10 beste Tostiapparaten Test van 2024

 

Beste tostiapparaten – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Kun je genieten van een knapperige heerlijke tosti met een vulling naar keuze? En bovendien in een handomdraai klaargemaakt? Kies dan voor één van de betere tosti apparaten. In onze koopgids behandelen we verschillende factoren waarmee je tijdens de zoektocht rekening zou kunnen houden. Echter kun je ook gelijk verder scrollen naar onze top 3 waarin we jou de 3 best beoordeelde hedendaagse tosti apparaten presenteren. Zo blijkt het Domo XL DO9056C Tosti ijzer alvast een goede optie te zijn vanwege z’n ruime vermogen van maar liefst 900 Watt. Daarnaast blijkt ook het Tristar SA-3065 XL ijzer een meer dan goede aanbeveling en bovendien geschikt om maar liefst 4 tosti’s per keer klaar te maken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

10 beste tostiapparaten (Reviews) van 2024

 

Een knapperige tosti met ham of  kaas of andere vulling is echt niet te versmaden. En in een handomdraai klaar!  We hebben de beste tosti apparaten met elkaar vergeleken. Zodat we je een goed advies kunnen geven over de beste tosti apparaat aanbiedingen. En gebruikers geven vaak nuttige reviews over de apparaten. Handig om zelf een top keuze te maken bij de aanschaf. Eet smakelijk!

 

1. Domo XL DO9056C Tosti ijzer

 

Niet voor niks XL want de bladen van dit tosti apparaat zijn maar liefst 25×15 centimeter groot ! Dus nooit meer uitpuilende tosti´s. Dit tosti apparaat is door de Vlaamse Consumentenbond bekroond tot beste koop.

Het apparaat heeft een vermogen van 900 Watt en is verkrijgbaar in de kleur wit. De bladen hebben een antikleeflaag en zijn ook nog eens extra groot. Er zit een handig indicatielampje op die aangeeft wanneer je tosti klaar is en dan schakelt het apparaat automatisch uit.

Gebruikers van dit tosti apparaat zijn zeer tevreden. Eindelijk een apparaat waarbij je niet de korsten van de boterham hoeft af te snijden. Dus ook heel geschikt voor de gemiddelde Nederlandse boterham. De tosti´s worden snel en egaal bruin. Een nadeel van dit apparaat is dat er geen dikke tosti´s inpassen.

 

Voordelen:

Formaat: door te kiezen voor dit tosti apparaat kies je alvast voor een XL exemplaar waarvan de bladen 25 x 15 cm meten.

Vermogen: hij wordt gekenmerkt door een ruim vermogen van maar liefst 900 Watt waardoor hij makkelijk opwarmt en snel gebruiksklaar is.

Onderhoud: dit unieke tosti apparaat kun je makkelijk en snel onderhouden, mede dankzij het gebruik van de antikleeflaag.

Handig in gebruik: je zult zien dat het apparaat makkelijk te bedienen is en bovendien voorzien is van alle comfort. Zo geniet je een indicatielampje alsook een betrouwbare uitschakelingsfunctie.

 

Nadelen:

Geen temperatuurinstellingen: indien er toch een klein puntje van kritiek mag worden vermeld, dan kan dit te maken hebben met het gebrek aan temperatuurinstellingen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Tristar SA-3065 XL sandwich maker 4 Tosti’s Princess

 

Met een breedte van 24,8 cm, een hoogte van 11,5 cm en een lengte van maximaal 36 cm, lijkt dit tosti-ijzer op het eerst gezicht vrij compact. Toch is het mogelijk om met deze ene bakplaat van 26 bij 24 cm, op hetzelfde moment, maar liefst 4 afzonderlijke schelpvormige tosti’s te bereiden. Kortom, het geschikte apparaat voor een middelgrote tot grote gezinnen.

Je kunt het apparaat eenvoudig in het stopcontact pluggen en vervolgens ingeschakeld een vermogen van 1300 Watt bekomen. Het ruime vermogen zorgt er niet alleen voor dat het ijzer sneller is opgewarmd en gebruiksklaar staat garandeert eveneens een korte bereidingstijd. Daarnaast zijn de platen voorzien van een antiaanbaklaag waardoor je amper vetstoffen nodig hebt en er geen vervelende restjes aan het apparaat blijven kleven. Dit draagt niet alleen bij aan een relatief gezonde maaltijd maar ook een makkelijk onderhoud.

Verder zorgen het deksel met vergrendeling en het snoeropbergsysteem voor een beperkte opbergruimte. We zien dat klanten duidelijk tevreden zijn alhoewel er één klant van mening is dat bepaalde onderdelen vrij snel stuk gaan en bijgevolg kwetsbaar zijn.

 

Voordelen:

Handig in gebruik: naast een indicatielampje beschikt dit tosti apparaat nog over heel wat andere mogelijkheden en kenmerken. Denk bijvoorbeeld maar aan de cool touch handgreep en de koord opslagruimte.

Comfort: daarnaast is het apparaat ook comfortabel en veilig om mee te werken. De antislip bodem zorgt ervoor dat het ijzer stabiel op het aanrecht blijft staan terwijl de antiaanbaklaag voor een gezondere maaltijd en makkelijker onderhoud zorgt.

Bakplaat: ondanks het feit dat het tosti-ijzer slechts uit één enkele bakplaat bestaat, kun je er maar liefst 4 afzonderlijke tosti’s tegelijk mee klaarmaken.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: als we de reviews bekijken dan stellen we vast dat één koper het product toch als behoorlijk kwetsbaar lijkt te ervaren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Krups FDK452 Tosti ijzer Handgreep met vergrendelingsklip Ingebouwde thermostaat

 

Mag het allemaal net dat tikkeltje meer dan kun je altijd nog kiezen voor het FDK452 Krups tosti-ijzer. Het strakke design van dit apparaat zorgt meteen voor een echte blikvanger in de keuken. Toch levert dit tosti apparaat uiteraard meer dan alleen maar een stijlvol en strak design. Zo levert hij een ruim vermogen van maar liefst 850 Watt op en de mogelijkheid om 2 schelpvormige tosti’s tegelijkertijd klaar te maken.

Bovendien zijn beide bakplaten voorzien van een antikleeflaag waardoor je niet alleen minder vetstoffen zult moeten gebruiken maar het geheel ook makkelijker schoon te maken is. Hij wordt aangevuld met een aan- en uitschakelaar, een cool touch handgreep, een koord opslagruimte, een indicatielampje, een ingebouwde thermostaat en een bodem met antislip. Op die manier kun je op een veilige en eenvoudige manier eender welk type tosti bereiden.

Als we de reacties van klanten mogen geloven, dan zou het hier wel eens om een topproduct kunnen gaan. Zo wordt dit tosti-ijzer moeiteloos beloond met een score van maar liefst 4,4 van de 5 sterren. Houd er wel rekening mee dat hij niet voorzien is van een cool wall en je de losse onderdelen maar beter niet in de vaatwasmachine stopt.

 

Voordelen:

Veilig: het tosti-ijzer is voorzien van heel wat functies die bijdragen aan de veiligheid. Denk bijvoorbeeld maar aan de handgreep met bijbehorende vergrendelingsclip.

Comfort: naast de mogelijkheid om gebruik te maken van de aan- en uitschakelaar en ingebouwde thermostaat zijn er ook controlelampjes voorzien. Deze geven aan wanneer het apparaat ingeschakeld staat en wanneer je tosti klaar is.

Antiaanbaklaag: de bakplaten zijn voorzien van een antiaanbaklaag waardoor er dus maar weinig restjes zullen blijven aankleven. Wat dan weer bijdraagt aan het onderhoud.

Handig in gebruik: door het snoer in het stopcontact te pluggen, kun je de magnetron gelijk inschakelen. Deze zal vrij snel opwarmen dankzij het ruime vermogen van 850 Watt.

 

Nadelen:

Geen cool wall: ben je van plan om dit tosti-ijzer aan te kopen dan is het wel handig om te beseffen dat hij niet over een cool wall beschikt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. ProfiCook PC-ST 1092 XXL tosti-ijzer Vermogen: 900 Watt

 

Net zoals heel wat andere tosti apparaten, kun je ook dit exemplaar makkelijk in het stopcontact pluggen door gebruik te maken van het 1,2 meter lange snoer. Een standaard aansluitspanning van ongeveer 230 Volt, is hier meer dan voldoende. Eenmaal het ijzer wordt ingeschakeld, kan een piekvermogen van 900 Watt worden gegarandeerd. Op die manier staat het apparaat in een mum van tijd gebruiksklaar en kan een snelle bereidingstijd worden gegarandeerd.

Verder wordt het ijzer gekenmerkt door een hoogte van 10,5 cm, een lengte van 25 cm en een breedte van maximaal 30 cm. Het compacte ontwerp inclusief lichte gewicht maken van dit tosti apparaat een handzaam en makkelijk op te bergen product. Doordat hij overigens uit 2 grote platen inclusief antiaanbaklaag, bestaat, kunnen makkelijk 4 tosti’s tegelijk worden klaargemaakt. Het ijzer wordt verder aangevuld met een cool touch handgreep, een indicatielampje, een koord opslagruimte en een bodem met antislip.

Een blik op de online reacties toont meteen een mooie gemiddelde score van 4,5 sterren aan. Klanten blijken niet alleen positief te reageren op de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid maar ook op het unieke design. Slechts één koper is van mening dat het snoer net iets te kort is.

 

Voordelen:

Materiaal: bij de productie van dit tosti-ijzer heeft men gekozen voor een roestvrijstalen behuizing waarbij de materialen volledig BPA-vrij zijn.

Handig in gebruik: het apparaat is voorzien van heel wat extra nuttige kenmerken. Zo is er niet alleen sprake van een cool wall en cool touch handgreep maar is er ook een clipsluiting voorzien, een indicatielampje en een koord opslagruimte.

Comfort: dankzij de bodem met antislip blijft dit tosti-ijzer mooi stabiel op het aanrecht of op tafel staan. De antiaanbaklaag op de platen zorgt dan weer voor minder vetstoffen en een makkelijker onderhoud.

Platen: het tosti apparaat maakt gebruik van 2 grote afzonderlijke platen waarop je telkens 2 tosti’s per plaat kunt klaarmaken. Op die manier kun je makkelijk 4 tosti’s per keer bereiden, wat een pluspunt is voor grote gezinnen.

 

Nadelen:

Snoer: één gebruiker had de lengte van het snoer toch wel liever iets langer gezien.

Geen vaatwasser: indien er toch een klein minpuntje mag worden genoteerd dan kan dit met het onderhoud te maken hebben. Zo maak je maar beter geen gebruik van de vaatwasmachine.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Tefal Snack Collection SW854D – Contactgrill // Veelzijdig snackapparaat met 4 platen

 

Heb je heel wat positieve reviews gelezen over het populaire Makita tosti ijzer of de bekende tosti ijzers van Tristar, Domo en Krups? Dan zal deze multifunctionele Snack Collection SW854D contactgrill van Tefal jou vast en zeker weten te bekoren. Heel wat klanten lijken alvast overtuigd van de aangeboden kwaliteit, het fraaie design en de gebruiksvriendelijkheid ervan, wat resulteert in een mooie gemiddelde eindscore van 4,5 sterren. Kortom, de moeite waard om het Tefal tosti ijzer eens even onder de loep te plaatsen.

Zo kent de Tefal Snack Collection in eerste instantie een vrij lichtgewicht en compacte uitvoering wat het gebruik aanzienlijk vereenvoudigd. Met behulp van het ingecalculeerde snoer, kun je het tosti apparaat eenvoudig op het stroomnet aansluiten waarna een ruim maximaal vermogen tot 700 watt kan worden gegenereerd, verdeeld over verschillende temperatuurstanden. Bovendien worden bij aankoop 4 verschillende platen van 13,2 bij 22,6 cm meegeleverd waarmee je makkelijk 2 kleine tosti’s, 2 wafeltjes, een panini of tot wel 11 poffertjes kunt bereiden.

Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles want zijn gebruiksgemak wordt verder aangevuld met de ingebouwde aan/uit schakelaar, de geïntegreerde ledverlichting, de unieke Tefal antiaanbaklaag, de temperatuurindicator en het bijgevoegde waarschuwingssignaal. Bovendien kunnen de losse onderdelen door de vaatwasser worden gereinigd. Hoewel het artikel best duur geprijsd staat, kun je dit tosti ijzer in de action of blokker misschien wel eens tussen de aanbiedingen vinden.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: zijn gebruiksgemak wordt verder aangedikt dankzij de cool touch handgreep, de koord opslagruimte, de aan/ uit schakelaar, de Tefal antiaanbaklaag en het geïntegreerde indicatielampje.

Antislip: de antislip bodem verhindert dat het apparaat gaat schuiven tijdens het gebruik ervan.

Voeding: je dient het tosti apparaat op het stroomnet aan te sluiten waarna een ruim vermogen tot 700 watt kan worden bereikt, weliswaar verdeeld over verschillende temperatuurstanden.

Platen: bij aankoop van dit tosti apparaat worden eveneens 4 platen van 13,2 bij 22,6 cm aangeboden waarmee je heerlijke tosti’s, wafels, poffertjes of panini’s kunt bereiden.

 

Nadelen:

Prijzig: hoewel de prijs duidelijk boven het gemiddelde uitsteekt, is het voor velen toch wel het beste tosti ijzer gebleken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Princess 112536 Contactgrill met 3 verwisselbare platen met antiaanbaklaag

 

Princess is een Nederlands bedrijf dat momenteel de populairste en grootste aanbieder is van huishoudelijke apparaten. De producten van de nieuwe lijn “Black Steel” zijn verrassend, kwalitatief en stijlvol. Zo is ook dit Princess tostiapparaat een eyecatcher in jouw keuken door zijn moderne design en de matzwarte afwerking.

Deze contactgrill is een multifunctioneel toestel waarmee je ‘s middags voor de snelle lunch een tosti kunt maken, in de namiddag een heerlijke wafel bakken en ‘s avonds leg je er een stukje vlees op om te grillen. Het toestel kun je helemaal openvouwen om te grillen en bovendien is het bovenstuk in hoogte verstelbaar om ook panini te toasten. Het apparaat heeft 3 verwisselbare platen die allemaal voorzien zijn van een degelijke antiaanbaklaag waardoor hij ook zeer gemakkelijk te reinigen is.

Daarnaast zorgt de regelbare thermostaat voor een perfecte temperatuurregeling bij elke bereiding. De contactgrill van Princess heeft een vermogen van 1500 Watt zodat hij snel zijn benodigde temperatuur haalt. Hij meet trouwens 12,9 x 39,1 x 30,6 cm waardoor hij verticaal heel weinig opbergruimte nodig heeft. In de reviews zien we dat de klanten heel tevreden zijn over de prijs en de kwaliteit van dit product.

 

Voordelen:

Gebruiksvriendelijk: dit apparaat heeft verwisselbare platen om naast tosti’s ook wafels en vlees te bakken.

Onderhoud: de stevige antiaanbaklaag en het vet-opvangbakje zorgen ervoor dat het toestel snel en gemakkelijk kan worden gereinigd. 

Het prijskaartje: deze contactgrill is een aanbieding die 20% korting heeft waardoor hij voor iedereen een stuk toegankelijker wordt.

Formaat: dankzij zijn compacte formaat kan hij verticaal worden opgeborgen zonder al te veel plaats in te nemen.

 

Nadelen:

Niet vaatwasbestendig: de verwisselbare platen zijn niet vaatwasbestendig. De coating zou kunnen beschadigd raken waardoor het dus beter is om ze gewoon in een sopje schoon te maken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Tristar SA-3050 tosti-ijzer voor tosti’s en panini met antiaanbaklaag

 

Tristar is een bedrijf dat kleine huishoudelijke apparaten maakt aan betaalbare prijzen. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de betrouwbaarheid van de producten zorgen ervoor dat dit het beste merk is dat bovendien voor iedereen toegankelijk is. Het Tristar tostiapparaat heeft een goedkope prijs en kreeg trouwens in de reviews een goede beoordeling.

Het toestel heeft een vermogen van 750 Watt waardoor hij snel gebruiksklaar is om smakelijke tosti’s en panini te maken. Het indicatielampje toont aan wanneer het tosti-ijzer voldoende is opgewarmd. De bakplaat heeft trouwens reliëf waardoor je de mooie grillstrepen in je broodjes krijgt. Daarnaast zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat het apparaat snel kan worden gereinigd met keukenpapier en een vochtige doek.

Hij een oververhittingsbeveiliging die ervoor zorgt dat het toestel zichzelf zal uitschakelen wanneer er iets verkeerd loopt. Dankzij het geïntegreerde handvat met vergrendeling kan hij gemakkelijk en op een veilige manier worden geopend en gesloten en zal hij ook niet veel warmte verliezen. De anti-slipvoetjes onderaan het toestel maken dat het stevig en stabiel op je werkblad staat. Bovendien zorgt het kleine formaat van 9,5 x 25,5 x 25 cm ervoor dat hij heel weinig kastruimte in beslag neemt.

 

Voordelen:

Onderhoud: dankzij de antiaanbaklaag kunnen de bakplaten boven en onderaan gemakkelijk worden schoongemaakt met keukenpapier en een vochtige doek.

Veiligheid: het toestel beschikt over een oververhittingsbeveiliging waardoor hij bij eventuele storing zichzelf gaat uitschakelen.

Gebruiksgemak: het tosti-ijzer is zeer eenvoudig te gebruiken door hem gewoon in het stopcontact te steken en te wachten op het indicatielampje dat aangeeft wanneer hij klaar is voor gebruik.

Het prijskaartje: dit is het goedkoopste apparaat in onze lijst met topproducten waardoor ook mensen met een kleiner budget dit toestel kunnen aankopen.

 

Nadelen:

Antiaanbaklaag: enkele klanten melden dat de antiaanbaklaag snel loskomt en dat het vergendelingslotje al stuk is. 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

8. Tefal Croc Time SM193D tosti-ijzer ook voor panini en het grillen van vlees

 

Tefal is sinds de jaren 50 bekend om zijn pannen met antiaanbaklaag. Sindsdien heeft het merk een compleet assortiment op de markt gebracht dat de huishoudelijke taken een stuk simpeler maken. Tefal is bovendien marktleider met tal van apparaten waaronder antiaanbakpannen, funcooking apparaten, friteuses en nog vele andere toestellen.

Met dit Tefal tostiapparaat kun je ook panini maken en vlees grillen. De plaat is voorzien van de bekende antiaanbaklaag van Tefal waardoor dit toestel heel gemakkelijk kan worden schoongemaakt en waardoor aanbakken quasi onmogelijk is. Bovendien heeft het tosti-ijzer een vermogen van 700 Watt en dankzij het indicatielampje kun je heel snel zien wanneer het toestel zijn temperatuur heeft bereikt.

Door het opbergvak voor het netsnoer onderaan het toestel en door zijn afmeting van 27,9 x 27,5 x 15,3 cm kan hij verticaal worden opgeborgen. De geïsoleerde handgreep en de beveiligingsclip garanderen een veilig gebruik waardoor je geen risico loopt op brandwonden. Deze ultracompacte SM193D is geschikt voor kleine tosti’s en daarnaast is er ook een model te verkrijgen voor grotere tosti’s. In de reviews zien we dat de klanten de verhouding tussen de prijs en kwaliteit van dit product heel correct vinden.

 

Voordelen:

Multifunctioneel: naast tosti’s kun je ook panini maken en daarnaast ook vlees grillen waardoor dit toestel een echte aanwinst is in je keuken.

Onderhoud: de bekende antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je dit apparaat heel gemakkelijk en snel kunt reinigen door de platen af te vegen met keukenpapier en een vochtige doek.

Gebruiksgemak: een aan/uit lampje en een indicatielampje geven aan wanneer het toestel gebruiksklaar is.

Opbergruimte: het compacte apparaat kan verticaal worden opgeborgen en neemt weinig kastruimte in.

 

Nadelen:

Formaat: voor sommige klanten is dit tosti-ijzer veel te klein en heeft hij onvoldoende vermogen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

9. Emerio ST-109562 tostiapparaat voor extra grote tosti’s

 

Het Emerio tostiapparaat is geschikt om 2 tosti’s klaar te maken. Hiervoor heeft de producent grote bakplaten voorzien zodat er voldoende ruimte is om ook grote broodsneden te toasten. Door de schelpvormige uitsparing in de bakplaten hebben de tosti’s bovendien een mooie vorm net zoals bij de professionele apparaten.

Hij is daarnaast voorzien van een degelijke antiaanbaklaag die ervoor zorgt dat je tosti’s een knapperig goudbruin korstje hebben. Daarnaast heeft het toestel een vermogen van 900 Watt waardoor hij zeer vlot de benodigde temperatuur bereikt en je niet hoeft te wachten voor je snelle lunch. Het indicatielampje geeft aan wanneer je tosti’s klaar zijn. Het tostiapparaat van Emerio meet slechts 28 x 10,5 x 24,5 cm waardoor je weinig plaats nodig hebt om hem op te bergen.

Door de antiaanbaklaag is het toestel onderhoudsvriendelijk door gewoon met een keukenpapier de etensresten te verwijderen en de platen vervolgens met een vochtige doek schoon te vegen. Dankzij de behuizing in roestvrij staal is hij ook aan de buitenkant snel te reinigen. In de reviews merken we dat de klanten heel tevreden zijn over de prijs-kwaliteitverhouding van dit tosti-ijzer.

 

Voordelen:

Vermogen: het toestel heeft een vermogen van 900 Watt waardoor hij snel gebruiksklaar is om je tosti’s te bereiden.

Onderhoud: de antiaanbaklaag en de roestvrij stalen behuizing zorgen voor een snel en eenvoudig onderhoud van het apparaat.

Grote tosti’s: dankzij de grote schelpvormige bakplaat kun je tosti’s klaar maken van grote broodsneden.

Het prijskaartje: dit tosti-ijzer valt in de laagste prijsklasse van onze selectie waardoor hij meteen een stuk toegankelijker wordt voor mensen die minder te besteden hebben.

 

Nadelen:

Niet krokant: een klant merkt op dat hij zijn tosti’s niet krokant krijgt. Dit kan liggen aan de broodsoort die hij voor zijn tosti’s gebruikt alsook de versheid ervan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

10. Aigostar Rubik 30JVU tosti-ijzer

 

De Rubik van Aigostar is een grill/tostiapparaat met 3 afneembare platen waardoor je tosti’s kunt maken, lekkere wafels en ook vlees of vis en groentjes kunt grillen. Het apparaat heeft een vermogen van 750 Watt en een automatische thermostaat waardoor je steeds de perfecte temperatuur hebt om je bereidingen klaar te maken.

Het tosti-ijzer is gemakkelijk in gebruik met het rode indicatielampje dat als aan/uit lampje fungeert en daarnaast het groene lampje dat aangeeft wanneer het toestel gebruiksklaar is. Daarnaast zijn de uitneembare bakplaten die voorzien zijn van een antiaanbaklaag eenvoudig te reinigen in een sopje. Er wordt echter wel aangeraden om ze niet in de vaatwasmachine te stoppen omdat de antiaanbaklaag zou kunnen beschadigd geraken.

Het apparaat heeft overigens een formaat van 10,8 x 22,8 x 23,9 cm en bovendien kan het netsnoer in de onderkant van het tosti-ijzer worden opgerold. Hierdoor kun je hem gemakkelijk wegzetten en neemt hij niet te veel ruimte in de kast. Dankzij de geïsoleerde handgreep kun je hem op een veilige manier gebruiken. In de reviews zien we dat de klanten over het algemeen tevreden zijn over hun aankoop.

 

Voordelen: 

Functioneel: door de verwisselbare bakplaten kun je naast tosti’s ook wafels bakken en vlees, vis en groenten grillen.

Onderhoud: de bakplaten kunnen vlot worden gereinigd in een sopje. Je stopt ze echter beter niet in de vaatwasmachine om beschadiging te voorkomen.

Formaat: door zijn beperkte afmetingen en het oprolbare netsnoer kan hij gemakkelijk worden opgeborgen. 

Gebruiksvriendelijk: het indicatielampje geeft aan wanneer het toestel klaar is voor gebruik zodat je zeker weet dat het toestel de goede temperatuur heeft.

 

Nadelen:

Thermostaat: de thermostaat kun je niet regelen wat wel jammer is wanneer je gaat grillen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Tostiapparaten Koopgids

 

Combimagnetrons zijn al langer aanwezig in vele huishoudens, toch kun je daar geen heerlijke tosti’s of panini’s mee maken. Daarvoor kies je beter voor  één van de beste tosti apparaten. Het is eveneens een goede aanbeveling om zoveel mogelijk toestellen met elkaar te vergelijken alvorens je een uiteindelijke keuze maakt. Zo kan het gebruiksgemak en het prijskaartje alvast een belangrijke rol spelen voor sommige klanten. Anderzijds zou je ook kunnen letten op het onderhoud en de eventuele mogelijkheden of extra functies en opties.

Het gebruiksgemak

Steeds meer mensen gaan op zoek naar een degelijk en duurzaam tosti apparaat. Tegenwoordig zijn er dan ook heel wat merken die dergelijke toestellen aanbieden waardoor de keuze alleen maar lastiger wordt. Met een kwalitatief sterk tosti apparaat is het mogelijk om de meest heerlijke baguettes en tosti’s klaar te maken. Ideaal als lunch of als avondeten en bovendien duurt het ook helemaal niet lang om ze klaar te maken. Bij de aanschaf van een tosti apparaat is het niet alleen belangrijk om rekening te houden met het vermogen maar ook met het onderhoud.

Is het tosti apparaat voorzien van een degelijke antiaanbaklaag of niet? Kun je bepaalde losse onderdelen in de vaatwasser stoppen of toch maar beter niet? Is er een regelbare thermostaat voorhanden en heb je de keuze tussen diverse functiemogelijkheden? Al deze elementen kunnen een belangrijke rol spelen in de zoektocht naar wat voor jou het beste tosti apparaat is. Neem dan ook rustig de tijd om de verschillende apparaten met elkaar te vergelijken en wie weet kom je tijdens de zoektocht wel een aantrekkelijke tosti apparaat aanbieding tegen.

 

Het onderhoud

We hebben het al min of meer even vermeld maar het is dan ook een goed idee om even stil te staan bij het onderhoud van het tosti apparaat. Een tosti apparaat dat je makkelijk kunt onderhouden, gaat bovendien ook zoveel langer mee. Zo kan het handig zijn om uit te kijken naar een apparaat dat voorzien is van een stevige antiaanbaklaag.

Daardoor zullen er geen vervelende etensresten of ingrediënten aan het apparaat blijven kleven, wat het dan ook weer makkelijker maakt om te reinigen. Indien er geen antiaanbaklaag aanwezig is, kijk dan of het tosti apparaat voorzien is van bepaalde losse onderdelen die je er zonder problemen kunt uithalen. In de meeste gevallen kun je dergelijke onderdelen dan gewoon in de vaatwasmachine stoppen en laten reinigen.

 

Het vermogen

Ook het vermogen kan een belangrijke rol spelen in de beslissing om een bepaald tosti apparaat al dan niet aan te kopen. Zo kun je gaan voor een tosti apparaat met een maximaal vermogen van ongeveer 700 Watt maar er zijn evengoed apparaten met een vermogen van 2400 Watt of zelfs meer. Hoe groter het vermogen van het tosti apparaat is, hoe sneller het apparaat is opgewarmd en dus gebruiksklaar is. Dat kan vooral bijzonder handig zijn als je feestjes organiseert of een groot gezin hebt.

 

Extra kenmerken en optiemogelijkheden

Je zult merken dat bepaalde tosti apparaten over net iets meer mogelijkheden en functies beschikken in vergelijking met andere apparaten. Sommige opties kunnen echt een meerwaarde zijn terwijl anderen eerder een extra zijn. Zo kan het handig zijn over een regelbare thermostaat te beschikken en een aan- en uitknop te hebben. Ook kindervergrendeling is een must have, zeker wanneer je nog kleine kindjes bij jou thuis hebt rondlopen. Sommige tosti apparaten zijn ook voorzien van een grillfunctie. Kortom, heel wat opties en functies mogelijk!

Welk budget hoef je te voorzien

Een degelijk en duurzaam tosti apparaat hoeft eigenlijk helemaal niet zo duur te zijn. Zo zijn er al heel wat goedkope tosti apparaten op de markt. Ideaal voor mensen met een beperkt budget of wanneer je liever niet zoveel geld spendeert aan een dergelijk product. Zo kun je vaak al een degelijk apparaat aankopen voor amper 30 euro. Toch zijn er ook heel wat tosti apparaten die ruim 250 euro of meer kosten. Het is aan jou om te bepalen hoeveel geld je wilt maar vooral ook kunt spenderen aan de aanschaf van een degelijke tosti apparaat.

Je kunt jezelf daarom op voorhand een aantal vragen stellen. Ben je van plan om het apparaat regelmatig te gebruiken? Of zo nu en dan eens een keertje? Welke verwachtingen en eisen heb je van het tosti apparaat. Het prijskaartje kan door verschillende factoren in meer of mindere mate worden beïnvloedt. Zo zal het totale vermogen van het apparaat vast en zeker een rol spelen. Net zoals ook het design en de eventuele extra kenmerken voor een prijsverhoging kunnen zorgen. Bij eventuele twijfel kun je ook altijd nog een kijkje nemen tussen de verschillende online beoordelingen. En ga eventuele aanbiedingen alvast niet uit de weg.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES