8 beste Ijsblokjesmachines Test van 2024

 

Beste ijsblokjesmachines – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Kun je ook zo genieten van een heerlijk glaasje fris of een lekkere cocktail op warme zomerdagen? Dan zul je het vast en zeker beamen dat het drankje net iets lekkerder smaakt door toevoeging van enkele ijsblokjes. Deze kunnen handig worden gemaakt met behulp van één van de degelijke ijsblokjesmachines uit ons lijstje. Zo lijkt de Tectake Ijsblokjesmachine 400475 alvast een duurzame en stevige optie en makkelijk aan te sluiten op een aansluitspanning van 220 tot 240 Volt. Daarnaast blijkt ook de Domo D09200IB Ijsblokjesmachine een goede aanbeveling en bovendien voorzien van een ruim vermogen van maar liefst 120 Watt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

8 beste ijsblokjesmachines (Reviews) van 2024

 

Of je nu kiest voor een Trebs ijsblokjesmachine of toch liever voor een Hendi ijsblokjesmachine, blijft vooralsnog een persoonlijke keuze. Uiteraard bieden nog heel wat andere merken hun diensten aan net zoals je kunt kiezen uit verschillende formaten, types en designs. Ben je op zoek naar een professionele ijsblokjesmachine of eerder een ijsblokjesmachine voor thuis? Wij selecteerden alvast 5 topproducten op basis van de online reviews en het advies van klanten en experts. Bekijk de mogelijkheden en aanbiedingen even alvorens er de beste ijsblokjesmachine uit te kiezen.

 

1. Tecktake Ijsblokjesmachine 400475 Kunststof behuizing + metalen frame

 

Indien je op zoek bent naar een kleine ijsblokjesmachine die je eventueel makkelijk op het aanrecht kunt installeren, dan lijkt dit exemplaar van Tectake wel een goede aanbeveling te zijn. Zo wordt hij gekenmerkt door een maximaal formaat van 35 x 32 x 24 cm in combinatie met een gewicht van amper 9,7 kg. Dankzij het lange snoer kun je hem makkelijk met de netstroom verbinden, op voorwaarde dat de aansluitspanning ongeveer 220 tot 240 Volt bedraagt.

Eenmaal ingeschakeld is de machine in staat om een totaal vermogen van 90 Watt te leveren in combinatie met een freeze duur van maximaal 13 minuten. Vervolgens geniet je van zelfgemaakte kleine ijsblokjes die je makkelijk kunt toevoegen aan een heerlijk glaasje fris. Hij maakt verder gebruik van een waterreservoir van 2,4 liter met een effectieve inhoud van 1,7 liter. Bovendien wordt, door middel van een rood waarschuwingslampje, aangegeven wanneer je het reservoir moet bijvullen.

De ijsblokjesmachine, die vervaardigd blijkt uit een combinatie van metaal en kunststof, is makkelijk te onderhouden en voorzien van een touchscreen led display. Ondanks het feit dat hij perfect aan de verwachtingen van de meeste klanten kan voldoen, is er toch één koper die de kwaliteit eerder als matig ervaart en de vrieskracht te laag vindt.

 

Voordelen:

Materiaal: je zult zien dat de behuizing van de ijsblokjesmachine voornamelijk uit kunststof vervaardigd werd terwijl men voor het frame gekozen heeft om te werken met metaal.

Toebehoren: bij aankoop van deze machine worden tevens ook een ijsschep, een ijs voorraadmandje én een informatieve handleiding met instructies meegeleverd.

Handig in gebruik: zodra het toestel is ingeschakeld, kun je met een vermogen van maar liefst 90 Watt, heel wat ijsblokjes produceren. De freeze duur wordt geschat op ongeveer 6 tot 13 minuten waardoor je tot wel 12 tot 15 kg ijsblokjes per 24 uur zou kunnen maken.

Gebruiksgemak: je zult zien dat de ijsblokjesmachine voorzien is van een transparant venster en een uitneembare ijsmand. Dit wordt aangevuld met een automatische uitschakelingsfunctie.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: volgens één koper had de vrieskracht wel iets groter mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Domo DO9200IB Ijsblokjesmachine 120Watt Watertank van 2,2L

 

Tussen de goedkope ijsblokjesmachines zul je ook vast en zeker dit apparaat van Domo kunnen spotten. Ondanks z’n compacte formaat van 31 x 37 x 44 cm kan hij, eens ingeschakeld, makkelijk een piekvermogen van 120 Watt bereiken. Op die manier kunnen zowel grote als kleine ijsblokjes worden gemaakt in een cyclus die maximaal 8 minuten duur. Kortom, met behulp van deze machine kun je makkelijk tot maar liefst 12 kg ijsblokjes produceren in amper 24 uren.

De machine is uitgerust met een uitneembaar ijsmandje en een watertank met een maximale capaciteit van wel 2,2 liter. Bovendien krijg je een signaal te horen op het moment dat het ijsmandje volledig vol zit en de watertank moet worden bijgevuld. Verder blijkt de ijsblokjesmachine, die overigens uit BPA vrij kunststof werd gemaakt en voorzien is van antislipvoetjes, uitgerust met een veiligheidsschakelaar én compressor.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat de meningen eerder verdeeld zijn. Voor sommigen is dit duidelijk een topproduct dat qua kwaliteit en prijs volledig klopt. Voor anderen is hij net iets te zwaar waardoor hij minder handig wordt om bijvoorbeeld schoon te maken. Toch kan hij nog steeds tot de populairste ijsblokjesmachines worden gerekend.

 

Voordelen:

Snoer: de ijsblokjesmachine is voorzien van een 1,5 meter lang snoer waarmee je hem eenvoudig met het stopcontact kunt verbinden.

Handig in gebruik: de machine is uitgerust met heel wat extra opties en functies. Zo is er niet alleen een veiligheidsschakelaar aanwezig maar worden ook signalen gestuurd op het moment dat je de watertank moet bijvullen of het ijsmandje moet legen.

Antislipvoetjes: dankzij de antislipvoetjes aan de onderkant, blijft de ijsblokjesmachine steeds stevig en stabiel op het aanrecht of de tafel staan.

Vermogen: zodra de ijsblokjemaschine correct is ingeschakeld, kan een piekvermogen van 120 Watt worden bereikt. Daardoor bedraagt de freeze duur amper 8 minuten en kun je zowel grote als kleine blokjes maken.

 

Nadelen:

Te zwaar: een kleine minderheid van de klanten is van mening dat het apparaat behoorlijk veel weegt en daardoor minder handzaam is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Polar Ijsblokjesmachine Tafelmodel RVS Waterreservoir: 3,9 liter

 

Mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn en ben je op zoek naar een ijsblokjesmachine die net iets krachtiger is? Dan lijkt de Polar machine misschien wel wat voor jou te zijn. Zo wordt hij gekenmerkt door een, op het eerste zicht compact formaat van 36,5 x 41,5 x 42 cm. Toch kan hij makkelijk een piekvermogen van 150 Watt leveren, nadat je hem op de netstroom hebt aangesloten. Houd hierbij rekening dat de aansluitspanning maximaal 230 Volt bedraagt.

Verder blijkt de machine, die overigens voornamelijk uit RVS materiaal is vervaardigd, voorzien van een ruim waterreservoir met een inhoud van 3,9 liter. Dit in combinatie met het krachtige vermogen, zorgt ervoor dat je in amper 10 minuten heel wat ijsblokjes kunt produceren. Bovendien is de machine voldoende krachtig om kleine, middelgrote én grote blokjes te creëren.

Daarnaast is de machine ook voorzien van verschillende indicators zoals een waarschuwingssignaal én kunnen de losse onderdelen na gebruik gewoon in de vaatwasser. Klanten reageren dan ook bijzonder positief en belonen het apparaat met een mooie score van 4,8 sterren. Besef wel dat hij niet over het laagste prijskaartje beschikt.

 

Voordelen:

Snoer: het apparaat is voorzien van een 1,8 meter lang snoer dat je heel eenvoudig in het stopcontact met een aansluitspanning van 230 Volt, kunt pluggen.

Waterreservoir: je geniet een stevig afneembaar waterreservoir met een maximale inhoud van 3,9 liter dat makkelijk handmatig bij te vullen is.

Vermogen: dankzij het ruime vermogen van maar liefst 150 Watt kunnen makkelijk tot wel 12 kogelvormige ijsblokjes worden geproduceerd op amper 10 minuten tijd.

Toebehoren: bij aankoop wordt er niet alleen een informatieve handleiding meegeleverd maar ook de nodige stekker en een praktische ijsschep.

 

Nadelen:

Geen automatische uitschakelingsfunctie: let wel op dat de ijsblokjesmachine niet voorzien is van een automatische uitschakeling.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Professionele Combisteel Ijsblokjesmachine 7489.4005 Horeca

 

Door te kiezen voor de ijsblokjesmachine van Combisteel, kies je niet meteen voor een aanbieding maar wel voor een krachtige machine met een prijskaartje die bedoeld is voor ruim gebruik. Het is met andere woorden de perfecte ijsblokjesmachine voor horeca, restaurants en bars.

De machine wordt gekenmerkt door een ruimer formaat van 50 x 69 x 58 cm en kan, net zoals de vorige apparaten, eenvoudig met de netstroom worden verbonden. Op die manier wordt een ruim vermogen gecreëerd waarmee tot wel 32 kg ijsblokjes kunnen worden geproduceerd op amper 24 uur tijd. Dat komt ongeveer overeen met zo’n 1200 ijsblokjes. Dergelijk apparaat is uitgerust met een opslagbunker voor 16 kg en een stevig R134A koelmiddel.

Je zult zien dat de ijsblokjesmachine voorzien is van een stevig onderstel, bestaande uit 4 voetjes. Dit maakt het extra handig om onder de machine door schoon te maken. Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er nog geen online reviews werden geplaatst. Het is mogelijk dat het hoge prijskaartje hier voor iets tussen zit.

 

Voordelen:

Behuizing: de ijsblokjesmachine is voorzien van een polyurethaan geïsoleerde behuizing waardoor het mogelijk wordt om het ijs veel langer dan gebruikelijk te gaan opslaan.

Bunkervoorraad: je zult zien dat de machine gekenmerkt wordt door een bijzonder grote ijsopslag van maar liefst 16 kg die ook nog eens geurvrij en antibacterieel blijkt te zijn.

Productie: in een tijdspanne van 24 uren kunnen er makkelijk 1200 ijsblokjes worden geproduceerd wat ongeveer overeenkomt met zo’n 32 kg.

 

Nadelen:

Prijzig: ben je van plan om deze ijsblokjesmachine aan te kopen dan zul je jammer genoeg wel rekening moeten houden met het hogere prijskaartje.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Trebs 99363 Ijsblokjesmachine 120 Watt Compact model dus plaatsbesparend

 

Tot slot is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze ijsblokjesmachine van, misschien wel het beste merk Trebs. Indien je op zoek bent naar een inbouw ijsblokjesmachine dan is dit exemplaar misschien niet meteen de beste keuze. Toch zul je versteld staan van de mogelijkheden die deze compacte, plaatsbesparende machine te bieden heeft.

Zo kan hij, eenmaal ingeschakeld en verbonden met de netstroom, een totaal vermogen van 120 Watt bereiken. In combinatie met een waterreservoir van 1,85 liter betekent dit dus dat de machine maar liefst 12 kg ijsblokjes kan produceren in amper 24 uren tijd. Dat komt overeen met ongeveer 9 ijsblokjes, groot of klein, per cyclus. Eenmaal de ijsemmer volledig vol is of het waterreservoir leeg, krijg je hiervan een melding.

Ondanks het feit dat de behuizing van de machine uit BPA vrij plastic werd vervaardigd, is deze voldoende stevig en makkelijk om schoon te maken. De antislipvoetjes zorgen dan weer voor iets meer grip en stabiliteit. Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over de gebruikerservaringen aangezien er nog een klanten hebben gereageerd.

 

Voordelen:

Materiaal: de behuizing van deze unieke ijsblokjesmachine blijkt voornamelijk uit duurzaam en makkelijk te onderhouden BPA vrij plastic te zijn gemaakt.

Antislipvoetjes: dankzij de antislipvoetjes aan de onderkant, hoef je je alvast geen zorgen te maken dat het apparaat wegschuift.

Toebehoren: bij aankoop worden ook een ijsblokjesschep, een waterafvoertap en een informatieve handleiding meegeleverd.

 

Nadelen:

Niet professioneel: ben je op zoek naar een ijsblokjesmachine om in het restaurant te plaatsen of in de horeca te gebruiken, dan is deze machine net iets te compact.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Tectake IJsblokjesmaker Zwart

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke ijsblokjesmachine dan kun je alvast even dit apparaat bekijken. Het is afkomstig van het bekende merk Tectake en we stellen vast dat de meeste kopers een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit van het toestel.

Het is een krachtig apparaat dat over een totaal vermogen van maximaal 90 Watt beschikt. Je zult dus in amper 6 tot 13 minuutjes over degelijke ijsblokjes kunnen beschikken. Ideaal wanneer je binnenkort een feestje geeft of wanneer je in de zomer van een heerlijk frisse cocktail wilt kunnen genieten. Je kunt het apparaat in 3 verschillende kleuren verkrijgen en het is makkelijk te plaatsen.

De overgrote meerderheid van de klanten is overtuigd van de correcte prijs-kwaliteitverhouding van het apparaat. Toch is een enkele koper iets minder tevreden over het lawaai. De klant is van mening dat het toestel toch wel behoorlijk veel lawaai maakt en dit is best storend.

Het is niet altijd makkelijk om op zoek te gaan naar een degelijke en duurzame ijsblokjesmachine. Echter met dit apparaat mag je er zeker van zijn dat je met een topproduct naar huis gaat. De ijsblokjesmachine wordt geleverd door het bekende merk Tectake en wordt door heel wat kopers ook als veruit het beste merk beschouwd.

 

Voordelen:

Vermogen: deze ijsblokjesmachine is voorzien van een maximaal vermogen van maar liefst 90 Watt. In minimum 6 minuten en maximum 13 minuten kun je beschikken over heerlijke ijsblokjes.

Design: deze ijsblokjesmachine is niet alleen degelijk maar ziet er ook bijzonder fraai uit. Bovendien heb je de mogelijkheid om een keuze te maken tussen de 3 beschikbare kleuren.

Prijs-kwaliteitverhouding: de meeste gebruikers zijn overtuigd van het product en geven een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding.

 

Nadelen:

Lawaai: slechts één enkele klant vindt dat deze ijsblokjesmachine wel degelijk is maar veel te veel lawaai maakt en dat werkt storend.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Princess 283069 IJsblokjesmachine

 

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor de ijsblokjesmachine van het bekende merk Princess. Bovendien behoort dit apparaat vast en zeker tot de goedkope ijsblokjesmachines wanneer je het prijskaartje ervan bekijkt.

In vergelijking met het vorige apparaat zul je merken dat deze ijsblokjesmaker nog net iets krachtiger is en over een maximaal vermogen van 120 Watt beschikt. Het toestel is voorzien van een duidelijk afleesbaar LCD display. Daarop kun je bijvoorbeeld de vriestijd gaan instellen maar ook het formaat van de ijsblokjes gaan bepalen.

Volgens sommige kopers is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat het toestel vrij groot is. Dit wil dus zeggen dat het niet altijd makkelijk te plaatsen of op te bergen is. Toch is de meerderheid van de gebruikers overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit.

Je kunt natuurlijk ook meteen kiezen voor de unieke ijsblokjesmachine van het merk Princess. Princess mag je alvast beschouwen als één van de populairste merken op het gebied van huishoudapparaten. Het loont dan ook de moeite even de voor- en nadelen van het toestel op een rijtje te plaatsen.

 

Voordelen:

Kostenplaatje: het is misschien niet meteen het toestel met de laagste prijs maar toch zul je het vast en zeker in de categorie van de goedkope huishoudapparaten mogen verwachten.

Vermogen: het is een bijzonder krachtig apparaat met een maximaal vermogen van maar liefst ruim 120 Watt. In een mum van tijd heb je dus een aantal heerlijke ijsblokjes klaar.

Gebruiksgemak: het apparaat is verder ook voorzien van een duidelijk en helder LCD scherm waarop je alle belangrijke informatie kunt instellen. Zo kun je onder andere de vriestijd gaan regelen.

 

Nadelen:

Formaat: tot op heden zijn de reacties allemaal positief. Toch is het belangrijk om te beseffen dat het om een vrij groot apparaat gaat waar dus toch wel wat ruimte moet voor voorzien worden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

8. H. Koenig KB14 IJsblokjesmaker 12 kg ijsblokjes in 24 uur

 

Indien je op zoek bent naar een echte ijsblokjesmachine aanbieding dan kunnen we jou vast en zeker dit apparaat aanraden. De ijsblokjesmaker is afkomstig van het bekende merk H.KOENIG en is uitgerust met een maximaal vermogen van maar liefst 120 Watt. Zo zul je snel van ijsblokjes voorzien zijn.

Het apparaat is voorzien van een waterreservoir met een totale inhoud van ruim 2,1 liter. Je hoeft dus enkel het reservoir met water te vullen en vervolgens doet het apparaat de rest voor jou. Zo kun je in amper 24 uur tijd maar liefst 12 kg ijsblokjes gaan produceren en dat is al heel wat. Je kunt de grootte van het ijsblokje bepalen en bij de aankoop krijg je er ook enkele handige spulletjes bij. Denk maar aan een degelijk schepje.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat deze ijsblokjesmachine nog niet beoordeeld is geweest. We vermoeden daarom dat het misschien wel om een vrij recent toestel gaat. Laat je hierdoor dus zeker niet afschrikken om het product te kopen.

Door te kiezen voor de H.KOENIG ijsblokjesmachine, kies je niet alleen voor kwaliteit en degelijkheid maar ook voor een uniek en klassevol design. Beslist dat deze ijsblokjesmachine in om het even welk interieur mooi tot z’n recht zal komen. Hieronder bieden we je alvast een opsomming aan van de verschillende eigenschappen van het toestel.

 

Voordelen:

Budget: het is niet meteen één van de dure apparaten en dat is natuurlijk een voordeel als je op zoek bent naar een betaalbare ijsblokjesmachine.

Kracht: je zult het toestel vast en zeker tussen de krachtige ijsblokjesmachines kunnen spotten daar het maar liefst 120 Watt aan totaal vermogen heeft.

Waterreservoir: verder zul je merken dat het toestel voorzien is van een ruim en degelijk waterreservoir met een maximaal volume van maar liefst 2,1 liter.

Gebruiksgemak: het is een bijzonder handig apparaat dat makkelijk te bedienen is. Bovendien kun je makkelijk tot 12 kg aan ijsblokjes maken en dit in een tijdspanne van slechts 24 uur.

 

Nadelen:

Geen review: tot op heden is er nog geen reactie bij het toestel geplaatst. Dat maakt het voor ons bijzonder moeilijk om op zoek te gaan naar eventuele nadelen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Ijsblokjesmachines Koopgids

 

De zoektocht naar een ijsblokjesmachine kan nogal wat stress met zich meebrengen aangezien er diverse apparaten bestaan. Kies je bijvoorbeeld voor een luchtgekoelde of watergekoelde machine en wat is het voornaamste verschil? Daarnaast zul je tijdens het vergelijken van de verschillende opties en aanbiedingen, ook rekening moeten houden met de grootte van het apparaat in functie van de plaatsing. Kortom, heel wat factoren om op te letten en dus ook heel wat knopen om door te hakken. Het lijkt ons dan ook een goede aanbeveling om de koopgids hieronder even door te nemen.

Het gebruiksgemak van een kwalitatieve ijsblokjesmachine

Met de komst van de eerste zonnige lentedagen, zullen ook de terrasjes algauw weer helemaal volzet zijn. En zeg nu zelf; wat is er gezelliger dan een terrasje met vrienden en/ of familie terwijl je van een lekkere cocktail of een glaasje fris geniet. En als we eerlijk wezen, smaakt die zelfgemaakt cocktail of dat lekkere wijntje of glaasje fris, al een heel pak beter met enkele ijsblokjes erin. De frisse toets geeft meteen een instant zomergevoel waar mensen gelijk van opkikkeren.

Wil je ook thuis van zo een heerlijk fris glaasje kunnen genieten, dan is de aankoop van een ijsblokjesmachine alvast een goede investering. Met behulp van een dergelijk apparaat kun jij op slechts enkele minuten, afhankelijk van het vermogen en de capaciteit, toch al enkele kilootjes ijsblokjes gaan produceren. Uiteraard bestaat er een onderscheid tussen de verschillende machines op basis van het formaat, het vermogen en de mogelijkheden waarmee je dus rekening zult moeten houden.

 

Het type ijsblokjesmachine: lucht- of watergekoeld

In eerste instantie zul je een keuze moeten maken tussen de verschillende soorten ijsblokjesmachines. De machines worden van elkaar onderscheiden op basis van de manier waarop de compressor na gebruik wordt afgekoeld. We zijn dan ook in staat om een onderscheid te maken tussen de luchtgekoelde exemplaren enerzijds en de watergekoelde ijsblokjesmachines anderzijds. Machines waarbij de compressor dus zal worden afgekoeld door respectievelijk lucht of water.

De keuze voor een luchtgekoelde ijsblokjesmachine, die vaak groter zijn qua formaat, zorgt ervoor dat je toch heel wat meer ruimte zult moeten vrijmaken in functie van de installatie. Bij voorkeur maak je de ruimte waar het apparaat moet worden geplaatst, eerst even grondig schoon en zorg je ervoor dat er niet teveel andere apparaten in de buurt staan.

De watergekoelde ijsblokjesmachines daarentegen zijn vaak iets compacter maar moet je dan weer wel aan een wateraansluiting koppelen. Op die manier kan de condensor na gebruik eenvoudig worden en stelselmatig worden afgekoeld. Een nadeel ten opzichte van de luchtgekoelde exemplaren, is dat de watergekoelde ijsblokjesmachines vaak wel iets duurder aan te kopen zijn.

 

De verschillende soorten ijsblokjes die de machine kan produceren

Eenmaal je bepaald hebt of je met een luchtgekoelde dan wel watergekoelde ijsblokjesmachine huiswaarts keert, is het zaaks om ook even stil te staan bij het type ijsblokjes dat wordt geproduceerd. Bedenk waarvoor je de ijsblokjes wilt gebruiken. Zo is er een wezenlijk verschil tussen de ijsblokjes die gebruikt worden in de kantine van de plaatselijke voetbalclub dan wel de blokjes op luxe feestjes of in de medische sector.

Zo heb je naast de bekende traditionele standaard ijsblokjes ook de zogenaamde blokjes die worden gecreëerd op basis van een spraysysteem. Dat kan een aanrader zijn op luxe feestjes maar bijvoorbeeld in bepaalde andere sectoren. Verder kun je ook kiezen voor de zogenaamde kogelvormige ijsblokjes die er qua design volledig anders uitzien dan de standaard variant. Hun unieke design maakt ze vooral geschikt als onderdeel van versiering, design en decoratie.

Het vermogen en het formaat in verhouding tot de installatie

Tot slot is het minstens even belangrijk om stil te staan bij het formaat én het gewicht van de ijsblokjesmachine alsook het vermogen ervan. Het vermogen, steevast uitgedrukt in Watt, zal de kracht van de machine bepalen. Algemeen geldt dan ook dat een ijsblokjesmachine met een groter vermogen, veel krachtiger zal zijn en sneller zal opstarten dan eentje met een lager vermogen. Houd bij het bepalen van het vermogen rekening met het doel. Zo zal een krachtige machine professioneel een goede aanbeveling zijn maar minder noodzakelijk voor particulier gebruik.

Ook het formaat is daarnaast een belangrijke factor. Het formaat zal namelijk een invloed hebben op de uiteindelijke plaatsing van de machine. Toch willen wij je aanraden om eerst goed na te denken waar je de machine wilt plaatsen en waar je zoal naar op zoek bent. Als particulier is het bijvoorbeeld interessant indien je de ijsblokjesmachine op het aanrecht kunt plaatsen en dan is een compact formaat handzamer. Voor professioneel gebruik lijkt een inbouw exemplaar dan weer een goede aanbeveling.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES