Beste inbouw combimagnetron

 

Inbouw combimagnetrons test van 2024

 

Tegenwoordig zijn er steeds meer gezinnen die kiezen voor één van de betere inbouw combimagnetrons. Dergelijke apparaten bieden heel wat mogelijkheden en combineren de voordelen van een oven met de pluspunten van een magnetron. Bovendien is het best wel handig voor mensen die niet zo graag koken of die na een lange stressvolle werkdag nog snel even iets willen klaarmaken. Wij zijn voor jou alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse inbouw combimagnetrons. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Exquisit EMW2546HI inbouw combimagnetron. Dergelijk apparaat combineert kwaliteit moeiteloos met design en gebruiksvriendelijkheid en wordt bovendien ook nog eens tegen een betaalbaar prijskaartje aangeboden. Door te kiezen voor de Siemens CM585AMS0 iQ500 inbouw combimagnetron, kies je opnieuw voor een krachtig toestel met een maximaal vermogen van maar liefst 900 Watt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Inbouw combimagnetron Reviews – Top 5

 

Een inbouw combimagnetron is altijd wel handig als je het in huis hebt. kunnen je kiezen voor één van de goedkope inbouw combimagnetrons maar je kunt ook opteren voor een apparaat met iets meer opties en mogelijkheden. Wij hebben een top 5 samengesteld waarbij we niet alleen rekening hebben gehouden met de verschillende online reviews van klanten maar ook met het advies en de gebruikerservaring van de kopers. Neem rustig je tijd om deze producten te bekijken en kies er vervolgens de voor jou beste inbouw combimagnetron uit. Voor sommigen zal dat een Samsung inbouw combimagnetron zijn terwijl andere gebruikers liever een Whirlpool inbouw combimagnetron hebben.

 

 

1. Exquisit EMW2546HI

 

Indien je op zoek bent naar een inbouw combimagnetron aanbieding dan zou dit toestel eventueel een goede aanbeveling kunnen zijn. Het apparaat behoort tot het merk Exquisit en krijgt bovendien ook heel wat positieve online beoordelingen van klanten.

Dit toestel heeft een totaal vermogen van maar liefst 900 Watt en een maximaal volume van ruim 25 liter. Verder is het toestel niet alleen voorzien van een handigte heteluchtfunctie maar bovenal ook van een ontdooifunctie en zelfs grillfunctie. Kortom het biedt werkelijk heel wat mogelijkheden en verder is het toestel ook makkelijk te onderhouden.

We kunnen op dit moment alleen maar vaststellen dat de kopers niet alleen een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de correcte prijs van deze inbouw combimagnetron. Verder is het toestel bijzonder makkelijk te onderhoud en gebruiksvriendelijk.

 

Voordelen:

Budgetvriendelijk: in vergelijking met andere inbouw combimagnetrons, valt het prijskaartje van de Exquisit bijzonder goed mee wat hem meteen ook een pak toegankelijker maakt.

Vermogen: eenmaal correct aangesloten, weet hij een aanzienlijk vermogen van maximaal 900 watt te leveren.

Inhoud: de Exquisit combimagnetron kent een ruime netto inhoud van maar liefst 25 liter.

Gebruiksvriendelijk: de inbouw combimagnetron is gezegend met diverse functionaliteiten waaronder een ontdooifunctie, een heteluchtfunctie en een geïntegreerde grillfunctie.

 

Nadelen:

Handleiding: volgens één koper was de volledige handleiding in het Duits. Een Nederlandstalig exemplaar had best wel welgekomen geweest.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Siemens CM585AMS0 iQ500

 

Je kunt natuurlijk ook altijd voor deze Siemens inbouw combimagnetron kiezen. Toch zul je voor dit apparaat net iets duurder moeten betalen. Ondanks de hoge prijs lijken de meeste kopers dit helemaal niet zo storend te vinden.

Opnieuw hebben we te maken met een krachtige inbouw combimagnetron met een totaal vermogen van wel 900 Watt. Verder heeft het toestel een totale inhoud van maar liefst 44 liter en daarmee behoort deze combimagnetron tot de grotere apparaten. Het toestel is uitgerust met een handige ontdooifunctie en heteluchtfunctie.

Momenteel hebben er nog maar 3 gebruikers een online beoordeling geplaatst maar deze is volledig positief. Zo zijn ze niet alleen tevreden over de uitstekende kwaliteit maar vinden ze ook het prijskaartje zeker correct. Toch vermoeden we dat de prijs misschien voor andere potentiële kopers toch net iets te hoog zal zijn.

 

Voordelen:

Vermogen: de inbouw combimagnetron is gezegend met een aanzienlijk vermogen van maar liefst 900 watt.

Inhoud: de oven kent een ruime netto inhoud van wel 44 liter en is dus geschikt voor middelgrote gezinnen.

Ovenfunctie: de ontdooi functionaliteit wordt moeiteloos aangevuld met een grillfunctie, 3 kookprogramma’s, een magnetronfunctie en een heteluchtfunctie.

 

Nadelen:

Prijzig: het hogere prijskaartje zou wel eens het figuurlijke addertje onder het gras kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Inventum IMC6044GK – Inbouw combimagnetron met heteluchtoven – Zwart/RVS

 

Net zoals de eerder besproken Siemens inbouw combimagnetron of de populaire combimagnetron van Etna, behoort ook dit exemplaar van Inventum tot de absolute toppertjes. Of je hierbij ook meteen voor één van de goedkope inbouw combimagnetrons kiest, valt nog even af te wachten. Toch lijken heel wat klanten overtuigd van de aangeboden prijs-kwaliteitverhouding, getuige de positieve reviews en de mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren. Kortom, de moeite waard om deze combimagnetron eens even onder de loep te nemen.

Zo is de Inventum IMC6044GK inbouw combimagnetron vervaardigd uit duurzaam RVS materiaal en afgewerkt in een robuust zwart jasje waardoor hij in menig keuken interieur perfect tot uiting komt. Het apparaat beoogt daarbij een aanzienlijke inhoud van 44 liter inclusief geïntegreerde draaiplateau met een diameter van 36 cm. 

Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles want eenmaal correct op het stroomnet aangesloten, kan deze inbouw combimagnetron oven een aanzienlijk vermogen garanderen van 900 tot 1750 watt afhankelijk van het gebruik van de magnetron dan wel ovenfunctie. Waar de magnetron de optie biedt om te schakelen tussen 5 vermogensstanden, biedt de oven onder meer een hetelucht, grillfunctie én onder/ bovenwarmte aan. Het geheel wordt aangesterkt met een ingebouwd kinderslot.

 

Voordelen:

Inhoud: de combimagnetron kent een ruime netto inhoud van maar liefst 44 liter en wordt geleverd met een geïntegreerd draaiplateau van 36 cm doorsnede.

Vermogensstanden: de magnetronfunctie biedt een totaal vermogen van 900 watt verdeeld over 5 vermogensstanden.

Oven: de oven levert dan weer een aanzienlijk maximaal vermogen van 1750 watt en is onder meer uitgerust met 13 kookprogramma’s, een functie snel voorverwarmen, hetelucht, pizzastand, grill en ontdooifunctie.

 

Nadelen:

Prijzig: het hogere prijskaartje zorgt ervoor dat deze combimagnetron oven net iets minder toegankelijk wordt bij een brede laag van de bevolking.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Etna CM125HRVS – combi magnetron – Met draaiplateau – 5 jaar garantie

 

In tegenstelling tot het voorgaande toppertje van Inventum, kies je met de Etna combimagnetron voor een meer betaalbare optie wat het apparaat net dat tikkeltje toegankelijker maakt. De combimagnetron kent daarbij een totaal inbouw formaat van 45 x 56 x 55 cm en is gezegend met een aansluitwaarde van 3,6 kW. Eenmaal correct aangesloten, kun je gebruik maken van de magnetron met een vermogen van 90 tot 900 watt of de oven waarbij het vermogen zelfs kan oplopen tot 2500 afhankelijk van de functie.

Maar dat is uiteraard nog lang niet alles want zijn gebruiksgemak wordt verder aangevuld met een geïntegreerde ontdooifunctie, een grillfunctie met een maximaal vermogen tot 1100 watt, een heteluchtfunctie, een turbofunctie en een ruim temperatuurbereik van 140 tot maar liefst 220ºC. Houd er wel rekening mee dat dit apparaat niet geschikt is voor onderbouw.

Een blik op de online reviews toont echter aan dat klanten duidelijk overtuigd zijn van de aangeboden kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en het fraaie design. Niet verwonderlijk dus dat deze Etna combimagnetron beloond werd met een mooie eindscore van 4,7 sterren.

 

Voordelen:

Uitvoering: de combimagnetron blijkt voornamelijk vervaardigd uit duurzaam RVS materiaal en wordt geleverd inclusief draaiplateau.

Aansluiting: met behulp van het 150 cm lange snoer kun je dit apparaat eenvoudig op het stroomnet aansluiten rekening houdend met een aansluitwaarde van 3,6 kW.

Inhoud: de combi-magnetron kent een totale inhoud van 25 liter.

Vermogen: afhankelijk van de gebruikte functie (magnetron dan wel oven) kan een aanzienlijk vermogen van 900 of 2500 watt worden gegarandeerd.

 

Nadelen:

Geen onderbouw: jammer genoeg is deze Etna combimagnetron niet geschikt voor onderbouw installatie.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Samsung MC28H5013AS/EN

 

Indien je toch liever niet zoveel geld wenst te spenderen aan een degelijke inbouw combimagnetron dan lijkt dit apparaat wel iets voor jou. Het toestel is afkomstig van het bekende en sterk gewaardeerd merk Samsung en lijkt echt een koopje te zijn.

Het is een krachtig toestel dat over een maximaal vermogen van maar liefst 900 Watt beschikt en een inhoud van 28 liter. Het is dus misschien iets compacter en ideaal om in een appartementje te plaatsen. Toch biedt deze inbouw combimagnetron heel wat handige functies. Zo is er niet alleen een grillfunctie aanwezig maar bovendien ook een ontdooifunctie, een heteluchtfunctie en zelfs een stoomfunctie.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over dit apparaat. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Laat je hierdoor echter niet afschrikken en neem even een kijkje naar dit toestel.

 

Voordelen:

Budgetvriendelijk: zijn budgetvriendelijke prijskaartje maakt dat deze combimagnetron bijzonder toegankelijk is.

Vermogen: gebruik makend van de magnetronfunctie mag je rekenen op een aanzienlijk vermogen tot 900 watt, verdeeld over verschillende vermogensstanden.

Inhoud: met een inhoud van 28 liter is hij misschien net iets compacter dan andere gelijkaardige apparaten wat het eenvoudiger maakt om hem in een appartement of studio te installeren.

 

Nadelen:

Geen kinderslot: jammer genoeg is er geen kinderslot op geïntegreerd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Inbouw combimagnetrons koopgids

 

Wat zijn de beste inbouw combimagnetrons en met welk formaat dien je rekening te houden? Wat met het vermogen, de programma’s en eventuele functiekenmerken? En heeft dit alles een invloed op het uiteindelijke prijskaartje van de inbouw combimagnetron? We hebben het voor jou alvast uitgezocht. Het is daarom een goede aanbeveling om de koopgids hieronder grondig door te nemen alvorens je de verschillende apparaten gaat vergelijken. Let op eventuele aanbiedingen en promoties en wie weet spot je zo nog wel een inbouw combimagnetron aanbieding.


Wat is een inbouw combimagnetron en het gebruiksgemak

Een combimagnetron is een handig apparaatje dat de pluspunten van een oven en de pluspunten van een magnetron met elkaar verbindt. Vaak dus net iets duurder in vergelijking met een gewone standaard magnetron of standaard oven. Wanneer het dan nog eens gaat over een inbouw exemplaar, dan zul je merken dat de afvoer van warmte toch net een tikkeltje anders verloopt. En dit maakt ze ideaal om ze te kunnen inbouwen.

Toch raden wij jou aan om niet gelijk de eerste de beste inbouw combimagnetron aan te kopen. Neem rustig de tijd om de verschillende mogelijkheden te bekijken en houd hierbij vooral ook rekening met het formaat. Denk hierbij maar aan de hoogte, de diepte en natuurlijk ook de breedte van het apparaat. Bedenk welke functies en programma’s worden aangeboden en sta ook even stil bij het onderhoud ervan.

 

Hoogte, breedte en diepte van de inbouw combimagnetron

Je bent op zoek naar een degelijke inbouw combimagnetron. In dergelijke gevallen is het belangrijk om voldoende rekening te houden met de mogelijkheden op het gebied van formaat. Je zult dus moeten stil staan bij de hoogte, de breedte en de diepte van het apparaat. Zo is de nishoogte van de meeste inbouw combimagnetrons ruim 45 cm hoog. Houd hier dus rekening mee.

De breedte van een inbouw combimagnetron wordt dan weer geschat op ongeveer 56 cm maar kan natuurlijk lichtjes groter zijn ook. Voor de nisdiepte zul je toch wel moeten letten op ongeveer 55 cm. Alhoewel het ook hier in sommige gevallen een tikkeltje groter kan zijn. Bij het bepalen van het formaat, bedenk je dus maar beter waar je de inbouw combimagnetron precies wilt plaatsen.

Het formaat kan evengoed uitgedrukt worden in liters en dan hebben we het voornamelijk over de inhoud van de inbouw combimagnetron. Je kunt hierbij kiezen voor een vrij compact apparaat met een maximale capaciteit van ongeveer 40 liter. Maar ook grote inbouw combimagnetrons met ruim 70 liter of meer behoren tot de vele mogelijkheden.

 

Wat met het draaiplateau

Zodra je besluit een inbouw combimagnetron aan te kopen, is het handig om even stil te staan bij het gebruik van een draaiplateau. Hoe ziet het draaiplateau eruit en wat is de diameter ervan. Afhankelijk van de grootte van het draaiplateau kun je dus bepalen of je een ovenschaal, bord of pan in de inbouw combimagnetron kunt plaatsen.

Zo heb je bepaalde apparaten die geleverd worden zonder draaiplateau of die heel eenvoudig niet over een draaiplateau beschikken. Dat blijkt vooral handig te zijn op het gebied van onderhoud. En bovendien kun je in dergelijke inbouw combimagnetrons zonder problemen een rechthoekige schaal plaatsen.

Kies je voor een inbouw combimagnetron mét draaiplateau dan heb je nog de keuze tussen een klein, medium of groot draaiplateau. Een klein draaiplateau heeft een maximale diameter van ongeveer 25 cm. Een medium exemplaar gaat tot maximaal 30 cm en een groot draaiplateau heeft een minimale doorsnede van 30 cm.

 

Het vermogen van de inbouw combimagnetron

Ook het vermogen is niet onbelangrijk om even bij stil te staan. Het vermogen bepaalt de kracht van de combimagnetron en wordt steevast uitgedrukt in Watt. Zo kun je kiezen voor een inbouw combimagnetron met een beperkt vermogen van ongeveer 800 Watt. Ideaal voor kleine gezinnen, studenten of mensen die alleen wonen. Echter behoort ook een groter vermogen van 800 tot 1000 Watt of combimagnetrons van meer dan 1000 Watt tot de vele mogelijkheden.


Functies, programma’s en onderhoud

De zoektocht zal ook aantonen dat bepaalde inbouw combimagnetrons over net iets meer mogelijkheden en functies beschikken. Zo kan een hetelucht en/ of grillfunctie alvast een meerwaarde betekenen. Net zoals de aanwezigheid van boven- en onderwarmte en een eventuele functie om voedsel te ontdooien.

Sommige apparaten zijn ook voorzien van een handige pizzastand en voorgeprogrammeerde maaltijden functie. Een stoomfunctie, kinderbeveiliging en eventuele bediening op basis van een app behoren ook tot de vele extraatjes. Aan jou dus de keuze om te kijken wat je al dan niet belangrijk vindt.

Tenslotte raden wij ook aan om even stil te staan bij het onderhoud. Bepaalde inbouw combimagnetrons zijn voorzien van bepaalde automatische reinigingsfuncties. Bekijk of het mogelijk is om de plateaus en dergelijke eruit te halen en eventueel in de vaatwasmachine schoon te maken

 

Accessoires en budget

Tot slot zul je merken dat bepaalde inbouw combimagnetrons geleverd worden inclusief enkele handige accessoires en hulpstukken? Zo kan een draaispit best wel handig zijn net zoals een meegeleverde bakplaat, al dan niet voorzien van een antiaanbak coating. De meeste inbouw combimagnetrons worden geleverd inclusief een makkelijk te verwijderen en onderhouden grillrooster. Daarnaast kan ook de aanwezigheid van een stoombad en/ of crispplaat een meerwaarde zijn.

Houd er wel rekening mee dat dergelijke opzetstukken en accessoires het prijskaartje in meer of mindere mate kunnen beïnvloeden. Zo zullen sommige apparaten hierdoor jammer genoeg niet meer tussen de goedkope inbouw combimagnetrons te vinden zijn. Het prijskaartje kan dan ook makkelijk oplopen tot 400 euro of misschien wel meer. Bedenk daarom waar je naar op zoek bent en hoeveel geld je maximaal wilt en kunt spenderen hieraan.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES