere gebruikers.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Sencor Ssm9400Ss 3-in-1

 

De Sencor Ssm9400Ss 3-in-1 sandwichmaker heeft een vermogen van 700 watt en is licht van gewicht. Met dit product kun je sandwiches of wafels bereiden en je kunt het ook gebruiken om vlees te grillen. Het heeft een automatische temperatuurregeling en een indicatielampje dat aangeeft wanneer dit apparaat klaar voor gebruik is.

Het heeft drie verschillende bakplaten die elk een antiaanbaklaag hebben. De antiaanbaklaag maakt het eenvoudig om te reinigen. Het is ook veilig in gebruik, want dit apparaat heeft een thermische beveiliging.

Voor dit product staat er tot nu toe maar 1 beoordeling geschreven. De koper is tevreden met het aanschaffen van dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Dit product heeft ook een goede prijs. Deze koper geeft positief advies voor dit product en raadt het aan. Het is een goede combinatie van sandwichmaker en wafelijzer.

De Sencor sandwichmaker blijkt echt wel een topproduct te zijn als we de meer dan positieve review bekijken. Het is ook meteen veel goedkoper in vergelijking met het voorgaande apparaat. Toch raden we jou aan om eerst de sterke en minder sterke punten van het toestel eens grondig door te nemen alvorens je tot de aankoop ervan overgaat.

 

Voordelen:

Vermogen: de sandwichmaker van Sencor is voorzien van een vermogen van maar liefst 700 watt.

Gebruiksgemak: de handvatten zijn voorzien van een handige vergrendeling. Bovendien is er ook een automatische temperatuurregeling aanwezig.

3 in 1: dit toestel is niet alleen geschikt om sandwiches en wafels klaar te maken maar het is ook mogelijk om er vlees mee te grillen. Je kunt de bakplaten er eenvoudig uitnemen en gemakkelijk reinigen.

 

Nadelen:

We merken dat de koper helemaal tevreden is over dit product en er voor hem of haar geen nadelen zijn. Dit maakt het natuurlijk voor ons veel lastiger om eventuele minpunten met jou te bespreken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Princess 127002

 

Het Princess 127002 Tosti apparaat is een geweldig product, dat je wel zeker in jouw keuken moet hebben. Met dit product kun je twee tosti’s tegelijk maken en kun je elke ochtend genieten van een heerlijk ontbijt.

Het heeft indicatielampjes die aangeven wanneer dit apparaat klaar voor gebruik is. Door de antiaanbaklaag wordt voorkomen dat de sandwiches aanbranden en maakt het dit product ook gemakkelijk om schoon te maken. Je kunt dit product veilig en compact opbergen omdat het een vergrendeling, snoeropbergsysteem en een verticale opbergmogelijkheid heeft.

Er staan twee beoordelingen geschreven voor dit product. Beide kopers zijn zeer tevreden met dit apparaat, want het is van goede kwaliteit en is duurzaam. Dit product is ook een voordelige koop geweest, want het heeft een goede prijs. Het heeft een compact design en is snel op temperatuur. Voor deze kopers is dit een top product.

Princess behoort zeker tot de bekende merken als het gaat om elektrische huishoudtoestellen. Zo heb je heel wat mensen die vinden dat Princess veruit het beste merk is, voor anderen is dit dan weer niet het geval. Toch mag je er zeker van zijn dat je met de deze sandwichmaker een heel degelijk en vooral veelzijdig product in huis haalt.

Voordelen:

 

Kracht: het toestel beschikt over een vermogen van 700 watt en warmt dus vrij snel op.

Onderhoud: doordat je de platen uit het toestel kunt halen, maakt dit het reinigen ook veel eenvoudiger.

Vetafdruipsysteem: dankzij het vetafdruipsysteem wordt al het vet meteen afgevoerd en opgevangen in het daarvoor voorziene opvangbakje.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: een aantal klanten vinden het product vrij kwetsbaar doordat het snel kapot gaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Sandwichmaker koopgids

 

‘s Ochtends een lekkere sandwich of liever in de middag? Geen probleem als je over een sandwichmaker beschikt. Je kunt dit apparaat makkelijk kopen maar je moet wel rekening houden met enkele factoren. Denk maar aan de prijs van het product maar ook de grootte, de functies en het onderhoud. We gaan even dieper in op enkele punten.

Soorten sandwichmakers

Een sandwichmaker is bij ons ook wel bekend onder de naam tosti-ijzer. Er bestaan vele verschillende modellen waar je zult uit moeten kiezen naargelang je eigen eisen en voorwaarden. Zo zijn er sandwichmakers die slechts één sandwich per keer kunnen opwarmen maar er bestaan ook modellen die 2 of meer sandwichs kunnen maken.

Deze apparaten zijn natuurlijk ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Hoewel de meest voorkomende kleuren wit en zwart zijn kun je het dus ook in het groen vinden als je een beetje zoekt. Er bestaan ook al toestellen die gemaakt zijn van roestvrij staal.

Als je van plan bent om de sandwichmaker te gebruiken voor je kinderen dan kun je kiezen voor een model met een figuurtje in de platen. Zo kun je een leuke tosti maken voor je kinderen met een afbeelding van bijvoorbeeld Spongebob.

Beslis ook of je liever een sandwichmaker hebt met de vorm van brood of sandwiches of een model die geen grenzen heeft, deze kun je dan ook gebruiken om een sandwich te maken met een stokbrood.

 

Functies van de sandwichmaker

Meestal beschikt een tosti-ijzer over een indicatielampje dat aangeeft wanneer het ijzer warm genoeg is om de sandwiches in te plaatsen. De meeste modellen beginnen meteen met opwarmen door gewoon de stekker in het stopcontact te steken. Als je een toestel wilt met een aan- en uitknop dan zul je daar specifiek naar moeten op zoek gaan.

Een handig kenmerk van een sandwichmaker is als je de platen kunt verwisselen. Zo kun je het apparaat gebruiken om verschillende soorten voedsel klaar te maken. Je kunt bijvoorbeeld grillplaten gebruiken om vlees te grillen. Deze platen zijn wel niet altijd geschikt om in de vaatwas te plaatsen.

Zorg er voor dat de platen beschikken over een anti-aanbaklaag zodat het voedsel er niet blijft aankleven. Zo blijft de sandwichmaker schoon en is het makkelijker om de platen te reinigen.

De meeste tosti-ijzers zijn voorzien van een handgreep die je kunt vergrendelen door middel van een clip. Zo blijft je apparaat goed dicht en worden je sandwiches het best gegrild. Als het toestel aan de onderkant nog uitgerust is met antislipvoetjes dan ben je ook zeker dat het apparaat niet gaat schuiven.

Tel daar nog een beveiliging tegen oververhitting bij op en je bent zeker dat je een product van topkwaliteit koopt.

 

Grootte en onderhoud

De grootte van de sandwichmaker is belangrijk want je moet natuurlijk plaats genoeg hebben om het apparaat te zetten. Gelukkig is geen enkel model zodanig groot dat je het niet op het aanrecht kunt zetten, maar het kan beter zijn om een kleiner model te kopen die je makkelijker kunt opbergen.

De grootte zal natuurlijk ook afhangen van het aantal tosti’s die je wilt maken. Een apparaat waarmee je twee of drie sandwiches kunt maken zal meer plaats innemen dan een toestel voor één sandwich. Dit hangt van je eigen voorkeur af maar ook van de grootte van je gezin. Voor een alleenstaande persoon is een groot toestel niet nodig, voor iemand met kinderen kan het wel beter zijn om een sandwichmaker te kopen waarmee je meerdere tosti’s tegelijk kunt bereiden.

Het onderhoud van een sandwichmaker kan vergemakkelijkt worden als je de grillplaten kunt wegnemen. Zo kun je ze makkelijk afwassen zonder risico dat er water in het apparaat komt. Het schoonmaken van zo’n toestel is ook eenvoudiger als de platen een anti-aanbaklaag hebben.

Kostprijs van een sandwichmaker

Nu wordt het stilaan tijd om een budget op te stellen. Beslis hoeveel geld je wilt uitgeven en of de sandwichmaker over veel functies moet beschikken. Hoe duurder het apparaat, hoe beter de kwaliteit zal zijn. Door het grote aanbod aan goedkope sandwichmakers kun je al vlug het noorden kwijt raken wanneer je gaat shoppen voor een nieuw model.

Je kunt dit vermijden door op het internet informatie op te zoeken over goede producten. Er bestaan websites waar je verschillende modellen met elkaar kunt vergelijken en je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar de beste aanbiedingen.

Een goede aanbeveling is om ook de reviews van andere kopers te lezen. Deze personen hebben het product al gekocht en gebruikt en in hun beoordeling kun je nuttige informatie vinden over de werking van het toestel.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES